Romeo83
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Romeo83
MemberVäljaspool meditsiinilisi protseduure, on kaks asja mida saad ise proovida ja mis võivad aidata:
*Enne söömist võta anti-histamiine (apteegist enamus allergiavastaseid ravimeid) ja mõne aja möödudes proovi süüa ja vaata kas ikka on halb
*Pane tuppa õhuniisutaja
Romeo83
MemberEsmaspaev – 30 min jooksu ,rind ,selg, biitseps
teisipaev -maadlus
kolmapaev – vaba
neljapaev- maadlus
reede-30 min ,jalad,6lg,triitseps
laupaev- jataks vabaks voi kui tahad 30 min jooksu
pyhapaev – maadlus
voi vahemalt omale teeksin ma midagi sellis
See oleks nagu complete opposite sellele, mis ülalpool mainitud. Korraga nii cardio/jõud kui ka ilma puhkuseta ülakeha 6 päeva jutti.
5 minutit mõtlesin ja mina teeksin jõutrenni kas maadluspäeva hommikul või vahetult pärast maadlust ning mitte-maadluspäevadel käiksin jooksmas või vastavalt enesetundele lihtsalt puhkaks.
Romeo83
MemberPole mingit kindlat reeglit,mida tohib ja mida ei tohi.See kõik on individuaalne ja oleneb kui kiire on inimese taastumine.
Kuskilt oleks nagu meelde jäänud, et cardiot ja jõu/massitreeningut kokku panna ei sobi. Selle põhimõtte järgi oleks 30 min jooksu ja siis jõuharjutused otsa ntx halb combo.
Romeo83
MemberIse paneks esmasp, kolmp, reede siis jõu trennid ja jooksmised
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oleks 6 päeva nädalas jutti ülakehatrenn ? Arvestades kui vajalik puhkus on arenguks, siis see ei tundu väga hea idee olevat.
Ma ei oska midagi paremat soovitada, aga see peaks üks halvematest valikutest olema.
Keegi füsioloogia ekspert võiks kommenteerida, millised trennid vajavad puhkepäeva, milliseid trenne tohib kokku panna, milliseid mitte jne.
mai 19, 2012 at 7:12 p.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #104057Romeo83
MemberMa ei ole siiamaani vastust saanud küsimusele, mis mind huvitas. Milliste põhimõtete järgi pidev treenimine on kõige säästvam ja jätkusuutlikum ?
Kui te eksamil kirjutaksite vastuseks “lol, ära treeni pidevalt, mine parem bodypumpi”, siis professor paneks teile 0 punkti ja tulevikus enam tere ei ütleks.
Ma austan teie kogemustepagasit, aga metafoorilise võrdlusena tundub, et enamus oskab relva päästikut vajutada, kuid ei tea eriti midagi püssirohu koostisest ja reaktsioonidest erinevates tingimustes.
Mis viib mu tõdemuseni, et ma olen ekslikult oma küsimuse püstitanud vales foorumis valedele inimestele ning peaksin seda tegema kusagil mujal, näiteks ülikooli füsioloogia õppejõuga vesteldes.
Peace out, ärge pikka viha pidage.
mai 19, 2012 at 2:00 p.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #104317Romeo83
Member…aga proovi vahelduseks näiteks bodypumpi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aus olla, ma ei ole kunagi üheski bodypump trennis käinud, aga niipalju kui ma sellest kuulnud olen, siis saab seal trennis terve keha vatti ?
Ma kardan, et terve keha igapäevane koormamine ei lõpe hästi. Teistmoodi lähenemine e. iga päev ainult kindel lihasrühm peaks olema oluliselt jätkusuutlikum.
mai 19, 2012 at 1:23 p.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #104344Romeo83
MemberTeoorias näeb plaan praegu välja selline:
1.päev – jõusaal
natuke aeroobset
kangiga õlatõsted – trapezius
sirgete kätega kangi ette rinna kõrgusele tõstmine – deltoideus pars clavicularis
kummargil sirge käe tõstmine kõrvale (trenazhööril) – deltoideus pars acromialis/spinalis
2.päev – aeroobne tegevus väljaspool jõusaali
3.päev – jõusaal
natuke aeroobset
kangiga jõutõmme – erector spinae
kangiga biitseps – biceps brachii
4.päev – aeroobne tegevus väljaspool jõusaali
5.päev – jõusaal
natuke aeroobset
kangiga lamades rinnalt surumine – pectoralis major
prantsuse surumine trenazhööril – triceps brachii
6.päev – aeroobne tegevus väljaspool jõusaali
7.päev – jõusaal
natuke aeroobset
täiskükk kangiga – quadriceps femoris, glutaeus maximus, biceps femoris
säär trenazhööril – gastrocnemius
Ma lõikasin jõusaali osa nii väikeseks kui võimalik, samas enam-vähem kõik suuremad lihased peaksid korra nädalas midagi saama.
Isegi ainult 2 harjutusega päevas, tundub kava kokkuvõttes üsna tõsine pingutus.
Any ideas ?
Teine küsimus, millisel põhimõttel tuleks jõusaali harjutusi teha, et arendada keha vastupidavust koormusele/kiirendada taastumisvõimet füüsilisest pingutusest ? 3×6 ? 4×10 ? 5×20 ?
mai 19, 2012 at 7:13 e.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #104568Romeo83
MemberAusalt öeldes, tõenäoliselt ei pea sul too kõrvade-vaheline taolisele rapsimisele vastu – kui su trennid muidugi mingiks hommikuvõimlemise-sarnaseks ei kujune,
mai 18, 2012 at 6:56 e.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #105241Romeo83
MemberSõna jõusaal on pealkirjas tegelikult natuke eksitav, selles mõttes et jõusaali välised trennid ei ole välistatud. Täpsem oleks, “7 trenni nädalas, mitte treenitud inimesena, kuidas vältida ülekoormust ?”
mai 18, 2012 at 6:46 e.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #105247Romeo83
MemberVõta mõni huvitav mänguline ala kui vaheldust soovid:)
Mul on plaan see mänguline ala aeroobse töö sildi all kavasse lülitada.
Romeo83
MemberMingisugust lihasmassi sa sellise toitumisega kindlasti juurde ei saa. Palju annab siin ümber muutaja paremaks teha. Siiski see kava on ilmselt kasulikum, kui tavalise kartuli ja sousti sisse ajamine.
Mida mina ümber teeks, kui ise peaks sellist kava kasutama.
Kõigepealt teeks endale ühe korralikku hommikusöögi, praegune söök on täielik naljanumber. Hommikust õhtuni salatit süües kasvatad endale kaks suur hammast ette nagu jänesel, kui oma kapsalehe järamisega jätkad. Jätaks hommikul selle salati ära ja asendaks selle 50-100g (kuivmass) kaerahelbepudruga. Mingil määral võid oma valgupulbrit sinna sisse lisada, kui tahad ning need paar muna kõrvale süüa. Miks mitte kohe ärgates teha endale korralik hommikusöök kella kümnest? Vähemalt minu arvates toitud liiga palju toidulisanditest ja oma salatist. Kindlasti söö rohkem liha, tuunikala pole pidevalt hea variant – samas ajab asja ära. Õuna ilmselt õhtul kaheksa paiku enam ei sööks, paneks selle eelneva toidukorra juurde.
Tervislikke rasvu ei näe kusagil samuti, vajad rasvu, et rasva põletada.
Kardio tee peale raskustega maadlemist.
Suured tänud. Ülalpool on mul mainimata, aga ma võtan 3x päevas söögi kõrvale 1 kapsli Eiselt-i Omega 3-e. Kas peaks rohkem/vähem kvaliteetseid rasvu taga ajama ?
Romeo83
MemberVäga halvasti toitud.Ma olen toitumise teema koha pealt suht võhik. Hea meelega kuulaks nõuandeid mida muuta.
Romeo83
MemberSalatisegu vaheldub, olenevalt tujust ja sellest mida värsket poe rohelises letis pakutakse, aga üldjoontes jah. Iga päev enam-vähem sama.
Mõni päev tuunikala asemel lõhet ja kana asemel kalkunit süüa ei tee ka vist paha.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)