Skip to main content

ROtter

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 6,406 through 6,420 (of 6,535 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53374
    ROtter
    Member

Kusjuures 4-5 korda nädalas aeroobset ei ole soovitav… nimelt keha harjub ju sellise tempoga… 4-5 korda nädlaas ja 45 min aeroobset.. kindlasti mitte

keegi võiks seda natuke selgitada, mis siis kui keha harjub?

See tähendab seda,et edasist arengut ei toimu ja sa jääd mingile tasandile peatuma.

in reply to: Kuidas organismi puhastada #53366
    ROtter
    Member

Head on veel mustad ploomid,kreeka pähkli õli.

in reply to: Aspartaam #53360
    ROtter
    Member

Kui te kasutate aspartaami,siis on see ohtlik mürk:http://www.greengate.ee/index.php?page=8&id1=7517

edasi lugege ise.

in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53357
    ROtter
    Member

to:a.p.

Võiksid kasutada kaloriarvutit ja näed tulemusi:

veisehakkliha 300 g -valku 69 g

kodujuust 400 g -valku 56 g

forell 300 g -valku 69 g

frikadellid 300 g -valku 33g

piim 2,5% 0,5 l -valku 10 g

Söök kokku 1300 g +piim

valgud kokku 237 g

Mis siin ulmelist on 127 kg kaaluva mehe kohta?Ma ütleksin,et ta sööb kaks korda nii palju.

in reply to: pulsimõõtur #53346
    ROtter
    Member

Ma olen näinud müügil “ELTA” digitaalset pulsimõõtjat,hind ca 570.- Maaletooja telefon 654 9174.Tundub,et korralik.

in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53345
    ROtter
    Member

just.. aga 250g valku tavatoidust… eeldab päris kopsakaid koguseid või mis?

Suure kehakaaluga inimene sööb ka rohkem.Ma olen kindel,et kui keegi viitsiks tõsiselt kasutada kalorite arvestamist,siis oleks ta nendes saadud arvudes imestunud.

in reply to: Rasv #53337
    ROtter
    Member

Kas need kükid raskustega kuklal kasvu kinni ei löö??
    in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53335
    ROtter
    Member

Ärge nüüd nende valkudega ka nii üle pakkuge.Üleliigne valk eraldatakse organismist neerude kaudu.Kulturistidele soovitatakse 1-2,4 g valku kehakilogrammi kohta sõltuvalt treeningperioodist.

in reply to: Olen suur,tugev ja paks. #53328
    ROtter
    Member

Liigestele on hea glükoosamiini sisaldavad tooted,nt.Arthrostop,UltraGel,Glükoosamiin.

in reply to: süda #53300
    ROtter
    Member

Südame hoiab korras kõige paremini sportlik tegevus ehk lahtiseletatult süda on lihas,mis tahab pidevalt füüsilist koormust saada.Kõige paremini treenib südant suurte lihaste töö (jalalihased).Hästi mõjub sörkjooks,ujumine suusatamine,jalgrattasõit.Südame töövõime säilitamiseks piisab 1/2 tunnist päevas.

Südamele on head kaaliumi ja magneesiumi sisaldavad toiduained nt.viinamarjad,rosinad,samuti rasvane kalaliha,heeringas,lõhe.

in reply to: päevane kalorihulk #53281
    ROtter
    Member

Kust kohast on sul andmed,et valku peaks olema 30 % päevasest energiavarust?

in reply to: trenni kord #53272
    ROtter
    Member

Mina olen kõigile öelnud nii:”Õppige kuulama oma organismi sisemist häält!” Kui te töötate vastu oma sisetundele,siis sellest ei tule midagi head .Organism on targem kui me arvata oskaksime.

in reply to: rinnalihas #53228
    ROtter
    Member

Arengu seiskumine võib tekkida :

1)ületreening

2)vähene taastumine

3)vale treeningmetoodika

tagajärjel.

in reply to: rinnalihas #53223
    ROtter
    Member

Super-seeriates sooritatakse kaks või kolm seeriat erinevaid harjutusi ilma puhkepausita.See võimaldab ära kasutada ühte piirkonda tulvanud verevarustust nt.biitseps-triitseps ja samas ka aega kokku hoida.Üldiselt on selline harjutamine väga koormav,nii et neid super-seeriaid ei tuleks teha rohkem kui kaks kuud järjest.

in reply to: Kang #53198
    ROtter
    Member

Ühe koormusvaba päeva peaksid küll tegema,peale lihaste tahab puhkust ka närvisüsteem.

Viewing 15 posts - 6,406 through 6,420 (of 6,535 total)