Skip to main content

Rookie21

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 214 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas kaal langeb liiga kiiresti? #240020
    Rookie21
    Member

Kui hakkasin juunis jõusaalis käima ning õigesti toituma siis langes kaal esimese nädalaga 112 pealt 109 peale.

Eks see kaal esimesl nädalal lähebki järsult alla hiljem hakkab vähe rahulikumalt kaal langema nii, et pabistada pole mõtet ole õnnelik et kaal langeb

in reply to: Kõhnaks #240015
    Rookie21
    Member

Ma ei saa aru, miks ema ei taha toitumiskava osta?

Eks raha pole praegusel ajal kellegil palju, aga see väike investeering oma tervisesse poleks üldse paha mõte.

Äkki proovid emaga ikka veel rääkida, sest tervist tuleb ikka hoida mitte hävitada!

in reply to: Kaalust alla #240010
    Rookie21
    Member

Kui kaalus alla tahad võtta uuri vastavaid allikaid, hakka korralikult toituma ja trenni tegema!

Tuleb ennast käsile võtta muud midagi:)

in reply to: kodujuust dieedi ajal #240009
    Rookie21
    Member

Kui ma suvel hakkasin jõusaaliga tegelema, siis tellisin endale treenerilt toitumis-ja treeningkavad. Alguses kui ma seda kava esimest korda nägin, siis avastasin hirmuga, et kodujuustu peab päris palju sööma. Eluaeg olen vihanud kodujuustu, aga kui hakkasin kava järgi toituma, siis endalegi üllatuseks hakkas kodujuust ikka väga meeldima ei saa aru miks olen terve elu kodujuustu mitte söönud

in reply to: SAKU LITE #240004
    Rookie21
    Member

Kuna masu aeg ja raha eriti pole siis võtsime eile sõbraga Järve Selverist 10 saku lite kuna hind oli tõesti soodne mingi 8 kulli koos pandiga ja peab möönma et suur viga jõime kumbki ühe ära ja ülejäänud lihtsalt seisavad külmikus ei teagi mis nendega ette võtta:D peab nõustuma teistega et see õlu ei kõlba karup*rse ka mitte!!

in reply to: Fitness.ee ajaloo tegijaim uudis! #239998
    Rookie21
    Member

jaa dopingu teemat on päris huvitav lugeda..igasuguseid huvitavaid asju saab teada mida enne ei teadnud..eriti huvitav on Härra Kalmuse enda kommentaarid antud teemas:D

in reply to: Kaklus suusarajal #239272
    Rookie21
    Member

Päris naljakas lugu jah:D aga noh ise oleks täpselt samamoodi teinud no nahhui on vaja siis võistlejal ees töllerdada!

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #239088
    Rookie21
    Member

miks härra M.M arvab, et me koolilapsed? kas ei tohi foorumis enam küsidagi midagi? lihtsalt oleks huvitav ka näha mis Ott asjast arvab!

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #239081
    Rookie21
    Member

Jaa väga huvitav on lugeda erinevate inimeste postitusi eriti Marek kalmuse omasid…see ju siililegi selge, et tippspordis oli on ja jäävad steroidid olgu siis tegemist mis tahes spordiga!!

Aga huvitab see et miks ott kiivikas siin eriti sõna ei taha võtta aga paljud teised kulturistid kirjutavad siin igasuguseid huvitavaid postitusi midagi kriibib poisil hinge??

in reply to: liiga raske trenn? #237355
    Rookie21
    Member

Mul treener kes mulle kava tegi soovitas mul u. 1.5h enne trenni mitte varem:P

in reply to: Istudes trenazööril kerepöörded #237187
    Rookie21
    Member

Kettaga kerepöörded tundub täitsa norm harjutus lähen täna jõusaali ja proovin ja jällegi tänud abi eest!

in reply to: Istudes trenazööril kerepöörded #237157
    Rookie21
    Member

tänud vastuse eest!

in reply to: Vot nii tõmmatakse lõuga #236922
    Rookie21
    Member

Ei saanud ka alguses asjast aru aga kui hääl taha panna siis on päris hea vaadata:D

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #236649
    Rookie21
    Member

Õlu ikka hea meeste jook..ega ta tervisele hea pole aga vahest võib ikka tarbida..aga muidugi 0.5L pudelites sest mingeid suuri balloone väänavad ainult parmud omale sisse:D

in reply to: 1 õlu peale trenni = kasulik? #235728
    Rookie21
    Member

Irw oleks see vaid nii et õlu oleks iga kell ja igast asendist kasulik…aga kahjuks pole see nii:D

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 214 total)