rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberKätte asendist nii palju, et ise teen kõvasti sirgemate kätega kui härra Krieger, aga usun, et tal on hea nö lihastunnetus ja talle mõjub nii hoopis.
rollton
MemberTrenni oled proovinud teha?
??:”>rollton
MemberSuured tänud üksikasjaliku vastuse eest!
??:”>
Üks küsimus siiski tekkis – kuidas see neutraalne haare täpsemalt oleks?
Ja ma usun, et mingil hetkel kui keharaskus ammendama end hakkab(sinna on aega õnneks) on võimalik ka mõne raskusvöö soetada!
Odavam on poest raskuskettaid osta ja siis kasvõi kasutades nööri ja püksirihma teha endale selline seadeldis. Aga pöördudes tagasi selle algse asja juurde, siis palju sul see lõuatõmbamispuu maksis?
rollton
MemberÜlakeha treenimiseks oleks siiski rohkem harjutusi vaja kui lõuatõmme ja harjutus triitsepsile.
rollton
MemberPole ammu midagi nii naljakat näinud:D
rollton
MemberTere Kaido
Sooviks ka seda 80% surumis kava proovida.
Treenin rinda 2 korda nädalas. max.raskus 110 kg.
e-mail: rollton@gmail.com
Lugupidamisega.
Ette tänades.
rollton
MemberHommik kell 8 või 9 :1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
kaks kroomi tabletti,1biocla tablett
1 prae või keedumuna
lõunaoode kell 12 u. :kui hirmust nälga tunnen enne lõunat, teen taas ühe sama kokteili, aga vähem 13,3 gr prot.67,5 kcal
tavaliselt aga 1 tomat ja paar finncrispi näkileiba
Lõuna kell 14:
1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
Õhtuoode kell 15.30 või 16.:
1 vaniljekokteil 26,6 gr prot. 135 kcal
Õhtusöök kell 17.30 või hiljemalt 18 :
Viil liha, umbes 100-200 gr looma või kanaliha
Salatit:tomati,kurgi,paprika,ananassi,mozarella,hiinakapsa jms.
Klaas tomati või ananassimahla
Muidu joon vett.
Tunnen kaasa. Soovitan lugeda siinsest keskkonnast artikkleod, konsulteerima toitumisspetsialistidega, hakkama sööma ja trenni tegema. Aga jõudu ja jaksu!
rollton
Memberhttp://tallinntorm.eu/default.aspx
Seal foorum, uuri sealt, aga usun, et suure tõenäosusega sa Pärnust küll võistkonda ei leia.
detsember 20, 2010 at 4:05 p.l. in reply to: VI Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir 25.dets ENNUSTA JA VÕIDA! #284242rollton
Member1.Andres Raja
2.Allar Raja
3.Tanel Leok
4. Mikk Raudsepp
5.Erki Nool
6.Ainar Karlson
7.Priit Ailt
8.Nikolai Novosjolov
9.Kaarel Nurmsalu
10.Mart Poom
11.Johannes Ahun
12.Egon Kaur
rollton
MemberMure selline et teen kodus seljale hantlite tõmbeid kõrvale. Peamiselt kasutasin pealthaaret aga nüüd lugesin et althaare rakendab ka biitsepseid, muidugi võib ka teha nii et põlv on toolil või pingil ja tõmbad hantlit paraleelselt oma kehaga.Siit tekibki küsimus : Kumba pidi on kasulikum kas hantlid risti oma kehaga või siis paraleelselt kehaga?
Olgu mainitud et seni olen seljale teinud lõuatõmbeid ja harjutust ” Row in plank” pluss veel seljasirutajale maast kehatõsteid
Ma asun, et mingi intervalli tagant võib mõlemat teha.
rollton
MemberVõi nii. Pidi see siis suur mees olema! (:Väga isegi.
rollton
MemberTänan vastuse eest. Ega ma tavaliselt pihvi ei söögi(pihvid külmkapis, on teiste pereliikmete jagu). Hommikul läks viimane singiviil saia peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet muna võiks siis veelgi tohkem süüa. Ma ei tea miks, aga ma pole tavaliselt üle 4 muna päevas söönud.Olen mõelnud, et 4 muna päevas on juba suur kogus. Kuigi muna mulle maitseb. Peaks seljuhul vahepalaks omletti sööma hakkama. Lõikaks singiviile ka sisse ja raputaks vähe juustu peale.Üks tark mees ütles, et alla 10 munaga ei ole mõtet rääkimagi hakata!
detsember 15, 2010 at 10:35 p.l. in reply to: Prantsuse rägbiklubi Toulon mängiate ülakeha treening kava #283909rollton
MemberPigem on nende jaoks selline kord nädalas kergepoolne ülakeha toonuse hoidmine. Jalad ikka mängivad mängu ja teevad tugevat trenni.Mängijana ütlen, et jalgu on ikka ka eraldi vaja treenida.
rollton
Membertänud
Aga otsi Pärnus veel mõttekaaslasi ja teheke klubi, Eesti Ragbi Liit aitaks teid järjele!
rollton
MemberTervist! Nimelt olen viimased aastad huvi tundnud ragbi vastu! Ning tahaks teada, kas Pärnus ka mõni sellist spordiala harrastav trenn/grupp/… vms on?Ja kus Eestis veel leidub seda trenni?
Pärnule kõige lähedal asuv koht oleks hetkel Märjamaa. Eestis on veel klubid Paides, Uudekülas, Tartus ja Tallinnas. Lisainfot saab veel lehelt http://www.ragbi.ee ja sealt peaks saama ka iga meeskonna kontakti. Kui miski selgusetuks jäi, siis küsi julgelt!
-
AutorPostitused