Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberLeian ka, et sellist jama pole vaja
Rookie21
MemberVäga tip top külmiku sisu:)
Peab enda palgapäeva ära ootama saab jälle külmiku täis laduda
Rookie21
MemberEnda tervis on muidugi kõige tähsam. Kui mul raha on, siis ma kulutan selle enne trenni ja korraliku toidu kui alkoholi peale! Tahaks teada kuidas ntx töötuks jäänud inimene kes tahab trenni jätkata tervislikult edasi toitub?? Ma olen hirmuga mõelnud, et kui ise töötuks jään siis on vist jõusaali ja tervisliku toiduga aamen:S
Ainult makaronid hakklihaga vahest kui pappi palju saab turistieinet ka juurde osta
Rookie21
MemberTeinekord endalgi pärast retsi trenni jube sitt olla eks see suurest pingutamisest ole tingitud!
Rookie21
MemberVäga huvitav retsept täna ei viitsi enam poodi minna, aga homme ostan vajalikud asjad ja proovin järgi
Rookie21
MemberÄkki keegi valgustab mind kus asub Easy Fitness mustamäel
Rookie21
MemberUps ei pannud tähele seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vahet pole igas jõusaalis omad head ja vead

Rookie21
MemberEks nad kõik toimivad hästi. Pole täheldanud seda kas mõni parem või mitte. Ainult hinnavahet olen vaadanud
Rookie21
MemberEi ole jalapressi nii suure raskusega teinud, et raskustele ruumi väheks jääb
Rookie21
MemberPoleks uskunud, et nad enamus kaalu nii pingsalt suudab edasi kaotada. Aga ma ei saa aru miks suur Andrus asjaga enam ei tegele? Temal ju kaalunumber kõige suurem ja eluohtlikum!
MÕned kilod veel ja see musta peaga neiu on rannabeib valmis
Rookie21
MemberHack kükk ja jalapress lähevad ludinal mul pole nagu probleemi olnud
Rookie21
MemberPärast trenni valgusheik 40 grammi(Hera 80) ja igal hommikul c vitamiini
Rookie21
MemberNtx. millised seadmed ise käin Spartas regulaarselt aga täheldanud küll sellist asja pole?
Rookie21
MemberSparta on tegelikult üks kõige odavamaid(690.- kuu) ja üks parimaid. Uus tehnika, suht uus saal ning ruumi on ka jalaga segada. Arctic sport ntx. jääb minu meelest Spartale kõvasti alla hind ka veel sitax kallim rohkem ma konkurente Tallinnas Spartale ei näe.