Rookie7
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie7
Memberkui sa tahad, et su toitumine oleks OK, siis arvuta välja palju sul päevas kaloreid, valku, süsivesikuid vaja läheb…liha peaks ka kavas sees olema..ise ostan tavaliselt lõhet, hea ja odav.müüakse ka väiksemates karpides…hommikusöögiks sobiks hästi kaerapuder,ka hea ja odav.magustoidu jätaksin üldse välja,,söö iga 2-2,5 tunni tagant.
Rookie7
MemberSeisa iga päev hommikul ja õhtul või kunas aega leiad,5 minutit seina vastas.Nii et õlad, kannad, tagumik ja pea on vastu seina…Mul endal oli ka selline probleem, nimelt parem õlg kippus ära vajuma ja rüht oli ka veidi vale, kasutasin sama valemit ja praeguseks on kõik korras
??:”>Rookie7
MemberPalju sa kaalud BULDOOSER?
??:”>Rookie7
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta on oma ea kohta pisut kerge ja lühike küll…kerge võibolla sellepärast, et rasvaprotsent on tal pea olematu.pikkuse koha pealt, arvatavasti on ka see geenidest
??:”> (lühikest kasvu vanemad).Rookie7
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei liialda ma midagi..Räägin nii nagu asi on..ja 58 kg on 158 cm pikkuse juures ju ideaalne ,eriti kulturismis,või mis?
??:”> Salatrenni ta ei tee ja midagi ei tarvita-olen temaga niigi koguaeg ninapidi koos..ju tal on lihtsalt nõnda head geenid.töö koha pealt…ta teeb tööd, aga mitte füüsilist..Praegu elab naise ja lapsega koos ja võistlusteks poleks niikuinii aega.Ma olen talle võistluste koha pealt küll peale käinud, aga ei võta vedu…tagasihoidlik tyyp selline..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie7
Member22 pakub huvi jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie7
Memberma käin jõusaalis ikka selleks et ennast paremini tunda.terves kehas terve vaim…
põhjuseid on muidugi palju…
MemberVend on muidu jõhkralt veene täis, mis sest et joob ja suitsetab pea iga päev
Rookie7
Memberpikkuse ja kaalu suhe on ka ideaalne 58 kg/158cm…kui mingile võistlusele läheks oleks tal kõva eelis teiste ees…
Rookie7
Membervat pilti ei ole kahjuks kuskilt praegu võtta, ta töötab praegu soomes,kui tagasi tuleb saate ka pildi.
MemberVõibolla loeb see ka et samal ajal tegin ka kaldpinnal hantlitega surumist.igatahes pärast selle kodukootud harjutuse lisamist hakkas rind tõeliselt kasvama.üla ja alaosa isoleerimiseks on see, ma arvan parim harjutus
Memberpoint on võibolla selles, et ma hoidsin tehnika korrekts.alustasin vist mingi 2 kiloste hantlitega..peab keskenduma lihasele..
Rookie7
Memberseistes ja kergelt kõveras, täiesti sirgelt on veits raske.aga areng oli tohutu.ju see harjutus mõjus just mulle nii hästi.
Rookie7
Membertulin selle töö pealt hiljuti ära.arvan et olen,kindlasti, olen normaalselt ära taastunud. võibolla jõudu polnud niipalju enam nii pika aja järel.lihastele harjumatu võibolla.muidu on olemine normaalne,ainult lihased on valusad veel.viimati käisin teisipäeval.kas nädalast piisab puhkuseks või alustan trenni siis kui lihased enam ei valuta?
Rookie7
Membermul olikunagi täpselt sama probleem..rinna siseosale saab teha kaablitega käsi kõrvalt ette õlakõrguseni kokku tõstes, nii et käepidemed puutuvad kokku.seda saab teha ainult siis kui sul on ristiveo trenazöör.teine võimalus on seda liigutust hantlitega matkida.mina saan parema tulemuse hantleid ette kokku tõstes.see arendab just sise ja ülaosa.ära kasuta keha abi tõstmisel…liigutuse lõpus ma veel punnitan rinnalihaseid 1-2 sekundit ja niiviisi 8-12 kordust.sain selle harjutuse abil sellest probleemist väga kiiresti(kuu ajaga)lahti,kasutamata mingeid pille või teab mida,väga hea harjutus,soovitan kõigile!
-
AutorPostitused