rollton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rollton
MemberTundub et rollton.Vat mille põhjal selline arvamus?
rollton
MemberEi viitsi lolli mängida.
Hääletan: Samakamees
rollton
MemberMa ei oska enam hääletada…Kurat seda, et ta külamees oli teadsin ma isegi, nüüd peab sõeluma välja, kes teda ikka süüdistasid.
rollton
MemberOleks tänulik kui keegi annaks mingisuguseid harjutusi trapetsi treenimiseks, sest ise tean ainult õlgade kehitamist.Ja teine küssa oleks, et kuidas saada rinnalihast rinna keskelt ja äärtest suureks(kaelast allapoole liikudes), sest õlgade juurest ja alt on ka hakanud korralikuks minema kuid mujalt ei saa.
Rinnalihase kuju tuleb sulle geneetikaga kaasa.
rollton
MemberAbsoluutselt ei ole kasvamise kohapealt vahet kas kang või hantlid, vahelduse mõttes kasuta mõlemat.
rollton
MemberKui see valesti läheb, siis on järgmine kord seda lihtsam.
Hääletan : Samakamees
rollton
MemberJa mina hoiatasin teid, et ärge valige huupi aktiivsuse ja ühe mehe ühe lause järgi, kes võib ise maffia olla.Kurat mees, kuidas on loogiline, et maffia ei tapa meest, kes peab mingeid tabeleid? See ei ole ju loogiline!
rollton
MemberPange tähele, et karulaanes exeli tabeli teinu oli maffjossSeda fakti ma ei teadnudki.
rollton
MemberAless on samas ka kahtlane, sest ma ei tahaks uskuda, et keegi on suisa mingi tabeli sisse sättinud. See oleks nagu hägustamiseks, siis küll ei kahtlustata. Järgmine vend ütleb, et kirjutasin sellise proge, msi ütluste järgi ütleb, kes on kes.
Kui eksin siis vabanda ette.
rollton
MemberAlgusest saati selline aimdus olnud.
Hääletan : Samakamees
rollton
MemberMina võtaks kõigepalt need ette kes üldse sõna ei võta.Kahtlane
rollton
MemberPalju alles on?
Järgmisena peab maffiast kellegi kätte saama, muidu on jokk!
rollton
MemberTõesti võiks rohkem arvamusi olla, muidu siin 5-6 inimese juttu ainult kuula.
rollton
MemberTereMa olen umb samas staadiumis nagu sa alustades. Küsiksin et missugust aeroobset trenni sa 2 päeva nädalas muidu teed ja nagu aru saan siis 2×15 min?
Jooksed lihtsalt?
Endal on ka suur soov sellest pekist lõpuks lahti saada.
parimat!
Nii huvi pärast küsin näiteks ühe päeva lõikes, et kust sa kärpisid need 50 protsenti, millisest toidukorras ja kuidas tunne?
rollton
MemberÜhesõnaga kui see ka täkkesse ei lähe, siis on juba kahtlane ja endiselt kahtlustan ma samakameest, sisetunne ütleb.
Hääletan: Lexusl
-
AutorPostitused