rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberÄkki keegi muljetab selle ScalaFitnessi koha pealt?
rollton
MemberDeem oleks super tore kui kasvõi Tapa lähedal võtaks keegi sellise asja käsile..ma oleks esimesena käsi!Nt kasvõi Rakveres ise käin Tapa-Rakvere-Vanamõisa vahet!
Kui Kellegil midagi pakkuda siis nr on mul 55917027
Tamsalus on ragbiklubi Uudeküla Bulldogs- googelda ja leiad nende kodulehe.
rollton
MemberJõudu,Ennem, kui teemat alustan panen oma parameetrid kirja.
Pikkus: 186-7
Kaal: 95kg
Vanus : 19
Nimelt olen käinud siin 4-5 kuud jõusaalis. Nädala 1-4 korda, sõltuvalt tujust ja kuidas aega on. Üldiselt on jõusaal mulle kõvasti jõudu juurde andnud ja pisut lihased andnud.
Kaalu pole väga alla saanud. Jõu osas on suur hüpe see, et enne jõusaali ei suutnud ma korralikult kätekõverdustki teha, aga nüüd vabalt rind ja nina vastu maad ilusti saab pumbatud.
Piitsept ja triitseps on selle ajaga kõige enam arenenud. Üldiselt küsimus on see, et kuna ma olen enda arvates selline jõle turske/ sõprade meelest kapi kehaehitusega, et siis minule vist peale
trenni väga mingit kohupiima ja muud jura pole mõtet sisse ajada ? Mu pikkus ja kaal on sellele vastav, et eesmärgiks on see pekikiht muuta lihaseks. Söön ma ise ka väga väga vähe. Sõltuvalt päevast
teen 1-2 toidukorda, hommik ja õhta siis. Hommikul söön tavalist 1 juustu võileiva ja õuna + tee, kui on isu, aga tavaliselt väga pole. Õhtuti tarbin ka suht väikse portsu. Nimelt ongi küsimus, et mida ma saan teha, et seda lihaste vorpimist kiirendada ja kaalu veel alla viia ? Trenni ma teen seal kooli poolt palgatud treeneri käe all, kes ütleb ja näitab kuidas mida teha. Üldine mure ongi see, et jõudu küll tuleb juurde, aga kaal ei lange. Saan aru küll, et jei jei lihased tulevad tasa tasa ja lihased kaaluvad ka. Kas ongi nii, et lihased mingi hetk kasvavad ja kasvavad ning siis hakkab pekk ära kaduma ja kaal langeb või kuidas need süsteemid käivad ?
Üliselt võiks mingeid tablette või pulbreid ka tarbida, kui keegi oskab soovitada või need tõesti kasulikud on, sest nii palju kui mina tean on need suht money waste !
Parimat.
Kohupiim on jura ja pulbrid on money waste- targutab vähem, kui abi tahab!
rollton
MemberSee oli Villu isiklik?
Tundub, et suviseseks eraldistardiga rattasõiduks on valmistumine juba alanud:D
veebruar 28, 2010 at 4:44 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259113rollton
MemberAndrus Veerpalu – 1
Jaak Mae – 7
Aivar Rehemaa – 24
Algo Kärp – 31
rollton
MemberÄkki võtaks higise särgi ära?
veebruar 27, 2010 at 1:23 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258850rollton
MemberEestist: Deyvid Oprja 87
Kristina Šmigun-Vähi 2
Tatjana Mannima 41
veebruar 26, 2010 at 11:45 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #170058rollton
MemberMÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste slaalom, 1. laskumine
23.30 Naiste slaalom, 2. laskumine, Stardis 87 võistlejat.
Eestist: Tiiu Nurmberg 79
LASKESUUSATAMINE
21.30 Meeste 4×7,5 km, Stardis 19 riiki.
Eestlased: VIKS Priit, KOIV Kauri , TOBRELUTS Indrek ja LESSING Roland 7
veebruar 24, 2010 at 12:30 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #234024rollton
MemberMURDMAASUUSATAMINE
21.15 Meeste 4×10 km (kl+v), Stardis 14 riiki!
Eesti meeste teatenelik: Kärp, Mae, Rehemaa ja Kokk – 8
MÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste suurslaalom, 1. laskumine
23.15 Naiste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 86 võistlejat!
Eestist Tiiu Nurmberg – 75
veebruar 22, 2010 at 3:44 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258368rollton
MemberStardis 18 diimi.
Eestlaste tiim: Kaija Udras ja Triin Ojaste 13
Stardis 22 diimi.
Eestlaste tiim: Peeter Kümmel ja Anti Saarepuu 6
rollton
MemberIlusad käed ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Deem kui head käed, kust seda head manti osta saab:D
veebruar 20, 2010 at 7:02 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257601rollton
MemberAivar Rehemaa 25
Kaspar Kokk 36
Karel Tammjärv 59
rollton
MemberViskat
rollton
Memberebareaalne..aga naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige
veebruar 19, 2010 at 10:58 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257356rollton
MemberKristina Šmigun-Vähi 2
Tatjana Mannima 47
Kaija Udras 50
-
AutorPostitused