ROtter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ROtter
MemberOldmanile: Mis marki viin see siis ikkagi on, millest pohmakat ei tule?Ma ei ole just õige ekspert sellel alal,aga mina kirjutasin peavalust,mitte pohmellist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ROtter
MemberSelleks pead palju trenni tegema ja väga palju lugema vastavat erialast kirjandust.
ROtter
MemberArtiklid —>Toitumine —>Näidismenüü.
ROtter
MemberMina ei ole laisk.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artiklid –> Näidismenüü nädalaks.
ROtter
MemberOtsi : Artiklid –> Näidismenüü nädalaks.
ROtter
Memberma tegel jõutõstmisega juba 2 aastatja ma kaalun 60 kg ma käin võistlustel ja ei taha eriti kehakaalu juurde võtta, millist pulbrit ma võix võtta mis ei anna kehakaalu juurde aga jõudu annab
Sellist pulbrit ei ole olemas,mis ilma korralikku trennita jõudu annaks.
ROtter
MemberTäna parem Janar Rückenbergi .
ROtter
MemberOsta raamat “Kulturism kõigile” J.Susi,O.Andla,V.Suitsev Tartu 1993.Nägin müügil Tartus,Ülikooli raamatukaupluses.Sealt saad vastuse paljudele küsimustele.
ROtter
Membermina võtan kaasa lahja magustamata kohupiima kuhu on lisatud päevalilleseemned või pähklid ja kuivatatud puuviljad ning maitsestamata jogurtit, väga mugav ja maitsev ja kõht saab täis, või siis kodujuust kuhu lisan tomatit, värsket kurki, tuunikalakonseervi ja maitsestamata jogurtit.Täiskasvanud inimesele on üks ohtlikumaid dieete lahja kohupiim ilma suhkruta. Põhjus:täispiimas on valgud,rasvad ja süsivesikud tasakaalustatud ning kergesti omastatavad,lahjas kohupiimas aga mitte.
ROtter
MemberToitumine koolis on ,jah, paras probleem.Kaasõpilased kipuvad esialgu küll Tõnissoniks kutsuma,aga sellest tuleb naljaga üle olla.Banaanid on hea valik ja kanafilee võid karbikesega kaasa võtta ka.Paari tunni jooksul ei juhtu lihaga midagi,söö ta lihtsalt päeva esimesel poolel ära.Banaanid jäta pealelõunaks,sest enne trenni on hea süsivesikuterikas toit,mis annab energiat.
ROtter
MemberROtter
MemberKalamari sisaldab tulevasi kalamaimusid ja ikka miljoneid tk.
ROtter
MemberHakka jooksmas käima hommikuti ,saad ka rasvast lahti.
ROtter
MemberIlma hüppenöörita saab ka hüpata.Veel paigaljooks põlvetõstetega või ilma.
ROtter
MemberTelli Kiivikaselt toitumis- ja treeningkava.
AutorPostitused