Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2010 at 12:33 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #250836
Rookie21
MemberEi arvagi, et ainult sütlaga nii suureks saab, aga ainult puhtalt trenni ja toitumisega nii suureks saada? Anna andeks, aga pisut kahtlane küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberEi saa nendest ime tablettide ja muu kõhnumis saasta tarbijatest aru. Kas siis tõesti on nii jube minna sporti tegema ning korralikult toituma hakata:D Ise olen suht suure kaalu languse viimase 6 kuuga saavutanud, kordagi ei tulnud mõttesse mingeid mõttetuid tablette vms. sisse ajama hakata.
Jõusaal+õige toitumine on kõige kindlam ja lihtsam viis kaalust alla võtta minu arvates:)
Rookie21
MemberKoolis, kus mina käisin oli kokku 4 kehalise kasvatuse õpetajat kõik sportlased: 1 võrkpalli mängija ja 3 korvpalli mängijat. Kuna kõik mängisid oma ala suht tipus, siis nad kordamööda puudusid ning pidevalt nägi kehalise tund välja selline, et tuli tüdrukute kehalise õpetaja ja pani alati kossu/rahvaste palli mängima. Viskas ikka kopa ette küll lõpuks sai tundides käidud ainult veerandi lõpus sai mõni asi hindele tehtud ja oligi hinne jälle käes. Oleks võinud ikka vähe karmim tund olla aga noh mis teha tuli asjaga leppida lihtsalt:)
Rookie21
MemberTundub et Oskar on karm õpetaja spordikallakuga koolis vms:)
jaanuar 19, 2010 at 8:47 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #250770Rookie21
MemberOleks huvitav teada kuidas sellel mehel steroidide kasutamisega on?
Rookie21
MemberIkka tahaks oma õigust taga nõuda ja troppidele kohta kätte näidata, aga noh närvikulu on liiga kallis hind minu meelest sellise jamaga tegelemiseks. Sinu asemel saadaks selle jõusaali n*hhui ja otsiks uue koha:)
Rookie21
MemberNtx mina teen ülakeha päeval kaldpingi peal 3 korda max. Kui tahad effektiivsust sii tee mingi raskusega kaldpingil nii palju kui jõuad!
Rookie21
MemberPäris isuäratav hommikusöök:)
Rookie21
MemberÄra pabista kui tunne on normaaline siis võid vabalt trenni minna ise olen käinud 38.2 saalis käsin trennis ära tulin koju ja mõttsin sellise palaviku välja. aga tunne oli normaalne!
Rookie21
MemberKodus tegemine tüütab ära lihtsalt. Ma ostsin endale 2 hantlit ja hakkasin kodus tegema tegin mingi kuu aega ning siis tahtsin juba jõusaali minna saalis ju kõik olemas!
Soovitan soojalt kavad tellida ja jõusaali minna tunduvalt efektiivsem kui kodus hantlitega vehkida:)
jaanuar 18, 2010 at 12:36 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #250612Rookie21
MemberKas koormustesti tegemise jaoks peab kuskile arsti juurde minema jah?
Rookie21
MemberMa vaatan,et päris paljud joovad siin rohelist teed äkki peaks enda hommikuse kohvi välja vahetama rohelise tee vastu?
Rookie21
MemberSoojendus on piisav aga pärast trenni peaks vist aeroobset pisut rohkem tegema mina teen pärast igat trenni aeroobset 30 min ma usun et 15 on pisut vähevõitu!
Rookie21
MemberProjekt iseenesest päris huvitav hea on vaadata kuidas inimesed vaeva näevad ning millised tulemused on. Enamus inimesi kes siin foorumis on juba tegelevad spordiga ehk tuleks kuidagi tava inimesele kes sporti ei viitsi teha see info kuidagi kätte saadavamaks muuta?
Soovin teile jõudu selle projektiga!
Rookie21
MemberTundub, et reaklaamile on päris palju rõhku pandud:)
-
AutorPostitused