Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberEi ole siin mingeid piiratud võimalusi.Kükipink,surumispink,kang,soovitava ka ez-kang,paar paari hantleid,velo(sõude)trenazhöör.Lisaks seina külge võimlemisredel + hunnik espandreid ja kummilinti – ei ole mina veel kohanud trenazhööri,mida nendega asendada ei saaks.
Vat treenerit kodus ei ole!
Ja mis sa arvad palju see varustus maksa võib minna
Rookie21
MemberKui vähegi võimalik mine jõusaali seal kõik vahendid olemas. Kui tahad koju omale kange, hantleid raskusi osta siis ei ole see üldse odav lõbu. Ja peab ikka kuradi palju ruumi olema, et need asjad omale koju ära mahutada ning trenni tegemiseks ka ju ruumi vaja. Ise alustasin ka kodus väikese trenniga ostsin endale hantlid tegin paar nädalat, viskas kopa ette ja läksin jõusaali. Kodus trenni tegemine on piiratud võimalustega nii et kui saad siis mine ikka jõusaali
Rookie21
MemberNäiteks mina olen rassinud rasvapõletus eesmärgil jõusaalis juba 8kuud ning stabiilselt 3 kilo kuus alla võtnud.
Päris hea on jälgida kuidas vaikselt hakkab rasvakihi alt mingi lihase moodi asi välja tulema. Millise piirini tuleb kaalu langetada, et massi kasvatama hakata lihaste arvelt?
Käed hakkavad juba mingit kuju võtma aga kõht ikka veel ees!
Rookie21
MemberMa ei kannata absoluutselt veenist vere võtmist, tahab pilti taskusse kiskuda. Ma ei mõista kuidas inimesed suudavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal täpselt sama asi üldse ei meeldi igausugused süstlad ja nendega torkimine!
Wäkk
Rookie21
MemberKes siin pakkus, et suitsetamine ei olegi eriti kahjulik siis vaidleks sulle veits vastu. Parem paar õlut kui suitsu kimumine.
Ise tegin 8a suitsu umbes pakk päevas-köha,pidev haige olemine ning enne magama jäämist kehv enesetunne olid põhjused miks loobusin suitsetamisest. Kallid inimesed vaadake mida suits sisaldab pool Mendelejevi tabelit seal sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks kord nädalas ennast lõdvaks lasta ning õlut timmida ei ole üldse hull minu meelest väga normaalne. Ega alkohol ka tervisele hea ei ole aga mõistlikes kogustes ära ka ei tapa!
Achjaa täna ju reede peabki ennast pidusse sättima hakkama:)
Rookie21
MemberNeed igasugused naljad googlega parandatakse ära..Üks töötavatest siiski veel: Kirjutage google translatorisse “Kas sulle meeldib et eesel on su sassis voodis” ja vaadake mis inglisekeelseks tõlkeks pakutakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kes ei viitsi trükkida:
Irw
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris huvitav tõlge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberVahest olen ikka uurinud Annika Summeli kodulehte ja saavutusi ning Ott Kiivakas ka väga kõva tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis Eestist Annika Summel ja Ott kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberSee neiu kelle pildid teema alguses on väga kuum naine mulle ta meeldib
MemberTavaolekus ei saa arugi aga kui pingesse ajada siis on hästi näha et vasaku käe biitseps on pisut madalam kui paremal käel.
Vb asi selles ka, et olen parema käeline ning tööl pean ka raskusi tõstma enamjaolt teen seda parema käega!
Rookie21
MemberMul näteks on parema käe biitseps natuke suurem kui vasaku käe oma. Imelik on nats peeglist vaadata ennast
MemberVaidleks kurjale kibestunud tädi Jackiele vastu aga pole mõtet nagunii kustutab kommentaari ära
MemberHea oleks kui saaks tagasisidet postituste kohta mis on ära kustutatud. Põhjus vms. miks post on ära kustutatud jne. Alessandro puhul on tegemist vist täieliku pedandiga kes kustutab kõik ära mis vähegi ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks kasutasin sõna tainas ühe inimese kohta ja kohe tõstis hoiatustaset ning kustutas kommentaari. Ega ma kedagi p***e ei saatnud ju võiks vähe mõistlikum olla ma saan aru, et Alessandrol võibolla elab ennast siin veits välja aga võiks ikkagi vähe mõistlikum olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuupäev sellel teemal veid vana aga ikkagi ehk keegi näeb/võtab kuulda!
Rookie21
MemberÕnnesoovid ka minu poolt Härra Kalmusele
MemberIrw ja jälle Alessandro kustutab mu kommentaare ja tõstab mu hoiatustaset
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keda ma huvitv sõimasin siin kas enda arvamuse avaldamine ilma roppusteta on sõimamine v?
Rookie21
MemberMina arvan nii, et kui see naine oleks nii koleda näolapikese looduse poolt saanud, siis poleks meil kellelgi kobiseda.See näolapike on nii keemiat täis, et selle kallal võib kobiseda küll:)
Ma usun, et kui keemiat nii räigelt pannakse,et see juba ilusa naise näo ära rikub, siis ei saa seda enam naiseks nimetada, nimelt annab see juba ka suure eelise mehe lihaskasvu ees, kes keemiat ei tarvita:P
Word
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused