rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberEhk märgid pikkuse ka ära??? Ja mis on sinu otsene eesmärk??? Kas lihas või jõud, või hoopis mõlemad???Näiteks 2 kuud võiksid proovida.
Alguses toitu korralikult ja siis vb mõne kuu pärast hakka valku jooma.
Selliseid teemasi väga palju, kasuta otsingut.
rollton
MemberMina ei saa seda lund enam aias kuskile panna. See tekitab juba muret, kui niivõrd suur hunnik garaašikatusel on jne. Tänav on ka juba nii paksult lund tee ja aia äärde lükatud, et varsti tuleb juba hoovi suunas.Palun suve!
rollton
MemberK2sil ravikuur kuid aastavahetus varsti,mis siis juhtub kui alkoholi joon palju?Proovi ära ja anna kindlasti teada!
rollton
MemberPMG jõusaal http://www.piritamg.tln.edu.ee/spordikompl…info.php?id=2_3Tõstesaali saab ka kasutada
Pilte jõusaalist ei leidnud, aga hinna poolest ju väga odav. Tasub ehk isegi vaatama minna.
rollton
MemberIda keskuses on väga korralik jõusaal, ei tea palju maksab aga varustus on tasemelTundub üllatavalt kallis.
rollton
MemberPirita juures on Viimsi Spa. Pealegi väga paljud käivad autoga ei tea kust kohast trennis. Kui hakkad ntx trenni eest rohkem maksma, siis ei saa sa kuidagi kokkuvõttes odavamalt. Mina soovitaks kesklinna hoopis. Väga soodne on RevalSport.See oli hetkel mul jah esimene valik.
rollton
MemberJalg paistetab üles ja kuidas sa siis seda enam jalast saad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Esmaabis õpetati ju, et luumurdude korral ei tohi kõvasti sidet murtud kohale peale panna. Seda ketsi jalas hoidmisega võib võrrelda sideme kõvasti sidumisega.
Hmmm…no alguses ei seo paelu lahti, lähed istud pesuruumis jooksva külma vee all jalanõu jalas, pärast saab ära. Aga üldse kui sellisest vigastusest rääkida, siis ega need sidemed ka pärast ravi enam endised ei ole, oht, et välja väänad jääb ikka suuremaks kui alguses oli. Ise olen paremat jalga suutnud 8 korda tugevamalt välja väänata, ei ole lõpuks ka kasu ortoosist kus plaadid sees on.
rollton
MemberApteegis müüakse. Ma tegin teed ja jõin need taimeosad ka alla, mõjub vast rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi maitsest ja hinnast kah
rollton
MemberMinu perearst näiteks müüb Herbalife’i. Küll on temast palju kasu kui haigeks jääda! Kuu aega tagasi põdesin grippi, ta ei tahtnud mind nähagi, ütles vaid, et saada keegi 240. eeguga, ta müüb mulle aloe verat, see pidavat olema ainus asi, mis aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas, oli sellel lool ka pluss, põdesin kolm nädalakest kodus ja tervenesin ilma ühegi antibiootikumita.On siuke asi üldse seaduslik?
rollton
MemberJa millise einena sa seda peamiselt kasutad?
rollton
MemberAga kui inimene kaalub 50kg, kas siis saab 7kg ikka alla ?Vat seda ma enam ei usu
rollton
MemberKõige killum värk oli see et kaal võib väheneda 7-30 kilo. Hahahah.. Bljaad kirvepakuga ei saa ka nii palju allaNo kui inimene on ikka 300 kilo siis võib ju vabalt nii palju alla saada!
rollton
MemberJah, valgud vajavad organismis imendumiseks palju vett.Kusjuures ei oleks selle peale tulnudki.Tänud
rollton
MemberTore kuju, aga tekst on vale.Mis juttu sa siis sinna tahtsid?
Kui sa ei liiguta muutud sa paksuks, suht normaalne ju!
rollton
MemberPolikliinikus on 19.a (kaasaarvatud) tasuta, erakliinikutes on kõik tasuline.No tavalises vereproovis ei uurita kõike asju. Oleneb mida ütled, selle järgi teatakse millistest näitajatest otsida. Näitajaid kokku ligi 50 kanti.
-
AutorPostitused