ronija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ronija
MemberAga kas kulturismiga seonduv treenimine ei ole suht universaalne asi kui kasutada seda teiste spordialade juures. Yhegi kaugushyppaja kallal ei vinguta, kui ta lihaseid treenib, yksk6ik mis spordiala trenn on koguaeg vajalik (fyysilised spordialad), miks inimesed siis ei näe kulturismis ideaali?
Mul vanemad rahulikuks läinud selle pulbri koha pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 6emees kes odaviskaja kasutas ka värke jne. Niiet selgus majas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tooge m6ni näide vanematele kellegi vanema ja targema varal.
PS. Miks mitte kysida siit samast foorumist tippude käest n6u, kui tegeled kasv6i kymnev6istlusega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
MemberMina arvan sedasi, et mitmekesine toit on loomulikult kasulik!
Ja kui su menyy p6hiosa on kartulid, siis sul jäävad vajalikud ained ehk saamata mida muust toidukraamist saaks.
ronija
MemberMina kuulsin oma 6elt halvustavaid s6nu, et naistele ei meeldi sellised mehed jne. Kui ytlesin, et ma teen seda enda pärast, et tunnen ennast siis paremini, siis tuli jutt, et pole ilus jne. jne. Ta enda mees käis ka natuke j6usaalis, 6de rääkis ja isegi mind kui algajat pani muigama see kuidas ta mees “trenni” tegi.- minu arvamus: 6el hakkas kade meel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahtis, et ta mees oleks suurem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kadedaks tee kyll, et vaata sellel on selline keha, aga minuarust peaks see panema trenni tegema ja asja t6siselt v6tma nähes midagi mis sulle meeldib ja mida austad ja kadestad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toidulisade ja dieedi kohta: K6ik peres ajasid kohe- tervisele kahjulik ja miks sa tahad oma tervist ära rikkuda noorelt. Yrita selgeks teha, et näed see mis teie arust nyyd tappev on, tegelikult hoiaks mind kauem tervena kui teie toitumine teid!
Toidulisade kohta v6iks keegi teema alustada, nende vastu on jah mingi “vimm”.
Minul on jäänud asjast arvamus (millega ma v6in täiesti mööda panna) et näiteks proteiinipulber, see on umbes nagu mingist toidust proteiin välja v6etud ja yhte patta topitud, yhes6naga sama kraam mis sa kylmkapist munast näiteks saaksid ainult yhes kohas kuhjaga ja korraga!
Isegi siin foorumis käib koguaeg jutt, et puhas keemia ja bla! See ajab mindki juba segadusse, keegi v6iks rääkida!
Yks asi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> m6ned räägivad siin koguaeg mingi kulturismi vastasusest ja sellest, kui lollid need vennad olla v6ivad.V6iks nii olla, et igayks paneb oma vanuse kuhugi kommentaari alla nurka, siis teaks kuidas kommentaari v6tta.
Näiteks teismelised on m6ningatele asjadele juba ilma p6hjuseta s6rgadega vastu!
Mine sa hullu tea.
Ilusat keha tahab igayks omada ja sellele vastu vaielda ei saa! V6i on keegi kes tahab inetu v6i tavapärase lodeva kehaga olla??
19
ronija
MemberNaljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
MemberLisaks soovitustele vaata ka: http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
ronija
MemberHuh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6puks hea p6hjalik teema! Enam ma ei peagi segaduses ringi otsima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh Mr.Y!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nyyd peaks selle teema kohta k6ik tip-top selge olema
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaalu pealt ma ära ei saa, veel vähem peegli eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida rohkem ma enda peal näen ja mida rohkem ma teada saan seda suuremaks muutub tahe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas ma muidu ja kuskohas saaksin arvutada palju kaloreid ma kulutan trennipäevil ja puhkepäevil? Kui peaks vajadus tekkima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline asi ka – Kui mul valgud, sysivesikud ja kalorid kaetud siis on k6ik korras? V6i pean veel m6ne aine pärast muretsema?
ronija
MemberVaata siin lehekyljel on yleval keskel kuskil selline koht nagu “Tööriistad”. Vali sealt alt “Treeningkavad” ja uuri neid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad korralikke tulemusi siis m6tle ka dieedile
MemberEga jah siin pole muud erilist jäänud öelda, kui et suur aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain targemaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nyyd ei ole nii suurt segadust ka toidukava määramisega.Kui viitsiksid, siis v6ibolla teaksid rääkida kaloritest?
Nii imelik, kui see ka pole ma ei tea palju ma kulutan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :S Ja ma ei tea palju ma saan :S
Ja ma leian, et see on paras probleem!
ronija
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7306
Siin käib praegu väike arutlus proteiini allikate kohta. Vaata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veregrupi kohta ei tea öelda ma midagi, aga kui allergiaid ei ole siis peaks toidulisad kyll minema
MemberJah see on midagi usutavat juba silma all
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Mr.Y mis arvad kui ma praeguse umbkaudse kavaga teeksin mingi 2 kuud äkki? Ja vahetaksin toitumiskava kood treeningkavaga ymber korraga?
Kohupiim ja kanafilee paitavad silma, aga munaga ei tahaks niiv6rd palju tegemist teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (saan aru kyll, et kombineerida)Selline asi ka vahele kas ma kohupiimaga v6in nii teha et segan seda piima (kindlasti v6ib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja vähekese siirupiga?L6putult v6iksid muidugi näiteid tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga praegu paarist kolmest lisanäitest ära ei ytleks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et mul on v6imalik oma raha veidi säästa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas toitudes on samaväärse v6i k6rgema kvaliteediga proteiinid?
ronija
MemberKurjad s6nad. Eks ma ikka tean, aga madis madis madisekene matu vaata asi on nii, et KAS MA MAINISIN OMA TYHJA RAHAKOTTI????
Yhes6naga su kommentaar ei andnud kahjuks midagi juurde peale selle, et said yhe postituse enda arvele
MemberEi syya ma viitsiks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Poes viitsin käia kyll ja mu ainukesed rahad kui seda on lähevadki söökide peale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ntks 460kr 1,8kg-se whey lemon superi eest ei ole määratult palju seal ju mingi ca 1460g proteiini.
PS. Mulle maitsevad need sheigid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi yhe r6vedaga harjusin ära ja hakkas meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ostetud apteegist)Hehe päris palju vaatajaid teemal.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OSTKE Otti kava!!
Kui mul ykskord raha on siis teen sama moodi
MemberInimese toit maksab ka palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ma eelnevalt ytlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pean sheikidega ennast tublisti aitama, alati rahakotti vaadates naeratus ei tule näole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani pole ära tapnud.
ronija
MemberEks ma eelistaks ka tavalist toitu, aga ma ei teagi eriti paljusid proteiini allikaid. Oleks huvitav teada.
Mulle on teada – Liha, kylmaveekalad, kanakereliha, munad + m6ned väikesed proteiiniallikad siit sealt mida ei saa nii t6siselt v6tta päeva normi täitmisel.
Muidugi keegi v6ib seda jada siin täiustada ja oma teadmisi jagada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks pean vist jah sheikiga ennast abistama, sest t6siasi on see, et alati ei ole raha, et endale head ja paremat lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+ kohupiima ka. Kuid Oldman sa siis arvad, et peaksin seda rohkem kui ainult viimase söögikorra juures tarbima?
Kava vaheldub vähesel määral, mu ema ikka kypsetab kodus liha ja kana vahest, praegu verivorstid (ma ei tea mis värk nendega on palju mida sealt saab), aga yhes6naga hoiab laua silmale ilusa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+ muna ka vahest. Praegu sellega väike paus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest algse kava juures suutsin munaga “veidi” yle panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused