rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberKui teha nii tihedalt trenni, ehk iga päev ja mitu korda päevaski, siis seisab vaim värske, meel rõõmus ja see hoiab mu hinge tasakaalus.
Ja ühe teise teema all väidad, et piinab motivatsiooni puudus, mis värk on siis?
rollton
MemberOtsi uusi GASP ja Better Bodies meesteriideid ka FitShop veebipoestPuuvillase T-särgi eest 50 eurot maksta on suht okei hind.
rollton
MemberEnnast pole kena kiita aga olen hüpanud kõrgust 2.24 ja 100m. jooksin 11.3Õnnitlen
rollton
MemberNo see on küll tahtmise taga. Foorumis saab kasutada otsingut ja oi kus siin on palju toitumisest räägitud.
rollton
MemberMa ei tea, äkki siis korrigeeriks toitumist?
rollton
MemberSee oli küll võimas.
Kui suureks saan, siis tahan sama tugev olla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rollton
MemberKirp näeb vaeva, et teda blondina tunnustatkse ja ühe pildiga rikutakse kõik raske töö ära!
rollton
MemberTere,Olen 19 aastane neiu,kaalun 73kg. Hakkan regulaarselt rattaga sõitma,päevas umbes 2 tundi,15-20km. Sooviks teada,et kui palju umbes keskmise rattasõiduga kaloreid kulutab nii umbes 20km päevas?Kuna olen alles algaja siis tahaks võimalikult palju selle spordiala kohta teada.Ja veel huvitab,et mis piirkondi täpsemalt see treenib?
Päikest.
Võimatu on nii aeglaselt sõita, mitte halvustada, aga lihtsalt ebaloogiline!
rollton
MemberMingid uuringud on tõestanud, et sõudeergomeeter on parim, ausõna ei mäleta mis institutsioon selle tegi.
rollton
MemberTõesti. Hea teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pole varem kuulnudki. Võib-olla teema-algataja siis üks neist vähestest.
Mul sama, aga samas see läheb poole tunniga üle.
veebruar 28, 2011 at 5:17 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #291374rollton
MemberHea osa jällegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav vaatamine
Kas fitness.ee team suudaks ka Tanel Padari käeraudadesse kinnitada?

Pluss 1, kunagi põrkasin temaga kokku myfitnessis.
rollton
Memberandke andeks aga 18 kraadises vees poolteist tundi võrdub mõne õhema rasvakihiga inimese jaoks juba kerge alajahtumisega…Ilu nõuab valu:D
rollton
MemberOskab keegi veel aidata kust banaani – šokolaadi hear 80 osta saab ? Oleks hädasti vaja !!Siit samast äkki!
rollton
MemberVõimalus on ka Sisekaitseakadeemia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pluss 1
rollton
MemberÜhele vastan. Elu sees ei ole sinu koolilõuna 2000 kalorit, liialdad kõvasti.
-
AutorPostitused