Skip to main content

ROtter

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 6,346 through 6,360 (of 6,535 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: segaduses veidi… #54622
    ROtter
    Member

Ma leidsin ühe artikli “Inimese ööpäev vööndiaja järgi” “Postimees” 27.03.97. lisa “Extra”.Sealt leiad midagi sind huvitavat.

in reply to: segaduses veidi… #54619
    ROtter
    Member

See on organismile raske probleem,kuna öised ülevalolekud keeravad inimese bioloogilise kella sassi.

in reply to: söök treeningpäeval #54582
    ROtter
    Member

:???:”> Kuid mis teha siis kui mul tööpäev ei luba süüa nii palju?

Saalis käin 3x nädalas, tarbin 82% valku ning 2 päeva pärast hakkan keratiini ka tarbima. Tööle lähen 9.30, seega hommikul pole probleemi. Lõunal söömas käija saan 1x

in reply to: oleks nõu vaja ! #54566
    ROtter
    Member

<_<“> et ntx kui ma tahaks hetkel saada 10 kilo lihasmassi juurde , siis mitu kuuri ma umbkaudselt peaks tegema kreaga ? 10-15 ?

ja ntx kui seda teha kui see oleks võimalik et siis oleks nagu kõik et rohkem on fsjo ja võimatu edasi arendada ennast? või sain ma valest aru?

nojah eks ma proovin rohkem süüa päevas ma usun et 5 korda pingutaks välja :???:”>

Keskmised atleedid on võimelised sünteesima umbes 18 g valku päevas,seega kuus umbes 500 g lihasvalku.Kuna valk moodustab lihasmassist umbes 20%,siis võib ideaalsemates tingimustes juurde saada 2-2,5 kg lihasmassi kuus.Kui kehakaal kasvab kiiremini,on tegemist kas rasvkoe akumuleerumisega või organismi veesisalduse suurenemisega.

in reply to: oleks nõu vaja ! #54563
    ROtter
    Member

Söömisel ja söömisel on suur vahe.Nii nagu koostatakse treeningkava,nii tuleb koostada ka toitumiskava.

in reply to: Aidake algajal vormi saada #54549
    ROtter
    Member

Mine aga julgelt trenni,sest jõusaalid ja treenerid ju selle jaoks ongi,et algajatele nõu anda.

in reply to: oleks nõu vaja ! #54526
    ROtter
    Member

Mis siis viga oleks,kui ainult proteiini ja kreatiini söömisega tugevaks saaks.Unistada ikka võib. <_<“>

ROtter
    Member

Songade puhul on võimalik üks ohtlikumaid tüsistusi – songa pitsumine.Seda iseloomustab äkiline tugev valu songa piirkonnas, songa suurenemine, valulikkus kompimisel, iiveldus, oksendamine.Hiljem tekivad üldised intoksikatsiooninähud ja kui operatsioon hilineb,võib haigus lõppeda surmaga.

in reply to: süda #54475
    ROtter
    Member

Kõik sõltub kogusest.Isegi vesi võib tappa ,kui teda juua 10 l korraga.

in reply to: jalgrattasõit ei tee ju saledaks.. #54453
    ROtter
    Member

Kui sa kulutatud energia topelt tagasi sööd,siis võid hoopis paksemaks minna.Nii et hakka arvestama kaloreid.

in reply to: süda #54439
    ROtter
    Member

kas kulturism on elule ohtlik <_<“> ? kui tahad ikka väga kõvaks teglaseks saada N:Colemani suguseks

Nii ja naa.Kõige rohkem võivad saada kannatada neerud,maks ja süda.Aga samuti liigesed saavad ülemäärase koormuse,mis võib tunda anda vanaduses.

in reply to: Biceps #54423
    ROtter
    Member

Enne “pumpad” veel lihase verd täis.

in reply to: Aidake algajal vormi saada #54409
    ROtter
    Member

Selleks,et kulturismis edu saavutada,on tarvis pühendumist 24/7.

in reply to: Banaani laastud #54367
    ROtter
    Member

Kaloriarvuti küll, kuid palju see 1 banaan siis kaalub? Koori ma ju ei söö. Rosinaid söön mingi supilusika koguse.

Osta lauakaal,see maksab 100-500 eeki ja saad täpselt teada,kui palju kaaluvad need toiduained,mida sööd.

in reply to: “Carb-loading” #54364
    ROtter
    Member

Sportlase glükogeenidepoode mahtu on võimalik tõsta teadliku treeningu ja süsivesikurikka toidu koosmõjul.Seda menetlust tuntakse glükogeeni superkompensatsiooni ehk süsivesikute laadimise nime all.

Viewing 15 posts - 6,346 through 6,360 (of 6,535 total)