ROtter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ROtter
MemberKusjuures 4-5 korda nädalas aeroobset ei ole soovitav… nimelt keha harjub ju sellise tempoga… 4-5 korda nädlaas ja 45 min aeroobset.. kindlasti mittekeegi võiks seda natuke selgitada, mis siis kui keha harjub?
See tähendab seda,et edasist arengut ei toimu ja sa jääd mingile tasandile peatuma.
ROtter
MemberHead on veel mustad ploomid,kreeka pähkli õli.
ROtter
MemberKui te kasutate aspartaami,siis on see ohtlik mürk:http://www.greengate.ee/index.php?page=8&id1=7517
edasi lugege ise.
ROtter
Memberto:a.p.
Võiksid kasutada kaloriarvutit ja näed tulemusi:
veisehakkliha 300 g -valku 69 g
kodujuust 400 g -valku 56 g
forell 300 g -valku 69 g
frikadellid 300 g -valku 33g
piim 2,5% 0,5 l -valku 10 g
Söök kokku 1300 g +piim
valgud kokku 237 g
Mis siin ulmelist on 127 kg kaaluva mehe kohta?Ma ütleksin,et ta sööb kaks korda nii palju.
ROtter
MemberMa olen näinud müügil “ELTA” digitaalset pulsimõõtjat,hind ca 570.- Maaletooja telefon 654 9174.Tundub,et korralik.
ROtter
Memberjust.. aga 250g valku tavatoidust… eeldab päris kopsakaid koguseid või mis?Suure kehakaaluga inimene sööb ka rohkem.Ma olen kindel,et kui keegi viitsiks tõsiselt kasutada kalorite arvestamist,siis oleks ta nendes saadud arvudes imestunud.
ROtter
MemberKas need kükid raskustega kuklal kasvu kinni ei löö??
ROtter
MemberÄrge nüüd nende valkudega ka nii üle pakkuge.Üleliigne valk eraldatakse organismist neerude kaudu.Kulturistidele soovitatakse 1-2,4 g valku kehakilogrammi kohta sõltuvalt treeningperioodist.
ROtter
MemberLiigestele on hea glükoosamiini sisaldavad tooted,nt.Arthrostop,UltraGel,Glükoosamiin.
ROtter
MemberSüdame hoiab korras kõige paremini sportlik tegevus ehk lahtiseletatult süda on lihas,mis tahab pidevalt füüsilist koormust saada.Kõige paremini treenib südant suurte lihaste töö (jalalihased).Hästi mõjub sörkjooks,ujumine suusatamine,jalgrattasõit.Südame töövõime säilitamiseks piisab 1/2 tunnist päevas.
Südamele on head kaaliumi ja magneesiumi sisaldavad toiduained nt.viinamarjad,rosinad,samuti rasvane kalaliha,heeringas,lõhe.
ROtter
MemberKust kohast on sul andmed,et valku peaks olema 30 % päevasest energiavarust?
ROtter
MemberMina olen kõigile öelnud nii:”Õppige kuulama oma organismi sisemist häält!” Kui te töötate vastu oma sisetundele,siis sellest ei tule midagi head .Organism on targem kui me arvata oskaksime.
ROtter
MemberArengu seiskumine võib tekkida :
1)ületreening
2)vähene taastumine
3)vale treeningmetoodika
tagajärjel.
ROtter
MemberSuper-seeriates sooritatakse kaks või kolm seeriat erinevaid harjutusi ilma puhkepausita.See võimaldab ära kasutada ühte piirkonda tulvanud verevarustust nt.biitseps-triitseps ja samas ka aega kokku hoida.Üldiselt on selline harjutamine väga koormav,nii et neid super-seeriaid ei tuleks teha rohkem kui kaks kuud järjest.
ROtter
MemberÜhe koormusvaba päeva peaksid küll tegema,peale lihaste tahab puhkust ka närvisüsteem.
AutorPostitused