ronija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ronija
MemberJah lehekylje nime on muudetud.
Ses m6ttes, et ega ma päris kuu pealt kukkunud ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei julgekski vb proovida selliseid nurgataguseid asju kui mul endal ka vähe teadmisi ei oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb pekki siis tapan ta ära (peki)

ronija
MemberMa vastasin yhes kohas valesti öeldes (parandasin ära) 10 kuud massi, tegelikult hoopis 10 nädalat massi ja siis hakkan rasva p6letama.
ronija
Memberhttp://www.deepfitness.com/by/Anthony_Ellis/
Näiteks siin on kaks pilti, 1 – 12 nädal, aga 16 nädala pilti kus ta rasva maha ajanud on seal pole.
Seda konkreetset kava jah 2 nädalat, aga ma r6hutan uuesti, see pole vale jutt et 80% asjast v6i rohkemgi on dieet.
ronija
MemberSa kurat ei leia jah :S:S:S
Okei yks v6imalus nimepidi otsida.
Selle venna nimi oli Anthony Ellis.
ronija
MemberPäris hea Zwen!

Ma unustasin, ma ise olen 19. Jätsin suitsetamise ja joomise trenni nimel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja uhke selle yle 
A Olli vaata http://www.musclegaintips.com siin peaks m6ni pilt ka olema.
ronija
MemberKaspar kui sa algaja siis kust sa tead, et ikka lihast

Olli, ma kahjuks ei saa m66ta, kuigi peaksin kava järgi ka seda iga 2 nädala tagant m66tma. Pekki tuleb, see tulemata ei tohiks jääda, selleks on seal olemas massi kavad ja rasvap6letuskavad. Mitte lehekylje infot ei kasuta, vaid raamatut mis selle venna koostatud.
Siinkohal kysiksingi, kas keegi teab kust osta naha m66tjat millega rasvaprotsenti arvutada selline hiigel sirkli v6i millegi moodi peaks välja nägema.
Okei ma toon siis teile r66muks näiteid sellest kavast

Panen inglise keeles nii mulle lihtsam. Kysige kui aru ei saa. + Ma teen trenni kodus.
settide vaheline paus max 1 minut harjutuste vaheline 3 minutit.
tempo 3/0/1
Session 1( chest, shoulders, triceps )
Flat bench press
2 warmups (2×8 kerge raskusega)
1 workset 6-8 (nii suure raskusega kui v6imalik)
2 workset 4-6 (sama)
3 workset 2-4 (sama)
4 workset 1-2 (sama) + loomulikult kui neil settidel jaksan rohkem juhtumisi siis ikka teen rohkem.
burnout set 6-12 (esimese, selle warmupi raskusega)
Superset to failure ( ilma pausita otsa ) Incline dumbell flyes 8-12
Shoulder press
K6ik sama
2 warmups
1
2
3
4
burnout
superset (to failure) side rises
Shrugs (to failure) 6lakehitused hantlitega, ma teen kangiga ja eest.
k6ik sama
2 warmups
1
2
3
4
burnout
superset siin puudub.
Dips (to failure) mu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaks pukki jalad risti yhel teisele toetad kätega ja lased keha alla p6randa poole ( langetad nagu tagumikku maa poole ) triicepile super harjutus minuarust.warmup setid puuduvad
1
2
3
4
superset (to failure) Triceps pushdowns – ma teen siin horisontaalpingil kitsa haardega k6hult surumist tricepile, lihtsalt p6hjusel, et mul kodus sellist masinat pole.
Crunches (k6hulihased) sellili maas jalad p6lvest k6verad ja t6stad keha väsitab k6hulihaseid hästi
warmup ja superset puudub
1
2
3
4
See siis esimene treening kolmest nädalas. 6ige toitumine on väga oluline.
Kui on kysimusi siis palun.. V6in vajaduse korral ka teiste päevade kavasid esitleda.
P.S. ntks seitsmendal nädalal lähen ma 10×10 kavale yle, asjad muutuvad, mul kavad prinditud iga nädala kohta, täidan ära ja v6tan järgmise nädala oma ette jne, toitumiskava keha statistika ja k6iksugu paberid mul täitmiseks olemas, m6jub hästi motivatsiooniks.
ronija
MemberKuidas rinnale liiga väheks seda jääb?
Horisontaalpingil surumine ntks
2 soendus setti
4 töösetti ( nii suurte rastkustega kui suudad )
burnout
ja superset otsa
Mis siin väheks jääb?