Skip to main content

ROtter

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 6,361 through 6,375 (of 6,535 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mix on hea süüa tihedamini ja vähem? #54306
    ROtter
    Member

Mine foorumisse ” Küsi Fred Antsonilt”. Seal on:http://www.calories.ru/cgi-bin/exp.pl.

in reply to: Mix on hea süüa tihedamini ja vähem? #54303
    ROtter
    Member

Normaalne 16-aastane tütarlaps kulutab päevas 1600 – 2800 kcal ja veel rohkemgi ,kui ta tegeleb aktiivselt spordiga.Sportimisel kulutatakse 200 (kõndimine) – 800 (jalgrattasõit) kcal tunnis.

in reply to: Küüslauk #54239
    ROtter
    Member

Tavaliselt soovitataksegi 1-2 küünt päevas.Eks küüslaugu talumine ole ka individuaalne,mõni ei talu teda üldsegi.

in reply to: Piim ja roheline tee #54238
    ROtter
    Member

to:VDO

Sellest oli viimase kuu jooksul ” Postimehes” terviserubriigis kirjutatud.

in reply to: Küüslauk #54233
    ROtter
    Member

Küüslaugu mahl on väga kange ning võib nahale tekitada kergeid põletusnähte. Rohke toore küüslaugu söömine võib ärritada suu limaskesta ja söögitoru ning tekitada maovalusid

in reply to: Rühmatreeningu treenerite keelekasutus!? #54224
    ROtter
    Member

See on seotud inimese psühholoogiaga.Kui treener ütleb grupile “liigutage kätt”,siis kõik mõtlevad,et see käsklus puudutab nagu teisi rohkem kui konkreetselt mind.Kui aga treener ütleb grupile “liiguta kätt”,siis igaüks mõtleb,et see käib konkreetselt minu kohta.Sõnad omavad väga suurt sisenduslikku jõudu ja öelduna sina -vormis on rohkem effektiivsemad.

in reply to: Söömiskordade arv #54213
    ROtter
    Member

Toituma peaks 5 korda päevas ja viima sisse kerged treeningueelsed (-järgsed) ooted.Toidu kalorsus peaks päeva jooksul jagunema:

* Hommikusöök 20%

* Oode 10 %

* Lõunasöök 30 %

* Oode 10 %

* Õhtusöök 30 %

in reply to: Mis arvad mu toitumisest? #54160
    ROtter
    Member

See energia kogus on ebapiisav.Sportlased kulutavad tavaliselt 4000 – 5000 kcal ja rohkemgi päevas.Siin foorumis on kusagil kaloriarvuti link,mida kasutades saad kerge vaevaga arvutada omale vajamineva energia koguse.Mina sain sellised tulemused: Päevas energiat: 4104 kcal

süsivesikuid 564 g

valgud 180 g

rasvad 125 g.

in reply to: kodune trenn #54148
    ROtter
    Member

Jalgadele saad teha kükke ühe jala peal.

in reply to: Jooksmine #54102
    ROtter
    Member

Mis vahe on rasval ja rasval ?

Toidulipiidid on lihtlipiidid ehk rasvad.Rasvad (searasv,taimsed õlid) on vaid osa lipiide.Seega lipiidid on laiem mõiste kui rasvad.On olemas loomsed rasvad ja taimsed rasvad.Rasvad jagunevad veel küllastunud ja küllastamata rasvadeks.Küllastamata rasvad omakorda monoküllastamata ja polüküllastamata rasvadeks.Taimsetes rasvades on ülekaalus küllastamata rasvad ja nad on seetõttu vedelad.Loomsetes rasvades on ülekaalus küllastatud rasvad ja need on tahked.

in reply to: Jooksmine #54062
    ROtter
    Member

Hakka arvestama oma energiakulu.Selleks on siin Tööriistad—>Kaloriarvuti.Naised kulutavad keskmiselt 1800- 2100 kcal päevas.Kui sa saad söögiga vähem energiat kui kulutad,siis hakkabki kehakaal langema ,kuna puuduv energia saadakse ladestunud rasvade põletamisel.Ideaalne toitainete suhe on:

valke 10-15 %

rasvu 25-30 %

süsivesikuid 60 %.

Söö 4-6 korda päevas,hommikupoole rohkem süsivesikute rikast toitu.Enamikule sobiv kõhnumistempo on 250-500 g nädalas ja see eeldab energia puudujääki 250-500 kcal päevas.

in reply to: Kehakaal #53880
    ROtter
    Member

Esiteks,mis eesmärk on?Kas lihtsalt suur kõht või sportlik väljanägemine?

Teiseks tuleb õigesti toituda.

Kolmandaks õige treeningmetoodika.

in reply to: trenni kord #54000
    ROtter
    Member

kas teil ka tekib vahel tahtmine kord kuus üks trenn vahele jätta, ma isiklikult jätan kuus korra v kahes kuus korra trenni vahele, kuid siis tekib süümeklas et trennis ei käinud! aga kas on see rohkem kasuks või kahjuks, endale tundub et korra kuus trennis puudumine tuleb rohkem kasuks kui kahjuks!?! mida arvate teie?

See annab märku närvisüsteemi väsimisest.Kui sa tunned,et on vaja puhata,siis puhka,muidu jätkamisel ähvardab ületreenungu oht ja siis on pikem puhkus juba garanteeritud.

in reply to: Mis asendis süüa? #53970
    ROtter
    Member

Süüa tuleb ikka istudes ,mitte kiirustades ja sellele keskendudes,kindlasti mitte telekat vaadates.

in reply to: Homemade Weight Gainer! #53953
    ROtter
    Member

Seda tahaks mina ka teada,miks tarbitakse rohkem? Ma arvan,et see tuleb inimeste teadmatusest ja proteiini-müüjate heast reklaamist.

Viewing 15 posts - 6,361 through 6,375 (of 6,535 total)