Skip to main content

Rookie21

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 214 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõhulihased ja kaal #248921
    Rookie21
    Member

Kahjuks kui toitumine pole stabiilne siis on väga raske midagi saavutada.

Kõige lihtsam on investeerida paar sotti ning endale kava tellida või siis jõusaali treeneriga konsulteerida igas jõusaalis on treener olemas nii, et astu aga julgelt ligi ja küsi ma usun,et nad aitavad meeleldi!

Sa võid ju kõvasti trenni teha aga toitumine on kõige aluseks mulle ütles treener, et umbes 80 protsenti ongi toitumise taga!

in reply to: Kuidas tõsta söögiisu? #248916
    Rookie21
    Member

Ei saa kohe kuidagi aru kui teed regulaarselt trenni siis söögiisu vähesus küll on natuke imelik!

Ise käin ka jõusaali ning söön 5 korda päevas kui ainult saaks sööks rohkem aga siis ei tule kahjuks rasvapõletusest midagi välja!

in reply to: Kõva mees Pärnumaalt #248915
    Rookie21
    Member

Haige värdjas pole muud midagi öelda sellise turaka kohta:S

Suurima hea meele laoks lõuga sellisele ahvile, aga sellise ahvi pärast kirm asja ei taha:)

in reply to: Aeroobse ja võhma tsoon. #248039
    Rookie21
    Member

Kui lugeda fitness.ee treeningkavasid, siis kava all on kirjas,et soovitatav pulsisagedus hoida 120-140 pärast jõutrenni.

Aga suusatamise vms. tavalise aeroobse juures ei kujuta ettegi mis see n.ö. max piir on!

in reply to: -1kg nädalas…ja seda rasva arvelt? #247752
    Rookie21
    Member

ise teen M.M’i kava järgi ning olen 6 kuuga 21 kg kaotanud umbes 3,5kg kuus on seda palju või vähe kui tahan rasva arvelt kilogramme kaotada?

in reply to: Suusatamine ja Jõusaal #247513
    Rookie21
    Member

Kui sa ainult kapsast ja kaalikat sööd sii loogish,et mõjub pärssivalt lihastele. Kaloraaš vastavalt treeningutele paika ja sealt ka tulemused:)

in reply to: “Kaalust alla” TV3- st #247511
    Rookie21
    Member

Minu meelest oli ikka vabse pull tõesti kuidas see kõige paksem virutas salaja toitu:D:D

Taskusse ja kõrvale igale poole toitu lendas. Aru ma ei saa, sa lähed saatesse alla võtma, et elustiili muut ning tervislikult toituma hakata. Milleks selline enese petmine?? Sa kaotad kaalu iseenda jaoks mitte kellegi teise jaoks. Selline mulje jäi,et inimene polegi nii väga huvitatud kaalu langetamisest, pigem rohkem kino tegemisest!

in reply to: Lihaste vähendamine #247508
    Rookie21
    Member

Muidugi võiks pilti näidata ja soovitatavalt ikka paljaste jalgadega mitte teksadega:D

in reply to: Maffiamäng 2 – huvilised nimi kirja #247507
    Rookie21
    Member

Mingi kahtlane mäng

in reply to: Trenn ja söögiisud – kohutavad süümekad :( #247285
    Rookie21
    Member

Teem algatajal soovitaks küll korralikult toituma hakata ning korralik treener endale sebida.

Paljud millegi pärast arvavad,et kui sööd väga vähe valgu rikast toitu ning treenid kuni pilt taskus siis on tipp topp vorm kohe olemas. Paraku see ei ole nii tuleb toituda õigesti ning vastavalt oma kehale ja trennile!

Üks kord patustada ja kohe sellised süümekad??

Kui ma kõik oma patustamis korrad üle loeks siis jääkski siia kirjutama. Vahest tulebki endale lubada mõistlikes kogustes asju mille järgi isu on ntx kord nädalas paar toidukorda vms. Selles pole midagi halba!

in reply to: Uus telesaade “Aktsioon” otsib osalejaid! #247135
    Rookie21
    Member

Tundu väga huvitav asi olevat jõudu tegemistel:)

in reply to: Soodsad valgurikkad toiduained #247112
    Rookie21
    Member

Ei taha küll mingeid Leedu rikkureid nuumata aga kui tahad odavat mine Maximasse. Olen käinud Maximas ja võrrelnud toodete hindasi mida igapäevaselt söön teise poodidega ntx. Rimi,Selver jne ning võib julgelt ütelda, et Maximas suht kõige soodsam! Muidugi rõve on kui pood vene penskareid täis on aga noh viisakalt per*e saata ja asi ants!

in reply to: Kana asemel kodujuust #247109
    Rookie21
    Member

No miks ei suuda, ntx. kodujuust mulle vabse ei maitse aga ikka söön iga päev…päris ilma kodujuustu söömata vast ka ei saa!

in reply to: Küsimused tõstespordi kohta #247071
    Rookie21
    Member

Soovitaks google otsingut kõige lihtsam variant info leidmiseks:)

in reply to: Kana asemel kodujuust #247069
    Rookie21
    Member

Ma ise ka vahetaks hea meelega kodujuustu liha vastu nagu mõned eelnevad postitajad arvavad:D

Aga süüa tuleb seda mis kasulik mitte tingimata hea!

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 214 total)