Rookie21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rookie21
MemberMulle tundub küll, et teine pilt ikka pisut parem kui esimene vahet on ikka suht hsti näha!
Jõudu ja jaksu eesmärkide saavutamiseks:)
Rookie21
MemberKus see My fitness linnas asub?
Kas keegi on seal käinud kuidas hinnad on jne?
Rookie21
MemberTavaliselt täielik fail on nö. kunagised megad hitid mis tehakse uueks minul neisse usku pole ning tavaliselt ei tule välja sellised projektid Knight Rider on üks näide paljudest!
Rookie21
MemberMinu meelest on realityd väga hea meelelahutus kõik on reaalne ei ole midagi lavastatud saab inimeste reaktsioone vaadata jne!
Rookie21
MemberKindlasti oleks see mõne 200 kilose mehe unistus aga jõusaali inimesele õudusunenägu:)
Rookie21
MemberMina olen mõlemil puhul ka lööjate poolt. Päris nii ikka ennast ka alandada ei laseks:D
Rookie21
MemberMina olen ka loobiunud igapäevasest kaalumisest jumala mõtetu kaal kõigub koguaeg.
Kaaluda on mõtet umbes paar korda nädalas.
Mõõdulint on parim abivahend sa võid ju kaalu kaotada aga see ei pruugi ainult rasva arvelt tulla vaid ka lihaste arvelt ja see on juba äärmiselt ebatervislik
Rookie21
MemberVõi on ka lihtsam variant tellid lihtsalt toitumis/treening kavad kui muidugi rahakott lubab!
Palju kergem kui siin foorumi juttude järgi mingit kava kokku panema hakata:)
jaanuar 14, 2010 at 4:49 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249815Rookie21
MemberOh seda hala ja vastastikust sõimu, mis siin foorumis leidub!
Rohkem inimlikkust ja vähem jama ajamist:D
Rookie21
MemberVõibolla oleks mõistlik mõne treeneriga rääkida sellel teemal?
Siin foorumis on ”tarku” päris palju ma vaatan:D
Rookie21
MemberÄrge alahinnake Chuki ta ju kõikvõimas:D
Rookie21
MemberNeed pildid on küll päris head irw:D:D
Rookie21
MemberOsadel inimestel aitab tõesti võibolla op. Olen näinud igasuguseid naisi kellel pärast sünnitust jäävad suht jubedad armid ning välja veninud nahk ei ole eriti meeldiv vaatepilt!
Rookie21
MemberPiim on väga hea jook ning ma ei kujutaks ettegi hommikusööki ilma klaasi piimata nämma:D
Küsiks teadjamatelt küsimuse, et kuidas soovitatae kohvi juua kas mustalt või piima/kohvi koorega või siis kohvikoore pulbriga mida ma kasutan,et midagi kahjulikku selles pole?
Rookie21
MemberHera proteiin tõesti odava vaadates siin fitness.ee ntx. Hera 80 hinda, mis on 225.- siis peaks sellelt kodulehelt tõesti vist tellima hakkama. Natuke naljakas on küll uurida proteiinide hindasi kui kõrval on pilt, mis reklaamib nahkstringe:D
-
AutorPostitused