roulling
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
roulling
MemberMina kasutan erinevaid lisandeid rasvavaba Milla piimaga ning see on tõesti hea! Püüa lisandeid kasutada just rasvata piimaga, kui piim nii väga meeldib! Tavalise veega on minu arvates osad lisandid päris lurr ja ausalt öeldes mahlaga proteiinipulbrit ei kujuta ka hästi ette!
arvata on PIIM ROKIB SAJA SEE ON SADA korda parem kui mingi õlle:D
näiteks ainukesed head asjad koolis on piimaaparaadid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>roulling
Memberära aja asja keeruliseks ma soovitan sul lihtsat kava mida ma 10 aastat teind:1 päev rind 2.päev selg(lail.) 3.päev õlg(delta+ tarpets) 4. päev jalg(reied + sääred)
väikse muutusega põhim. sama kava: 1. rind+ triic 2. selg+biic 3 delta + trapets 4. jalad kõhtu võid panna paar korda nädalas lisax
need põhi kavad mida tehakse-kogenud kulturistid ja muud mai kujuta ettegi
mu kava on 1 päev: rind, biits, käsivars 2 päev: jalg 3 päev:selg, õlatagaosa 4päev:õlaesi ja keskosa ja triitseps, mõjub hästi
noo ma saan aru jah aga ma olen suht palju foorumites ringi vaadand ja ma tahan ka samasuguste muudatustega teha nagu sul aga äkki sa oled nii kena ja ütled mis harjutusi sa nendel päevadel seljale teed? oleksin mega tänulik
roulling
Memberväga imelik- jõu tõmbega treenid selja sirutajat- siis ühel päeval teed selja sirutajat + pool seljalailihast ja teinepäev pool seljalailihast. kas need 2 päeva on järjest sul? et teed seljale siis ja rinnale kax päeva järjest trenni? töötad yxpäev lihase läbi ja teinepäev teed sama lihast mis taastumata ja alles hakkab valutama? kummaline lihtsaltesiteks mul oli 1 kava päev märgitud aint sest ma tahangi nõu kuidas teine päev teha ja esiteks einstein ma ei tea enamik inimesi saaks sellest aru et ma teen neid kordamööda et 1nädal 1 kava rinnala ja teinepäev teist erinevatel nädalatel mitte järjest. aga olen ka järjest teind 2 päeva rinda erinevate harjutustega seda väga hbarva aga mulle isiklikult annab vääga suure doonuse
ma ei tea kuidas sa siit välja lugesid et ma neid järjest teen
roulling
MemberHea strateegia, tegin ise ka vahepeal nii. Mina tegin nii et üks seljapäev(pikemad kordused 6-10) on lõuatõmme, kukla taha masinal ja veel mõned ja teine päev suts raskem jõutõmme ja kangiga tõmbed ettekallutades(korduste arvud 3-
Ja iga nädal see seljapäev vaheldus.on küll jah sest siis ei harju lihased ära ja saavad erinevaid stiimuleid:) aga miks sul see korduste arv 3 – 8 on mul on ikka 8 – 12?
roulling
Membermu arust on 10 g jummala paras, sest laadmisisfaasis võtad sa 4 x 5 grammi ju ja tavaliselt edasi enne ja peale trenni 5g
roulling
Memberissand ma sain praegu siukse kõhutäie naerda oissa poiss:D
ei ole midagi mult küsiti 1kord et kui ma proteiini ja valku koos söön et kas siis on topeltsuur kasu

või siis vaadake see fatburner eks, vaatd siuksed paksud kutid joovad seda jõusaalis
1kord oli et 1pekipepu tuli saali jõudu tegema aga noh poiss tegi 1seeria ja vahtis naise, trenni lõpuks siis võttis jõi fatburneri ära järgmine kord tuli trenni vahtis 20 minti peeglist ja patsutas oma kõhule:D
sõbraga naersime omavahel ja kommeteerisime et jaa 1 seeria ja fatburner homme oled arnold valmis
Memberma ei saa aru kuidas saab rinnaltsurumist ja lendamist näiteks valesti teha kurat noo come ooon

noo okei paljud on jah siuksed kes lasevad siukse temnpoga et kõrvalt vaatad et kutid tõusevad lendu
Memberlõika 1 pealt vähemaks lihast:D
TEE NÄITEKS HANTLIGA RINNALT SURUMIST 1 KÄEGA
roulling
MemberPlokkide vahel lennutamine kaldpingil…väga hea harjutust rinna ülaosa sisemiste lihaste jaoks…
ise kasutan seda harjutust ja töötab väga hästi…
nüüd on mul klots ilgelt koos, sest kuidas kurat see harjutus käib
roulling
Memberlõuatõmbamine
ettekallutuatult kangi tõmbed vastu kõhtu
Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes
bullover
trapetsile õlakehitused ploki või kangiga
ja viimasena jõutõmme isiklikult leian et see on seljale ikka kuramuse hea harjutus
jaanuar 20, 2007 at 10:54 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103224roulling
MemberNojah targemate juttu sellel alal tuleb kuulata
Sest ise alles 2 kuud sellega tegelenud ja siis kõik nädalad teinud 4x-5x nädalas trenni,aga ise küll ei saa kuidagi aru et oleks seda palju vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 kuud olen käind ja 5 korda nädalas, mees ületrenning, ma käisin esimesed 4 kuud vist 3 korda nädalas ja väga kasulik oli:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2007 at 10:53 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103223roulling
Memberma käin saalis tavaliselt 5 – 6 korda nädalas, trennid koosnevad tavaliseselt 25 mindist aeroobsest ja 90 minti kindlasti trenni ehk isegi rohkem:)
roulling
Memberoh ma mäletan neid alguse aege, peale jalatrenni käisin järgmine päev nagupingviin jalad harkis
roulling
Member*Vormis keha*Et jõudu oleks
*See on tekitanud minus sõltuvuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*Tänu sellel olen saanud suitsetamisest lahti ja alkoholist kah enamvähem:D
*Ja hea tervise nimel
ma sain tnu jõusaalile suitsetamissest lahti ja alkoholist peaagu täielikult
ütleme nii et võibolla kuus 2 õlut maks ära

ennem kui ma 17 ja 16 olin jõin ikka meeletult aga saal tegi must eise inimese
1sõnaga jõusaal rokib saja ja kümnega:
Memberkõige parem on kreatiini koos valguga juua paned mingi 30 grammi valke ka juurde, aga et maitset lisada võid spordijoogiga juua sealt saad süsivesikuid ka juurde, mina ise tegin siukest pulli et lükkasin kõik mikserisse ja panion banaane või midagi juurde et maitset saada, päris hea oli
AutorPostitused