Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberAusalt öeldes pole sellisest mängust kuulnudki kuigi olen ärvutmängude fänn
Rookie21
MemberÕnnesoovid tähtpäeva puhul:)
Rookie21
MemberHommikul praen oliivõliga munad ja õhtul salati sisse üks keedumuna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muna on üks väga maitsev asi

Rookie21
MemberSeda küll jah aga kui kaal langeb rasva arvelt ning kui alustada jõusaalis käimist rasva põletusest siis peaks ikka stabiilselt jõudu natukese haaval juurde tulema ju..
Kui võrrelda jõusaaliga alustamist ja neid raskusi mida kasutasin siis ikka raskused ikka on suurenenud aga viimasel ajal eriti ei ole suutnud raskusi juurde väänata..
Rookie21
MemberEndal probleem sellega et jõudu eriti ei tule juurde aga kehakaal langeb päris hea tempoga eesmärgiks siis rasvapõletus.
Huvitav milles asi võib olla
Rookie21
MemberTere!olen 20a mees kaalun 100kg ja olen 182cm pikk.Soovin enda keha kuju muuta ilma kaalu langetamatta. Kuida ma peaksin treeninguid alustama ja kas pean toitumis harjumusi muutma?
Endal sama asi ei tahaks kaalust liiga palju alla võtta aga fakt on see, et enne kui tahad lihast kasvatama hakata tuleks ikka liigne rasv kehast ära põletada.Tean omast käest, et rasvapõletus on aeganõudev ja mitte eriti meeldiv aga enamus on nii alustanud.
Rookie21
MemberHuvitav, et niimoodi kontorisse järsku lendavad. Koju voodisse ei taha kontrollima tulla?
Rookie21
MemberOlen 164 cm pikk,paks väga ei ole,aga olen viimase 6 kuuga üsna 7 kg juurde võtnud,peamiselt on rasv kogunenud kõhu piirkonda.Äkki keegi sarnase probleemiga oskab soovitada tõhusaid toitmisharjumusi v harjutusi,kuidas lahti saada,teen trenni küll,kuid tahan rõhku panna just sellele piirkonnale.Kas peaksin tegema ainult kõhulihaseid või on midagi veel?Põhi asi mis rasvaprotsenti alandab on ikka toitumine aeroobne aitab lihtsalt kaasa sellele. Toitumine tuleb igal juhul korda saada ehk peaksid tellima toitumiskava, siis on kindel et midagi valesti ei söö. Kui hakkad otsingut kasutama ja ise kava kokku panema ei ole see nii efektiivne kui profesionaali poolt koostatud tasakaalustatud toitumine. Kui rahaline seis lubab siis telli kava ning hakka aeroobset tegema ja kaal hakkab mühinal langema
Rookie21
MemberLoogiliselt võttes ju mida rohkem kordusi seda rohkem su keha teeb tööd ja kulutab kaloreid.Jajaa eks siis hakkan 50 kordusega seeriad tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberMiks ? Arvad, et seal ei ela inimesi ?Millest sa seda järeldad et ma nii arvan? Kas ma kirjutasin, et Setomaal üldse inimesi ei ela v?
Rookie21
MemberPäris väike jõusaal aga eks Setomaal vist suuremat pole vajagi
MemberEi hakka uut teemat tegema küsin siin.
Kui tegemist rasva põeletusega siis on vist õigem teha rohkem kordusi ehk siis 10-12 või vähem kordusi 6-8 ja suurema raskusega? Kumb parem variant on rasva kiiremaks põletuseks?
Rookie21
MemberVõiks jah vähe arusaadavamalt ennast väljendada eriti su postist aru ei saa
MemberAusalt kui mina oleks see vasakpoolne noormees, siis oma särki ma küll avalikus kohas ära ei julgeks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberKusjuures minu vanaema/vanaisa ka nokivad kogu aeg, et kas mulle enam ei kõlbagi nende toit ja nii pirtsakas oled ei söögi kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei maksa kuulata lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused