Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberHuvitav jah inimesed räägivad, et joomine annab kaalu juurde vms. täielik jama.
Ise tarbin alkoholi nädalavahetuseti ja miite vähe tavaliselt reede õhtust pühapäeva õhtuni ja nii viimased 7 kuud. Olen ka 7 kuud stabiilselt 3 korda nädalas trenni teinud ning kaotanud u. 24kg. Kui toitumine on enamvähem siis küll mingit kaalu ei tohiks juurde tulla!
Rookie21
MemberEnne kui häirekella lööd võiks natuke ringi vaadata ost/müük täitsa olemas
Rookie21
MemberAnna andeks kallis teema alustaja, aga see dieet on täielik bullshit!!!!
Sa keerad ainult oma tervise tuksi sellise toitumisega ning pärast seda 13 päeva tulevad need kilod nii või naa sulle tagasi ju mõtle loogiliselt. Pärast seda dieeti hakkad sa ju ikka rohkem sööma ja see kaal on tagasi enne kui sa jõuad märgatagi.
Parem telli endale toitumiskava proffidelt ning säästa oma tervist. Millal inimesed küll aru saavad, et sellised dieedid ainult rikuvad tervise ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatasin selle dieedi toiutumiskava irw
See 13 päeva dieet on minu ühe päeva toit isegi väheks jääb 
Rookie21
MemberMina sõin ka öösel täpselt samamoodi nagu ma päeval sõin. Ei juhtunud mul sellest küll midagi, aga öösel töötamine on suht ropp asi. Valge inimene peaks ainult päeval töötama
Rookie21
MemberMina ei saa aru jälle M. JAcksoni fenomenist. Laval liikus küll hästi aga tema puhul on tegemist pigem kisendamise kui laulmisega
Rookie21
MemberKui natuke laiemalt vaadata siis enamus USA mustad räpparid on sellised jurakad, et vähe veel pole. Kui tätoveeringuid ja lihaseid pole siis USA-s räpparina vist läbi ei löö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberTegelikult oleks Andrus.P pidanud kõige rohkem alla võtma. Tema kaalus ju kõige rohkem tal oleks olnud palju kergem kaalu kaotada kui teistel kes meeletult palju vähem kaalusid aga noh see selleks.
See Andrus, kes võitis oli väga tubli, et suutis nii palju alla võtta ja saate kinni panna palju edu talle edaspidiseks. Inge hakkab juba päris kauniks ära minema mõned kilod veel ja on selline beib, et enamus meestel vajuks suu lahti kui ta mööda käiks
MemberMis seal siis ikka õnnesoovid ka minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 10:31 e.l. in reply to: Täna toimus ametlik leppimine Fitness.ee ja Bonsuna.com vahel! #252466Rookie21
MemberKuna tegemist ikkagi konkureerivate portaalidega, siis selge et mingit hõõrdumist ning vastastiku pori loopimist ikka juhtub.
Aga jah tundub, et oli ka viimane aeg ära leppida asi liiga teravaks läinud juba
MemberMis sellega seal ikka juhtuda saab.Lihtsalt huvitas, kui järgmine kord teen siis ei viska seda õli minema!
Rookie21
MemberFooliumi sees ahjus küpsetada, rasv mis küpsemisel vedelal kujul fooliumi sisse jääb, paras kusagile hapukoore või muu kastme sisse valada.Tavaliselt olen selle rasva ära visanud mis lõhe küpsetamisest üle jääb. Kas on tervislik kogu see rasv mis üle jääb endale sisse valada?
Rookie21
MemberMina olen küll hull kala fänn. Lõhe ja forell lihtsalt viivad keele alla.
Ei kujuta ette ainult korra nädalas kala söömist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ainult pappi sitax oleks siis sööks vist iga päev kala
Hetkel lubab rahaline seis max. 3-4 korda nädalas lõhet süüa!Rookie21
MemberHoian pöialt kõigile Eesti poistele ning tulen raudselt ka kohapeale kaasa elama
MemberLühikesed püksid, t-särk ja tossud suht selline mugav riietus osadele aga meeldin ntx pikkade dressidega käia trennis, aga aru ma ei saa miks!
Niigi higistad ja julmalt palav on panna veel pikad dressid ka no thanks
MemberSuht kaunis neiu minu meelest pole midagi halba ütelda

Aga noh rinnapartii pisut väike tuleks liisingusse võtta vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused