Skip to main content

-rocky-

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Poks #165055
    -rocky-
    Member

njah seda küll, et võrus kesine valik ja tartus hea, aga ma ikkagi loodan et äkki mõni on siinkandis:D

in reply to: Abi paluks! #157895
    -rocky-
    Member

kui sul on jõudu rohkem, aga võtteid eriti ei oska, siis pead lööma kõige nõrgematesse kohtadesse;

näiteks südameauku, sinna lüües võib juba suht nõrk löök võtta rajalt maha( st pikali, ajab sekunditeks segadusse)

või “kolmnurga” alla täpselt. Muidugi on ka kolmnurka hea lüüa,

aga kui ta selline ärpleja on, siis järelikult (nagu mu enda kogemused näitavad) ei ole ta tagelikult mingi kõva mees,

pole tal eriti arenenud lihaseid ega midagi : löö kõhtu. aga ära löö külgedele, vaid löö täpselt keskele, sest kui korralik pauk ära panna, siis, ma arvan et tead küll, et löögist põhjustatud kõhuvalu on üks hullemaid.

Ning löök vastu nina võtab kergesti silme eest mustaks.

Ühesõnaga, sa pead ta enesekindluse murdma, siis pole enam temast mingit vastast.

Vaata poksivideosid. Omal ajal alustasin poksitreeninguid youtube videote järgi.

Kui sul on piisavalt suur tahe, saad nende järgi suurepäraselt õppida.

in reply to: Mure l88giga #154312
    -rocky-
    Member

Ehk on linnas mingi muu trenn kuhu minna siis. Üksinda umbes koti peksmine on üsna mõttetu. Vali nende trennide vahel, mis on ja usu mind – ajapikku kaovad tahtmised teistele toud anda iseenesest. Küll saad kunagi ise aru miks.

Üksinda koti peksmine on mõttetu?

Kuidas ta siis peaks saama löögid selgeks?

tal muidugi võivad kaduda tahtmised teistele tousid jagada,

aga ta peab õppima ennast kaitsma.

miks peab linnas trennis käima? Youtube videod õpetavad hästi.

Minul on nendest palju kasu olnud.

in reply to: Lihas tuksub #150679
    -rocky-
    Member

kusjuures endal on sama jama jalalihastega:D

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)