rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberKusjuures see tundub täitsa loogiline, või oled lihtsalt sina osav..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures lasin oma tüdruksõbral ka kõik postid korraga läbi lugeda, siis tema ütles kohe Lexusl, ma ei tea mida ta sealt nägi, ise lugesin jupiti. Peaks hakkama vist märkmeid tegema.
rollton
MemberOkei, hakkasin siis täna trenni minema, enne seda läksin poest läbi ja ostsin Alpenrose rasvata kohupiima helesinises pakis, vaatasin hea hind 7.50kr. Läksin siis trenni ja pooleteise tunni möödudes hakkasin seda kohupiima sööma, kohupiim oli terve trenni aja riidekapis. Enne kui kohupiim ennast prügikastist leidis suutsin ma teha vaid 2 ampsu… see oli lihtsalt nii…kuidagi kuiv või nii. Kujutan ette, et kohupiimatoru rosinatega võib olla parim aga see oli 12.50 kr. loomulikult võtsin odavama. Seega peale trenni läksin ma uuesti poodi ja ostsin ühe banaani. Nüüd mingi tunni aja pärast hakkan praadi sööma.Paar nädalat tgasi maksis isegi alla 4 eegu raisk!
rollton
MemberA-rühma trailer….ma lähen küll vaatama:)Vägev
rollton
MemberTäna 00.35 Mängufilm: Arnold SchwarzeneggerLõbus tagasivaade Arnold Schwarzeneggeri elule: kuidas temast sai musklimees ja siis tuntud filmistaar. Sellega tema karjäär aga veel kaugeltki ei lõppenud, sest 2003. aastal võitis ta endale California kuberneri koha. Film paljastab mehest nii mõnegi pikantse fakti ning saladuse, mis on teda aidanud läbi lüüa ka kõige kummalisemate ambitsioonide täitmisel.
Peaks nagu kohustuslik olema
rollton
MemberKaitsed?Tahad kannaga äsada?
rollton
MemberAga muutma küll ei hakka.
rollton
Memberpacman kardab surma
rollton
MemberKindel, tean ka järgmist.
Hääletan:Pacman
rollton
MemberRahu rahu, mehed! Kogemus näitab, et kõige suuremad jutumehed on külamutid. Proovime ikka narkovanaisasid nottida!No samakamees on kahtlane, hetkel pole sõna võtnud, muidu lendab ikka igasse teemasse kohe.
rollton
MemberAga äkki oled sina Alessandro seekord paha?Kuigi tõenäosus on siiski väike.
rollton
MemberNo ega ma nüüd eelmine kord ainuke paha ei olnud. Ei tasu eriti oma mehi peksma tulla, kaks korda järjest ma ikka paha ei ole:-)Jah seda ei oskaks ju keegi arvata.
rollton
MemberNimelt mu emal pikemat aega juba probleem ja sooviks nõuandeid, harjutusi jne, et asja lahendada. Probleem aga järgmine: nimelt 2001 aastal läks ujudes õlg liigesest välja ning hiljem on seda 9 aasta jooksul juhtunud ikka oma tosin korda kui õlg liigesest välja käib. Enamasti juhtub seda tahapoole sirutades näiteks: käega autos üritades tagaistmel käekotile ligipääseda. Samas on ka unepealt korduvalt välja käinud ning ükskord tuli sellepärast välja et keegi aitas teda käest kinni hoides püsti. Ammusest ajast oli ka üks ränk kukkumine aastal 1992 kui sai mööda selga end trepist alla liueldud, kuid toona ei tulnud õlg välja. On ka käidud spordi arsti juures, kes soovitas teha lihaseid tugevdavaid harjutusi kuid see on nüüd soiku jäänud ning ei mäleta mis harjutused need olid.igasugune abi on teretulnud.
Soovitaks ikka uuesti arsti juurde minna.
jaanuar 6, 2010 at 7:32 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247631rollton
MemberPole midagi lihtsamat, saadad SMS-i numbrile 1311 märksõnaks TXT BONSUNA ja sa osaled loosimisel kus võid võita treeningu B-H&K-ga isiklikult. Ühe sms-i hind tühised 5eek.VÕITJA LOOSITAKSE VÄLJA 20 JAANUARIL KELLEGA VÕETAKSE TEL TEEL ÜHENDUST, ET LEPPIDA KOKKU MÕLEMAID OSAPOOLI RAHULDAV KOHT JA AEG. SOOVI KORRAL JÄÄDVUSTATAKSE KÕIK KA VIDEOSSE.
http://www.youtube.com/watch?v=njzluTvc0SY…player_embedded
“See kõik on alles algus!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea palju juba saatnud on?
rollton
MemberKui võimalik ühineksin.
rollton
MemberOi ma väga tänan, need on küll superhead lingid!Ma pean ausalt tunnistama, et ma olen hetkel kergelt häireseisundis, eriti mis puudutab jõusaali osa. Vaatasin neid kavasid ja mõtlesin, et ma pole elus neid masinaid üldse lähedalt näinudki – lähen kindlasti sinna kohale ja vaatan ringi ja ei tea, mida millegagi teha!
Õnneks selgus, et neljapäeviti on seal jõusaalis alates 7. jaanuarist ka treener mingitel kellaaegadel. Loodan väga, et mul annab töökohal niimoodi klapitada, et saan just sellel ajal seal siis käia.
20x kaardi raha on juba soojas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kavade iga rea taga on väikesed videoklipid masinatest ja kuidas neid kasutada, äkki aitab see neid lihtsamini üles leida.
AutorPostitused