ronija
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ronija
MemberMinuteada suitsetamine m6jub dieedile väga halvasti mingi aineid ei imendu kyllalt vm. Alkoholi pane otsingusse, vaata neid artikleid ma sain endale selle kohta väga häid vastuseid, niipalju mäletan et meestele 2 alkohoolset jooki päevas ja naistele 1 on normaalne vm ja mehele ka pigem 1. Alkoholi tarbimine harva ja suurtes kogustes oli vist kolesteroolile ja värgile m6juv. Saad 6llek6hu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pärast trenni joomisest
Hm. Pärast t6sist trenni (nagu ma lugenud olen) on nö happyhour kus lihased on näljased ja valmis aineid endasse v6tma, miks ka sheike ja värke pärast trenni kasutatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (enne trenni kasutatakse ka, et valmistada sobivat keskkonda lihastes ette, et pärast trenni kasutada lihaste “nälga” v6imalikult hästi) ma ei usu, et alkohol nagu hästi m6juks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul v6ib k6ik see natuke nihult ka meeles olla niiet kindlasti otsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yhte ma tean, tegin endale lubaduse. Kui v6tan dieedi ja trenni t6siselt kätte siis enam ei suitseta ja ei joo. Dieet imekombel teeb väga väga väga kergeks suitsust eemal olemise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole aegagi, et sellele m6elda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alkoholi kohta, et kui oled t6sist trenni teinud jne. juba tykimat aega, siis ykspäev v6id ikka maha istuda ja näiteks punast veini nautida (sydamele hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Muidugi räägitakse pudel 6lle, pits viina päevas kasulik. Ma ei tahaks seda uskuda, kuigi ma kindlalt ei tea.Joo pärast trenni väike sysivesiku sheik ja anna proteiini ka (:
6lle jäta sauna tarbeks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui sul trenn ikka t6siselt m6ttes ja tahad tulemusi, siis sa juba igaks juhuk hoiaksid nendest kahjulikest asjadest eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu mina
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yle kolme nädala 2-3 kg kehakaalu juures.
ronija
MemberKas t6esti ma pean yle poole kilo sysivesikuid päevas siis saama?
Selle arvuti järgi kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi v6iks öelda mitu grammi yhe keha kg kohta päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuidas k6ige otstarbekamalt kasutada sysivesiku pulbrit igapäevaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
MemberJah aitäh sellest sain aru
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mitte trenni aegadel… mitu grammi sysivesikuid ma siis päevas pean v6tma?
Proteiini v6tan u. 2,2g keha kg kohta päevas.
ronija
MemberPole maailma targim, aga ehk peaksid ka proteiinile ja sysivesikutele m6tlema
MemberSooviks väga vastust selle toote kohta!
Keegi v6ib ka s6na paotada kuidas ma seda pulbrit tarvitaks proteiinipulbri k6rvale ja mis koguses!
ronija
Memberhmjah niiet sulaga mässamist ei ole v6i mingit muud moodi?
ronija
MemberVabandust, et nyyd foorumit chatina kasutan*
, kuid ma arvan, et ma kyll und ei saaks kui ma nii poolikut trenni teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6petamata tunne oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6ta trenni aeg varasemale kellaajale (: ma arvan et äkki nii et trenni l6petad umbes 3 tundi ennem magamaminekut, nagu ( HAPPYHOUR!!) toida lihast ja kosu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee ikka rohkem seeriaid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> v6ta siitsamalt lehelt treeningkavade hulgast endale midagi, ntks algajate kava alustuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma oleks sinu lihas siis ma ei saaks aru mis sa minuga teha tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
Memberheh, mulle tundub see kyll nagu lihaste 6rritamine, 1 seeria
Memberah krt pean ikka ruttu kysimuse ka uuesti panema muidu Jackie ei oska jälle kaks kommentaari kokku viia
“>Kaiv–>> Tahab vist midagi sellist öelda, et selja päeval on tal hirmus tahtmine sooritada rinna-, triitsepsi- ja biitsepsi harjutusi.
KYSIMUS–>-ed> KAS ON SEE HALB KUI MA NII TEEN??? PINGUTAN MA END YLE V6I MIDAGI SÄÄRAST??? V6I AINULT ROHKEM KASU MULLE???
nyyd vist on arusaadav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ronija
MemberKeegi kes suutis lahti seletada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just täpselt nii!
“>ronija
MemberNujah
“>Siis ma jään vastuseta.
ronija
Memberliha, kylmavee kalad, munad, kana keha liha ( mitte koivad ja nahk ) – proteiiniallikad
ronija
Membernoh mis siin aru saada ikka on. On see vale ylepingutuse suhtes vm kui ma lisan rinna biitsepsi ja triipsepsi harjutusi selja päevale
ronija
Membersiiski teatud lihasvalu v6ib olla??
Ma parandasin näiteks k6hulihastel k6vasti tehnikat jne ja annavad rohkem tunda ikka
ronija
Memberma tahan juurde v6tta! Kasv6i 30 kilo
“> -
AutorPostitused