ROtter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ROtter
MemberKalaõli (omega-3) vedeldab samuti verd.
ROtter
MemberJa nii ongi – sellele viitangi – inimesed on erinevad. Allikad on erinevad, uskumustel baseerub palju. Statistikatki saab tõlgendada erinevalt.
Ei tea ei mina, ei keegi teine, vastust su küsimusele.
Kas sa lugesid, mis mulle olulisim tundus?
” ei anna põhjust sellele nii ultimatiivset hinnangut “
”
Kas sa ei leia, et see on ala/valdkond, kus ei saa midagi sellist nii kindlalt väita? “
Inimesi tulebki ja peabki eelnevalt võimalikest tervisega seotud ohtudest teavitada, et pärast ei oleks ahastust – oleks ma seda varem teadnud.
ROtter
MemberOokeiii
Neid saaks siia lugematul hulgal.. taaskord – isiklikult ma ei poolda kumbagi pimesi, sest mul puudub vastav pädevus. Aga seda ei ole ka sinul.
Ja lõpuks ongi nii, et igaüks teeb ise valiku, kas paaniliselt karta, kuna G ütles, et haavad makku tekivad või …
Kas sa ei leia, et see on ala/valdkond, kus ei saa midagi sellist nii kindlalt väita? Sest sinu sõnadest võib nii mõndagi sõltuda..
Ja kellel on pädevus? Inimesed on paraku erinevad. Milline ning kui kiire on mao limaskesta taastumine individuaalselt?
ROtter
MemberROtter
MemberAbsoluutselt ei ole selle teooria vastu. Aga siin võib olla nii mõnigi ‘aga’. Indiviidipõhine.
Teiseks – tegemist on dairyreporteriga – mida muud nad võikski ära trükkida, kui neid soosivat marginaalset uuringut. /teooria selline, kordan – ei ole põhimõtteliselt sisuliselt selle vastane/
Mitte dairyreporterile ei tahtnud ma tähelepanu juhtida, vaid sealt saad viite teadusajakirjale, kus uuring avaldati.
ROtter
MemberKui valida, kas “uskuda” Holgerit või tarbija24 tõlkelugu suvalisest allikast ja katsest, mina tean küll, kumba teha.
Tõlkelugu suvalisest allikast:
ROtter
MemberROtter
MemberEi tea. Enamus trennis käijaid toitub 3-6 korda päevas, aga selliseid tulemusi ei ole nii kiire ajaga nagu Holgeril. Seega üritan veel tema kava jätkata vähemalt pool aastat. Selle kava juures on hea see, et saab süüa ükspuha mida – pastat, saiakesi, magusat jne. Ei pea sööma ainult kana ja kodujuustu.
Ja sa usud ka kõike, mida foorumites kirja pannakse. Oh seda lihtsameelsust.
ROtter
MemberRalf, koormust annab kindlasti. mõte pigem selles, et kogemuste baasil tean, et kui ei tee aeroobset, siis läheb vererõhk üles. aeroobse lisamisel treeningusse läheb jälle normi. see oli pigem point.
Mul on teised andmed.
ROtter
MemberAeroobne vajalik selleks ka massi kasvatamisel, et su südame ja veresoonkond ka koormust saaks. Kui jätad aeroobse ära, siis võib mõne aja pärast vererõhk liiga kõrgeks minna.
Kas jõutrenn ei anna südamele ja veresoonkonnale koormust?
ROtter
MemberJa see läheb teemasse kuidas? Ma rääkisin rasvade põlemisest (ehk vähenemisest), mitte kasutamisest.
Rasvade kasutamine on ka vähenemine.
ROtter
MemberÄkki ei oleks sarkastiline ninatark ja tooks välja vea mu lauses, mitte ei mängiks mõistumängu?
Koolis tuleb õppida, mitte ainult aega viita.
Rasvu kasutatakse energia saamiseks pidevalt – mida väiksem töö intensiivsus, seda protsentuaalselt rohkem ja vastupidi.
ROtter
MemberTegelikult ei. Rasv põleb ainult kaloridefitsiidis olles. Ehk ainult siis, kui sa sööd päeval vähem kaloreid kui ära kulutad.
Äkki räägiksid sellest põhjalikumalt?
ROtter
MemberProbleem on selles mõttes, et igasugune steroidide kasutamine kulturismis võib omada seost võistlussportlastega – võib-olla mitte otseselt, aga siis ringiga. Natuke valgustab seda seost Kirbu kommentaar: “Mõnigi häälekas “arvamusliider”, kes kuulutab, et puhtalt pole võimalik, on ise ka suur keelatud ainete diiler. Okei, taaskord igaühe oma valik, mida ta omal eluga teeb. Mis mind aga enim vihastas on see, et needsamad suured ja jämedad “iidolid” kinnitavad oma uskumusi noortele sportlastele ja seejärel muudavad nad oma klientideks. Kas saab olla veel süüdimatumat käitumist? Olen kindel, et ka Lauri on osaliselt sellise propaganda ohver.“
On ikka vahe olemas, kas tegemist on noorsportlasega, kes tõenäoliselt asja ei tunne, või juba vana, kogenud sportlasega, kes täie teadlikkusega oma otsused langetab. Noored on mõjutatavad. Ilmselt sõltub palju seltskonnast, mis ümber on jne. Eeskujud, värgid-särgid. Idee peaks siis olema selles, et kui ühiskonnas tavalised jõusaalijõmmid hakkavad väga laialdaselt steroide kasutama, siis ilmselt see avaldub mingil määral ka võistlussportlaste dopingukontrolli tulemuses (negatiivses mõttes).
Tahaksid sa Aleksei Lesukovist rääkida selles kontekstis.
-
AutorPostitused