ROtter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ROtter
MemberHeida magama igal õhtul samal kellaajal,ära söö vahetult enne magama minekut,ära tarbi õhtul kohvi,teed,alkohoolseid jooke;ära tee õhtul hilja trenni,jaluta enne magama minekut.
ROtter
MemberTeised vastavad nende eest ära,ma arvan.
ROtter
Memberäkki soovitad miskit harjutust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme,kerepöörded kang õlgadel,kere tõsted.
ROtter
MemberPead hakkama ka alaseljalihaseid tugevdama ja kükke tegema tõstevööga.
ROtter
MemberLihaste jõud oleneb nii nende läbilõikest,st.lihaskiudude arvust ja paksusest kui ka närvisüsteemi võimekusest neid kiudusid samaaegselt tööle rakendada.
ROtter
MemberHommikune söök 1-1.5 h enne trenni peaks olema süsivesikuterikas ja rasvavaene. Nt. 1 taldrikutäis kaerahelbepudru,2 kääru leiba keedisega,1 klaas apelsinimahla.kas natue valguvaeseks ei jää??
mina jooks mahla asemel jogurtit ja lisaks munavalged!
minu arvamus !
Kuna siin küsivad mõnikord nõu ka teiste spordialade harrastajad,nt.iluvõimlejad,siis ma eriti valgule tähelepanu ei pööranud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ROtter
MemberSuvel tuleks süüa rohkem süsivesikurikkaid ja rasvavaeseid toiduaineid.Samuti tuleks suurendada vedeliku tarbimist.
ROtter
MemberPööra suuremat tähelepanu oma rühi jälgimisele nii istudes,seistes kui kõndides ja korrigeeri vastavalt vajadusele,nt.istud sirge seljaga, mitte küürus;kõndides ära vaata otse maha,vaid natuke kaugemale ette jne.
ROtter
MemberHommikune söömine sõltub mitmest asjaolust – kas sa tahad kehakaalu suurendada,vähendada,kas hommikune trenn on ainuke päevas või mitte,trenni eesmärkidest,intensiivsusest,kestvusest.
Hommikune söök 1-1.5 h enne trenni peaks olema süsivesikuterikas ja rasvavaene. Nt. 1 taldrikutäis kaerahelbepudru,2 kääru leiba keedisega,1 klaas apelsinimahla.
Peale trenni pead taastama võimalikult kiirelt glükogeenivarud.Sobiv on taastada süsivesikuid vedelal kujul spordijookidena.Nii likvideerid ka vedelikukaotuse.Koormusjärgne toit peaks olema kiiresti seeditav ning koosnema kõrge ja keskmise glükeemilise indeksiga toiduainetest nt.pastatooted,keedetud riis,keedukartul.
ROtter
MemberVarem soovitati jõusaalis treenivatel sportlastel, enne harjutuste sooritamist kohvi mitte tarvitada, sest arvati, et kohv soodustab organismi veetustamist. Spordidietoloog Jane Griffits arvates on see üks müütidest. «Selline effekt võib ilmneda juhul, kui te joote tohutus koguses kohvi – ligi 300 milliliitrit ühe joogikorra ajal. Kui te aga joote sellise koguse päeva jooksul, pole veetustamise effekt märgatav».
Instituudi andmetel kasutavad paljud vastupidavusalade sportlased kofeiini. Dietoloog märkis, et tass kohvi enne spordisaali külastamist, aitab mitte ainult atleete, vaid ka tavalisi asjaarmastajaid. Griffits rõhutab eriliselt, et tass kohvi ilma spordisaali külastuseta, ei põleta rasvasid
ROtter
Memberkaugeltki mitte,kohveiin just tostab keha temp ja poletab rasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata neid,kes päevast -päeva kohvikutes istuvad,need küll ju saledad ei ole.

ROtter
MemberElus ei saavutata midagi lihtsalt,ammugi veel kulturismis.Sind huvitavaid küsimusi on lahatud siin foorumites küll ja küll.Loe läbi kõik foorumi teemad ja artiklid ja leiad vastused kõikidele küsimustele.
ROtter
MemberMilline on rämpstoit,kas see,mida prügikastist otsitakse?
ROtter
Memberjõutõmmet tee sirge seljaga ja vaata ette üles.Selg tuleb hoida liikumatu ja natuke nõgus.
Jõutõmme on harjutus,mis mõjutab peaaegu kõiki lihaseid.
ROtter
MemberOld Man, kas selgitaksid pisut lähemalt, mida ma selle teadmisega peale peaksin hakkama?Raua imendumist takistavad tee,piim,kaltsiumi preparaadid.Lihaprae kõrvale ära joo piima ega teed.
-
AutorPostitused