RomekR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RomekR
MemberPalavusega on ikka jama trenni teha.Praktiliselt võimatu.Teed mõne harjutuse ja juba ujud higist,.
RomekR
MemberKui keegi viitsib teha mulle lihasmassi kava oleks päris hea.
kaalun 60 kg ja olen 176 cm pikk ja trenni olen teinud üle aasta.
RomekR
MemberAsjalugu peaks siis üldjoones olema selline 8-10 kordust massi. 12-15 kordust reljeefi. Viimased 3-5 kordust peavad tõsiselt “põletama”, nii et ka parema tahtmise juures ei suudaks lisa teha, kui suudab, järelikult raskused valed. Ehk siis ei ole mõtet suvaliste raskustega vehkida 8 kordust ja siis kujutada endale ette, et nüüd massi tuleb mis mühiseb.Siis rõhuks teemaalgatajale vana tuntud tõde Toitumine ja veel kord toitumine, ilma korraliku toitumiseta ei tule massi, pigem, kui toitumine pole piisav, siis kaotab massi.
Kas panin väga mööda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis ,kui lihasmassi soovin teha,siis teen 8-10x seerjas
RomekR
MemberOlen ise pikalt sangpommiga tegelenud.Ning võistlustel ka käind.
Näiteks saad teha tõukamist (võtad õlal ja surud üles ja siis jälle lased õlale ja jälle üles).saad ka rebimist teha ülevalt alla näiteks.Kui jõudu jagub siis parem oleks jala kõrvalt sangpomm üles rebida otse.saad teha kõhulihaste külglihaseid ka.Sangpomm annab hästi jõudu ja vastupidavust juurde.harjutusi on päris palju mida saab ühe sangpommiga teha.
RomekR
MemberPikkus:176cm
Kaal:61 kilo
Vanus:18a
RomekR
MemberSain hakkama väikese leiutisega, nimelt proportsionaalse arengu kalkulaator (PAK)Seda saab kasutada selleks, et arvutada, kuivõrd proportsionaalselt on teie baasharjutused arenenud (vastastikuses endaga)
Ma ei tea, kas sellest on kellelegile kasu, kuid ikkagi, ma arvan et asi pakub vähemalt huvi
Kuidas kasutada:
Kõik tulemused peavad olema absoluutselt ilma mingisuguse varustuseta
Surumise max/küki+jõutõmbe max (surumine jagada kükk+tõmme)
Tulemused:
Pakun et tulemus 0.3 lähedale on proportsionaalse arengu etalon
Tulemus üle 0.4 viitab selgesti surumise ülearenemisele küki ja tõmbe suhtes
Tulemus alla 0.275 viitab vastupidisele (kuigi ma arvan et see tulemus võiks olla alla 0.25 isegi)
Kalkulaator võib väljaselgitada, mis lihased jäävad arengult maha ja millele võiks anda rohkem rõhku
Selline värk siis, loodan et on teile abiks
Minu tulemus : 0.288
Võiksite oma tulemused kirja panna
RomekR
MemberHetkel söön peale trenni koguaeg 3 muna ja 1-1,5h pärast on õige söömine.Aga kas peaksin hoopis kanakintsu või kodujuustu muna asemel sööma hakkama ?Kuidas sa sööd muna peale trenni?
Kas toorelt,praetult või keedetult?
RomekR
MemberMinu versioon tõest on mul must-valgelt ka kirja pandud ülevalpool. Loeme hoolikamalt
RomekR
MemberJa siis jood kohe sama koguse vett kraanist juurde, sest kuivale ei saa ju jääda
RomekR
MemberKüllap ei ole mul terminid selged lihtsalt. Tunnistan et ei ole Otsuse raamatut lugend, mine tea, ehk loen kunagi, see selleks..Olen isiklikult teinud trenni ühe ameerika väga tunnustatud fitness treeneri kavade järgi nüüd juba ligi aasta. Neid on erinevaid, kõik on kolm kuud pikad ja siislilegi selge, et iga erinev treeningkava eeldab ka erinevat toitumist. Ehk siis seal on sees massikava ja sellise nimega kava “LEAN”, kus on kordused enamasti 12-15 välja arvatud kätekõverdused ja lõuatõmbed, mis on maksimumini. Tehes seda lean-i nüüd esmakordselt (2 kuud 3-st tehtud) Pean tunnistama, et lihased joonistuvad paremini välja ja üldse üldpilt on kaunim jne. Küllap see siis ei tähenda reljeefi, vabandan vale arusaamise pärast.
RomekR
MemberErinevaid logosid saate alla laadida siit:http://www.fitness.ee/main.php?main=amazon…mp;top=top.blue
T-särgi poodides saate lasta logo ise särgile panna. Millalgi peaksid ka mõned logodega GASPi särgid laiema rahva ette tulema, kuid täpset kuupäeva ei oska öelda.
Tänud Kristjan
RomekR
MemberMa ei julgenud lihtsalt nii konkreetne olla
aga mõte sama.Kuidas siis õige on lõpuks?
RomekR
MemberFotosid ja poseerimisi lisa ka kindlalt
RomekR
Member23-29 märts maximasSeapraad kondita 1 kg. 49.90.-
Tuunikala tükid 250g. 9.90.-
Tuunikala tükid on päris maitsvad.
RomekR
MemberKas need on siis müügil olemas kuskil we?Ma ei tea!
Soovikski teada
AutorPostitused