Skip to main content

Rocky

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #103204
    Rocky
    Member

Laagris “Jõujaamas” käin hetkel. Elan Saku lähedal. Varem käisin peamiselt Revalis.

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34950
    Rocky
    Member

Sellepärast tegingi, et huvitav oleks;)

Muide üllatusin, et ainult 2 aastat oled kõva jõusaalitrenni teinud. Väga kõva tulemus nii lühikese aja jooksul. Mitu korda nädalas teed ja kui pikalt?

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34948
    Rocky
    Member

Tere, Kadri!

Kas sa mulle naiseks ei taha tulla?

in reply to: millist kangi on kergeim suruda ??? #34199
    Rocky
    Member

Kergelt negatiivse kaldega pingil peaks üldjuhul kergem olema. Aga see oleneb jälle iga inimese iseärasustest, millised lihased kellelgi arenenumad on.

in reply to: JUTUKAS !!!!!!!! #34117
    Rocky
    Member

Juba kuu aega ei ole õnnestunud mul siseneda siia jutukasse- lihtsalt ei ava jutukat. Algul arvasin, et on viga minu arvutis kuna teistel pidavat see töötama, aga ühelgi teisel saidil ega jutukal mul probleeme ei ole.

in reply to: vajax abi #33437
    Rocky
    Member

Lõuatõmbamisel tõesti rinnalihasega erilist pistmist ei ole, Loonil selle koha pealt õigus. Toenglamangus kätekõverdustel töötavad tõesti rinnalihased, kui käed piisavalt laialt asetada. Kui käed kitsalt asetada, siis tuleb juba rohkem triitseps mängu. Soovitan aga kasutada hoopis hantleid ja kangi; kangiga lamades ja kaldpinnal surumine, hantlitega lamades ja kaldpinnal lendamine.

in reply to: Sõbra spordihoone ja jõusaal? #32336
    Rocky
    Member

Käisin 2000 aastal mõned korrad vahelduse mõttes. Hinnalt oli väga odav, miljöö oli väga rahulik, rahvast väga vähe, seadmed aga väga vanad ja valik väike. Seetõttu oli sobilik ainult algajale või lihtsalt inimesele, kes natukene ennast liigutada tahab. Mis seal praegu on, seda ma ei tea.

in reply to: Surumine #32061
    Rocky
    Member

Kui teed jõutreeningut, siis ära lase kordustel suureneda, pane selle võrra raskust juurde.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)