ronija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ronija
MemberKangi surumine horisontaalpingil
Kasutada laiemat haaret, 50 – 70cm. Kang lasta sujuvalt rinnale. Väikeste raskuste korral võimalikult kaela ligidale, suuremate raskuste puhul rinna alaosasse. Õlavarred hoida keha suhtes võimalikult täisnurga all. See harjutus mõjutab ka triitsepseid, selja lailihast ning deltalihaste eesosi. See harjutus on üks põhilisi massiharjutustest, mis on ka näiteks jõutõstjate võistluskavas.
Ja see 45 kraadi all õla stimuleerimine, sellele vaidleks natuke ikka vastu, sest minu lemmik triitsepsi harjutus on horisontaalpingil surumine kangiga kitsas haare ja naba ja rinna vahepealt surun ja langetan, triitseps märgatavalt areneb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õlale pole veel tähele pannud, eriti. Heh jah, muidugi 45 kraadine nurk selle harjutusega välja ei tule, ikka vähem.Peaks ise ka rinnalihaste harjutuste tehnika üle vaatama, kuigi hetkel tundub kõik normaalne olevat, massi vaja lihtsalt juurde. Süüa, süüa, süüa.
ronija
Member90 kraadi all on maximum pinge rinnale, 45 on kui ma ei eksi siis osalt rinnale osalt triitsepsile ja… no üldiselt midagi taolist oli.. 90 kraadi rinna jaoks maximum pinge kangiga.
ronija
MemberMa siiski kasutan siiski proteiinipulbreid ja värke ( mida paljud siiski armastavad samuti ohtlikuks asjaks pidada – kahjuks )
ronija
MemberOeh… Kas keegi on allergiatest kuulnud???
Foorumis ka enne öeldud, sa võid olla allergiline mõne koostisosa suhtes ja kindlasti uuri järgi. Keegi sellisest asjast siis kuulnud ei ole, et hormoonitase kerkib dieediga
Ma ei ole 100% kindel, aga juba see ütleb mulle, et ma ei üllatuks kui kaks punni rohkem näos, so??Miskipärast ( lähtun oma fantaasiast ) arvan, et kui sul proteiini pulbriga vinnid tekivad, siis ei saaks ka ühegi proteiinirikast toitu normaalselt söödud. Proteiini siiski ei saa süüdistada ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või kui saab, siis pole midagi parata. Ma valin proteiini.Massikuur lõpuni, minge dieetkuurile üle, et pekki vähemaks, laske rasvaprotsent alla 8% ja imetlege kõhulihaseid, vaevalt, et need kunagised vinnid veel meelde siis tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
( ps, dieetkuur ei tähenda, trennita olemist ja kaalu allavõtmisel lihasmassi vähendamist )ronija
MemberHeeringas seal on kõige rohkem.
ronija
MemberÄkki saab ka kuidagi nii, et pole selle teadasaamiseks üldse vaja mingit vidinat osta?
ronija
MemberÜlemäärasel hulgal kaloreid, lähed pekki. Mingi vanakooli dieedid vist.
Põhimõtteliselt nagu sellest sul pääsu pole, massiga kaasneb pekk, siin pole midagi ebatavalist, kui küllaldaselt massi, siis teed õieti kaalu kaotamis dieeti, et kaotad pekki ja säilitad või vähesel määral juurde lihasmassi.
Treeningkava ja toitumine muutub ka automaatselt, kui massilt rasvapõletusele minna, sest sel perioodil lihast negatiivsega enam ei kurna.
Ja selle proteiini pulbri kohta. Ma just vaatasin, et siin foorumis enamus alla 18 aastased n.ö lastest pubekad, siis ma arvan, et siin pakub nii mõnelegi ehk nalja samastada proteiinipulbrit mingite narkootiliste kahjulike pulbritega, muidugi mitte samal tasemel, aga halvustavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proteiinipulber on JAH PULBER, aga see, et ta PULBER on ei tee teda veel tapvaks 
Ühesõnaga, keda päriselt ja mitte naljaga see küsimus huvitab, siis tasub proteiini ja proteiini pulbrite kohta hoolikalt lugeda ja siis eeslit mängima tulla, kui selleks enam üldse tahtmist

ronija
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täna magamisega natuke hilja peale jäänud.Muidu toimib asi nii, et 21:00 v6i varem magama 5:30 v6i varem yles ja syya tegema. Kuna mul kodus ainult herkula putru, mis ajab mul sydame pahaks ( pugisin muidu sisse kyll!! ), nagu hakkab yles tulema kui söön, siis asendasin kuni uue pudru saamiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selle sellise asjaga: 3 muna (1 munakollane ylejäänud valge), herkula helbeid (nii läheb alla kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) siis kohupiima, kui vaja paksendada siis purustan maisihelbed sisse, mett ntks natuke, segan ja panen törts piima otsa ja nii söön. (Saksa keele 6petaja soovituste järgi
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )V6iksin isegi tilk oliivi6li panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh yldiselt olgu mis möga tahes, peaasi et sisse läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
MemberNeed kellel kysimusi k6hulihaste kohta, soovitan soojalt siinse teema läbi lugeda!
need 200 kordust mis mind häirisid, muutusid nyyd 15 – 20 korduseks yhes seerias higi nahal lihased pingul k6vasti hingeldamas pärast yhte seeriat (Ja ilma lisaraskusteta!!!!) ! Väga m6nus!!
Ei mäleta kust ja kelle kommentaar, aga sellise asja panin ka k6rva taha:
Enda poolt võin lisada kõhu kohta järgnevat.
Kõhuga oli mul pidevalt probleeme,
kuna isegi dieedi ajal ei paistnud kõht välja
( korralikult siis). Kuna kõik ikka mainisid,
et kõht ei arene ja see tuleb dieediga välja.
Hakkates treenima kõhtu iga trenn
ja tunnetus see juures on selline,
et surun kõhu pingesse istessetõusu ajal,
ehk kõht on koguaeg pingul. Olen teinud märgatavat edu,
raskusi pole kasutanud, kuna pingutades kõhtu
kogu korduse ajal ei suuda ma neid üle 10 teha.
See süsteem töötab minu peal, seega ei väida,
et just nii peab tegema. Jõudu
ronija
MemberSee raha tundub jah suure v6itu ja mul veel see tyhi rahakott taskus ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea palju neist kapslitest jätkuks ka siis ajaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*Kuule Mr.Y äkki oskad soovitada midagi head aeroobset mulle. Usu v6i mitte, aga praegu on aeroobne töö suht 0
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Täna sai kuu aega selle kolme päevase edasij6udnute kavaga, 2 kuu möödudes tahaks nii vahetada, et aeroobne töö ka sisse lisada ja tihedamaks muuta treeninggraafikut.
Sellised märkmed juba olen endal alles jätnud:
QUOTE (Eastsider @ 2 Feb 2006, 19:18)
rind ja biits
Õlg ja triits
selg
jalg
Nii on normaalne IMO, mulle sobib.
Need siin Marek Kalmuse s6nad:
Muuseas see on vägagi loogiline jaotus
ja ühe või teise lihasgrupi
ületreeningu oht peaks olema minimaalne.
Siia lisada veel üks pukepäev ja kõhupäev.
Pluss ülepäeva peale trenni kohe aeroobne otsa 30-40min.
Ja mina paneks sellele kavale viiepalli süsteemiks hindeks 5+
ronija
Memberoma 160 – 170g valku ma yritan ikka päevaga kokku saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…see millest eelpool juttu oli…160-170g proteiini… palju oleks sama asi naistele ymberarvestatuna?
http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
proovi seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet oletame tuleb kokku kolm lusikatäit oliivi6li päevas.
Palju kala6likapslid maksavad, mis need täpsemalt on?
*Kust neid osta saab ja palju see muudab kui ma neid v6tanei v6ta?
ronija
MemberYritan 21:00 – 4:55 (söögitegemis aeg, 6htul olen laisk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )V6i varem kui 21:00 ja m6nikord ärkan 6:30 (esimene söögikord).
ronija
MemberKui nüüd mõelda küsija eesmärkidele, siis 40-25-35 oleks õigem, aga 25-30% päevasest kalorivajadusest võiks olla kindlasti täidetud rasvadega (loomulikult heade rasvadega nagu peamiselt oliiviõli, kalaõli jne, natuke rapsi ja natuke piima-loomarasva, täielikult vältima hüdrogeniseeritud “trans-rasvu” – margariine ja muud sellist).Protsendid siis tähendavad seda, et kui mu päevane kaloritarbimine on näiteks 3000 kcal, siis 1200 saan valkudest, 750 rasvadest ja 1050 süsivesikutest.
Niiet rasvadest saan hea hulga vajalikke kaloreid?
Kuidas ma oliivi6li ja neid muid siis tarbima peaks( peale selle,et panni peale ja toorsalati sisse), kas ma v6in mingi tassitäie niisama ka sisse kulistada mingi söögikorra ajal (pärast sööki? 6li vist segab imendumist?), kui nii siis kas ma seda millegiga saan segada vm, et kuidagi paremini joodavakssöödavaks teha`?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike pits oliivi6li iga toidukorra k6rvale?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*Massi ikka massi*
ronija
MemberSee oli kyll nyyd väga m6ttetu kommentaar!
ronija
MemberPäris hea oma vanuse kohta???? Minuarust nagu hullumoodi hea!! Vägev! Lase edasi samas vaimus!!!
Ma vanem ja 187,5 74 kg ( 4 nädalaga ca 3- 4 kilo juures)
-
AutorPostitused