roulling
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
roulling
Membernoo ma olen käind poolteist aastat tagasi ja 1sõber, kes tegeleb vääääga aktiivselt jõusaaliga, vedas mind ka kaasa, kuna kaalusin siis mingi 76 kg ja olin 17 ja 191 cm pikk

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis ta ütles et kaua sa siuke supinoku olid ja mulle hakkas jõusaal väga meeldima, nüüd olen käinud 15 kuud ja kaalun 89 kg ja olen 192 pikk:) olen arenguga väga rahul ja algsest plaanist et käia saalis 3 korda nädalas ja kasvatada nats lihast on kujunenud tõsine harrastus, millega teglen 5 korda nädalas ja loodan võistlustelegi jõuda, kuid selleks peab veel kõvastui vaeva nägema:)ja olen nõus seda nägema:)NO PAIN NO GAME:)
MUIDUGI ON NENDEST KES JÕUSAALIS KÄIVAD VÄGA PALJUD SIUKSED KES KÄIVAD SP ET RÄÄKIDA Palju nad rinnalt suruvad
ja olen palju kohanunud inimesi, kes on kondid ja käinud 2 nädalat saalis ja rääkind et nad suruvad 100 või ma ei tea kui palju rinnalt aga nähes neid saalis vaatad kuidas 50 kg rinnalt kuidagi ära upitatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vaatan kuidas tehakse 1seeria ära ja räägitakse pool h juttu ja siis mõeldakse et ostame pulbrit ja homme kaalun 14 kg rohkem 
roulling
Memberaga kui ma teen suurte raskustega , aeglasemas tempos siis see kasvatab lihast võui jõudu rohkem?
roulling
MemberSelles mõttes, et kui ma biitsepsit pingutan, siis on siseosa lame, muidu paisub küll kõvasti. Samuti tahaks biitsepsit pikemaks. Ja kuidas triitsepsit küünarnuki juurest treenida, sest suurem on triitseps just ülevalpool.noo9 ma küll ei tea kuidas kurat biitsa pikemaks saada, ma olen siiamaani arusaand et see läheb ikka suuremaks trenniga
roulling
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
minul on küll nii et kui ma kätt täitsa alla ei lase siis kasvab biits korralikumalt ja trenn võtab kõvasti rohkem läbi, sest siis on ju lihases koguaeg pinge
roulling
Memberroulling
Memberaga olgem ausad ma lasin kõik 25 grammi peale trenni ja vahest 25 hommikul ka:D
roulling
MemberLaadimine: 5 päeva 20g. ehk siis 4x5g.Järgmised kolm-neli nädalat 5-10 g. päevas.
Tarbida koos proteiini ja süsivesikutega(parem toime)
5g. võrdub kuhjaga teelusikatäis.
Tegelikult on siin foorumis eraldi suur teema kreatiini kohta, loe läbi saad palju targemaks. Võib-olla leiad, et sinul ei olegi seda vaja.
need järgmised 3-4 nädalat, millal oleks parimad ajad tarbimiseks, nagu kas enne trenni, peale trenni, peale hommikusööki või milla? ja palju ma 5 grammile vett juurde panen kas ka 400 milli
roulling
Memberma sain pakendist valesti aru ja olen 2 nädalat 25 grammi lasknud päevas, ega ma ära sure nüüd:D
roulling
Member3 korda nädalas ja igapäev, olgem ausad missa tahad et su rinnad oleks nagu arbuusid ja käsi nagu banaan või
roulling
Memberaa, laadimisfaasis jahja muidu sest olgem ausad ma ei tea nii täpselt mis laadmisfaas on?
et äkki mõni targem selle asjaga seletab need faasid lahti:D
roulling
Membersee on üldse jummala kannis see rate:D ma tean inimesi kellele on see 20/7 elu, tõesti paljud kes istuvad seal 4 h päevas ja sellest tulebki et rahvas teeb vähe sporti ja on paksud, et cillitakse pool elu rates, ma käin rates nädalas pool h et kirjad ülevaadata aga paljud on oma elu matnud sinna
issand ma tean inimesi kes on tuhandete eest 10neid saatnud noo andke abi, kas rahaga targemat teha ei ole
roulling
MemberNatuke üle ei paku oma 20 g?
roulling
Memberja rääkides kreatiinist, siin oli 1 artikkel, kus kirjutati et kreatiinist EI OLE MIDAGI KASU, ET SEE ISEGI EI TAASTA?
noo kuidas kurat see tõsi on? ise hakkasin ka võtma nüüd kreatiini ja olgem ausad mulle mõju taküll super hästi
roulling
Memberma arvan ta mõtles et kas naeid võib koos tarbida? valku ja kreatiini st