Rookie7
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie7
Member1 annus ehk üks kott on 50 eeku??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie7
Memberaidähh
Rookie7
Memberei,mulle sobib just selline haare kõige paremini,arendamaks triitsepseid.mul on randmed hästi painduvad.
Rookie7
Membersul vedas jah,ise läksin ka haige peaga jõusaali-ka rinnalt suruma… edasi juhtus see, et pilt läks korraks eest mustaks ja 65 kg lendas hambasse.õnn et surusin kitsa haardega,nii et käed täiesti koos,see pehmendas lööki(krampe ei olnud)…paar hammast kaotasin ikka ja pooled ülejäänud alumistest hammastest on siiamaani 45 kraadise nurga all.aga oleks võinud minna hullemini…arvan et pead –põhjaliku– puhkuse võtma/tegema.aga eks arst tea paremini.arst saadab su kindlasti kuskile uuringutele(EEG ja EKG,vereproovid..). sealt saad vastused ka oma küsimustele
Rookie7
MemberValgud ei ole imerohud,nad annavad sulle lihtsalt mõningad puuduvad ained,mida tavatoidust on suht raske kätte saada.Põhirõhk tuleks suunata ikka õigele toitumisele,sest seda ei asenda minu arvates mitte miski.Olen ka ise hardgainer,nagu enamus meist ja selleks et kasvatada massi tuleks esmalt tavatoitumine paika panna.Hardgaineritel ongi soovitav süüa päevas 4-6 väiksemat einet(et saada kätte vajalik päevane valgukogus,so 2-2.5gr kehakilogr. kohta).Ise söön päevas u 8 väiksemat einet,ilma valguta ja võtan iga nädal juurde ca2,5-3 kilo.(mitte pekki!)Raskused on maksimaalsed ja kordused hoian suht madalad(6-
.Rookie7
Memberkavas on palju harjutusi mis mõjutavad bicepsit (seetõttu võibolla ka kurnatus),vahetan neid aeg-ajalt.Näiteks seljale raskustega lõuatõmbed,siis istes plokil kitsa haardega tõmbed,kaldpinnal liblikas ja ongi vist kõik.treenin muidu üks kord nädalas aga hästi intensiivselt,peaaegu kõik raskused on maksimaalsed või selle lähedased.nii et ühes trennis võtan kõik lihased läbi,väljaarvatud alakeha(rind-selg-õlg-triceps-biceps).igale lihasgrupile 3-4 erinevat harjutust.kava ise on muidu selline:Rind:kaldpingil hantlite surumine,kaldpingil liblikas,hantlite tõsted ette(rinna ülaosa);Selg:lõuatõmbed,kangitõmbed,istes plokil tõmbed ette;Õlg:istes kangi surumine üles,õlgadelt surumine hantlitega,hantlite tõsted kõrvale;Triceps: E-z kangiga lamades pea tagant sirgetele kätele,kätekõverdused raskusega(raskus puusade peal), kickbacks;Biceps:Kangitõsted,seistes vaheldumisi hantlitega,istes ühe hantliga(kontsentreeritud) ja ongi kõik.Rinda ja selga arendan selle kavaga hästi,aga kõik muud lihasgrupid ´ei taha areneda üldse´, kaasaarvatud biceps.
AutorPostitused