roulling
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
roulling
Membermin ISE joon trennis umbes 1, 5 liitrit vett:D
aga kas võib enne trenni energiajooki juua, ma ise vahest joon hustlerit
roulling
MemberSul mingi räige ülekaal või?Või on mingi muu põhjus?Mis eesmärgil sa aeroobsele nii ’irmsat moodi pihta annad?
et voodis paremini vastu pidada
roulling
Memberolen 193cm pikk, ning kaalun 82kg~oota s aoled 3 aastat trrenni teind ja kaalud 82 kilo vää, mida sa teind seal saalis oled? mind huvitaks miuke su kava on ja kas sa ei ole mõelnud vähe enda pikuse juures massi juurde võtta
roulling
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
ma ei lase kaüll täitsaalla kätt mulle aitab see varjant et ei lase alla, sest kui alla lased täitsa, siis kaob hetkeks käest pinge aga kui käsi kogu seeria aja pinge all on, on kasulikum
roulling
Memberise teen ka 4 jaotatud kava, ja leian et see on parem kui kui see 2jaotatud, trenn intensiivsem ja seal 4 päeva omas on jaotatud lihasgrupid rohkem laiali et igaleüheleon rohme harjutusi:) ning 4 korraga nädalas tulevad täpselt parajad puhkepausidkalihasgruppidele
roulling
Memberma arvan ka et kuna tegleed maadlusega, siis pead väga tõsiselt kõik3 pead läbi treenima, sest teil saavad õlad vist vääga palju vatti
mis harjutusi samuidu teed õlgadele äkki siis oskab keegi rohkem öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Memberminakäin jõusaalis sp et hea välja näha, olla sportlik ja püstida aina uusi rekordeid ningmuidugi et saada uusu rekordeid
aga võin öelda kõik mu tüdrukud on olnud rahul mu hea füüslisega ning kurtnud ei ole keegi, võibolla mingi väikse osamäära võib lugeda ka teie mõjuks miks jõusaalis käime
roulling
Memberaga kusjuures ma magan enamasti max 6h ja sellest ajast kui nädal tagasi suitsu maha jätsin
on mul energiat niipalju üle ka, et ma ei tea kuhu see panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tõesti kuus tundi ja veel vähemgi piisab mulle ilusti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
MemberMina olen kuulnud et kindlasti oleneb kõik sellest et millal magama lähed.Näiteks kui lähed magama õhtul kell 10 ja magad ütleme 8h… või kui lähed magama õhtul kell 12 ja magad 8h, siis rohkem puhanud oled siis kui oled magama läinud kell 10.
Peaks olema siis nagu “iluuni”.
jah see on väga õige kusjuures, vanarahvas ütleb et kella 10 kuni kella 2ni öösel pidi olema tähteda seisund kõige parem mingit viisi magamisele:Dja need 4h und pidid võrduma samaga kui kell 12 magama minna ja kell 8 äragta ja kusjuures olen proovind ja see isegi vastas mu suureks üllatuseks tõele
roulling
MemberAga täpsemalt, mis asju sa hommikul teed ja mida siis õhtul?Võib olla et pingutad lihtsalt üle.
Üldiselt ma ise ei tee kaks korda päevas, sest ma ei jaksa lihtsalt, sest aerboone ise väsitab niivõrd ära.
mul seda probleemi ei ole, energiat mul on ülearugi:Dja sellel pole vist eriti vahet mida hommikul teen, aeroobset võüib koguaeg teha minuteada:)
ja nüüd kus ma ei suitseta ka enam, ei tea ma kuhu energia panna
??:”>roulling
Memberdnb ja träna siukest särtsu ja hoogu anab mõnuga juurde
Membernoo mul läeb puhtalt toidule vabalt üle 5 kilo, nagu ma söön nii palju:D rahast hakkab kahju
MemberKäisin poes ja nägin kama pulbrit, seal on palju valku süsivesikuid, kas seda on mõtted hakkata tarbima (nagu toidu lisandit) või sest pole mingit kasu.saage 1kord aru ennem tehakse MEHE MOODI TRENNI ja siis hakkad tarbima proteiine jne, ma soovitaks sul täiega süüa, eriti süsivesiku rikkaid ja rasva rikkaid asju:D
ma vähemalt tegin nii et sõin igast rasvaseid ja süsivesikurikkaid asju ja siis tegin trennis aeroobset normaalselt ja kaal tõusis nagu naksti
??:”>aga need pulbriod unusta küll alguses ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Memberjep … lisa pigem 2,5kg, 5 on liiga palju, muidugi oleneb palju sa 5x jõuad suruda. Muidu on see 2,5% iga kord rohkemsa mõtled 2.5 prossasellest raskusest mis eelmine kord oli, näiteks kui olen jõudnud 75 kg siis panen järgmine kord sellest 75 kg 2,5 prossa juurde ehk siis 3.25 kg juurde?
roulling
Membermina teen alumistele jalatõsteid kõhulihastepingil:
??:”> mulle aitas täiega kaasaAutorPostitused