rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberEnda peal katsetamine annab tõe selles valdkonnas sinu jaoks.
rollton
MemberKristina – 3
Merike – 11
Esta – 5
rollton
MemberTänud.
rollton
MemberSelline küsimus, et kas see rekordikalkulaator asub mingil internetiaadressil või omab mingit exceli vormi?
rollton
MemberVõid vahetada ja kindlasti on võimalik kangidele, hantlitele masinatele raskusi juurde kruvida. Algajate kava on võimalik ka nii teha, et kurnatud oled.
detsember 5, 2012 at 6:27 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331617rollton
MemberMiks mitte ka Pudingu-Monika!
rollton
MemberJah, aga miks peaks olema keeruline veidi rohkem vett juua?
rollton
MemberKust selline info üldse, et kohvi ei tohi juua?
november 14, 2012 at 8:30 p.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #329965rollton
MemberAppi, kõhulihaseid peab nii palju tegema?
rollton
Member3 koht
rollton
MemberOlen kuulnud, et tahtejõuga pidi üle saama. teine võimalus on koju neid mitte soetada.
rollton
MemberJah ma arvan küll. Täpselt sama anloogiga teemasi on siisn vähemalt 30, usun, et mingis teemas klapivad ka vanus ja kaal isegi!
Edu!
rollton
MemberMa tean, et neid teemasi on siin nii palju, kuid ma olen nii palju asju lugenud ja proovinud….
Siukese lausega alustad ja siis hakkad rääkima ime dieetidest ja kõhulahtistitest?
oktoober 27, 2012 at 7:27 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #328100rollton
MemberMul oli ka selline peavalu. Vererõhk oli korras ja käisin igaks juhuks EMOs ning lõpptulemus oli see, et tehti peast pildid ja seal oli kõik korras, siis järeldus oligi ületreening ja 10 päeva täielikku rahu ja ei mingit trenni. Ja aitas. Niiet väga ei soovitaks trenni teha, aga alati võimalus ise arsti juures ära käia.
oktoober 21, 2012 at 4:19 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327602rollton
MemberTäpselt sama, mis algusest peale.
-
AutorPostitused