Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberAga, et õiget rasvaprotsenti teada saada peab arsti juurde minema? Tavalised rasva% mõõtjad siis bullshit v?
Rookie21
MemberPäris suur protsent peaks olema pildi järgi vaadates! Pole ise kaa veel poodi jõudnud aga õhtul saab kindlaks tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ouk…eks siis õhtul saab teada

Rookie21
Member23-29 märts maximasSeapraad kondita 1 kg. 49.90.-
Tuunikala tükid 250g. 9.90.-
Opaaa täna lähen kindlasti Maximasse

Aga palju selles 250g puhast liha on?
Rookie21
MemberAga näiteks kui mul on relvaluba olemas ja saan kriminaalkorras karistada kas siis relvaluba kehtib ikka edasi?
Rookie21
MemberKus sa selle välja lugesid, et see ilmtingimata hommikuks on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes ei teagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei tea miks posti kirjutades nii arvasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberJuba hommikusöögiks pool kilo liha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ikka pääääris palju
MemberVaatasin, et olen 4 kuu eest siia teemasse juba postitanud: pikkus-183 kaal-97 vanus-20Nüüd siis uued andmed: Pikkus-jätkuvalt 183
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaal-90 vanus-21
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine kord postitan siia teemasse enne suve selleks ajaks loodan kaaluda 80 ringis vaatama kas suudan eesmärgi saavutada!
Ja jälle 2 kuud möödas ning hulga kergem kui enne.
Pikkus:183 Kaal:84.9 Vanus:21
Rookie21
MemberIse korduvalt aastakese suitsuta olnud, see murdumine võib igal ajal tulla, aga olen täheldanud, et maha jätmiseks on parim aeg külmal ajal (kuna siseruumides suht piiratud tegemisvõimalus, väljas/aknapeal külmetamine ebamugav jne.) ja alustamiseks on suurim võimalus suvel, just siis kui läbida inimestega kes suitsevad. Muidugi on parim kui üldse ei tee, aga kindlalt väita, et nüüd olen puhas julgeks vast siis kui vähemalt 5a järjest pole teinud.Never say never!
Üks minu sugulane hakkas uuesti suitsetama pärast 15 aastast pausi! Vastik asi see suits nagu narkots…tuleb mingi nõrkuse hetk ja võidki lihtsalt uuesti orki kukkuda!
Rookie21
MemberTaolisi teemasi terve foorum täis…suits on täielik saast esimesel võimalusel tuleks see sodi jätta!
Rookie21
MemberMulle räägiti, et üks tuttav tarbis liialt valku ja sellest tursus kops ning kõik see lõppes infarktiga. Mulle tundub see väga seosetu, aga kokkuvõttes küsiksin kas valgu liig tarbimisse on võimalik surra? Minumeelest peaksid ennem neerud üles ütlema.Räägitakse et üleüldse elamine pidi terivsele kahjulik olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maailmas palju asju mille liigtarbimisse ära võid sura nii et…ära põe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rookie21
MemberKui sa juba näiteks vaatad mida suits sisaldab ja mida ta sinu tervisele teeb siis peaks küll normaalsel inimesel tekkima soov maha jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See kas ta lihaskasvu pärsib seda ei oska öelda, aga võhma võtab ta ikka parajalt vähemaks.Ise jätsin suitsetamise 2 aaste eest ja võhm ja vastupidavus kõvasti taastunud. Kui tahad olla tervislike eluviisidega siis soe soovitus: jäta see rämps kus seda ja teist 
Rookie21
MemberSõpruse pst. Hyper Rimis oli ka kanafileeribad 47eek kilo mingi nädala eest või nii ostsin kohe 2 kilo siiani natuke sügavkülmas alles
MemberSuurimad õnnesoovid sünnipäeva puhul
MemberLoogiline, et läheb rohkem pappi kanafilee/lõhe jpm. valgurikkad toitained on ikka päris krõbedate hindadega. Sai välja arvestatud umbes 3k läheb kuus tellitud kava toidule enne läks odavatele burksidele, friikatele ja muule jamale ikka vähem pappi umbes 1500-2000 kuus. Aga olen rahul toiduga mida hetkel söön seda tõestab nii peegelpilt kui ka enesetunne
märts 10, 2010 at 4:00 p.l. in reply to: Viisteist suurimat poleemikat kulturismi ajaloos…II osa #260667