Skip to main content

robocopp

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Naharebendid #142488
    robocopp
    Member

kas keegi teab ka kuulsusi või suuremat sorti kulturismi vendadel neid arme??tahax enda omadega võrrelda.

in reply to: Naharebendid #142394
    robocopp
    Member

nja kui saadabgi nt kuhugi,mis nad siis teevad?vaevalt et midagi paremax läheb?kas on yltse võimalik neid parandada nö.?olen kuulnud midagi laserravis.

in reply to: Naharebendid #142383
    robocopp
    Member

hetkel ei ole.aga peax tõesti käima.Yhesõnaga kraave ei tohix olla sis?mul puusadel küll naq triibud aga pinnapealsed.Aga mis too arst ka aitab ,ytleb et kreeme ega ta edasi ikka kuhugi ei saada ju.Ja veel et lugesin kuskilt et mingi laserraviga saab seda parandada.

in reply to: Naharebendid #142374
    robocopp
    Member

ei noh olex mul ka pinnapealsed sis ok aga mul naqu kraavid ja nad on punased ja väga silmatorkavad.Kuigi nad on nii 1cm pikkused.Aga kui nt peale nt teed tatoka?teab keegi pilte kus on tehtud?et kuidas ta jääks.

in reply to: Naharebendid #142324
    robocopp
    Member

Mul olid vahepeal seljal lailihase ülaosas mõlemal pool “rebendid”, nüüdesks aga pole enam.

aga kas sul olid naqu pinnapealsed või sellised kraavid?

in reply to: Naharebendid #142294
    robocopp
    Member

kas teil tekivad naqu kraavid ?mul nt puusadel on ka aga nad licalt naq armid aga kraavi ple,pigem pinnapealsemad..Ja minult nt nad väga punased kas nad heledamaks lähevad?

in reply to: Naharebendid #142254
    robocopp
    Member

mul endal sama mure.Alustasin treeninguga 4kuud tagasi umbes ja siis tekkisid õlataha ja kaenlaaugu juurde pikad triibud(paremal pool pikemad)ning see hakkas väga häirima ning lõpetas jõusaalis käimise kuna arvasin et see põhjustab seda.Aga peale treeningut kaalu juurde ei tulnud kuid kaenlaaugust hakkasid ikkagi õrnalt edasi minema ja nyyd viimasel kuul tekkisid väga kiiresti biitseptsi külejele ja juba mõned peale poole.Kasutan ka kreeme juba nädal aega kuid aina lähevad edasi.Aga kuskilt lugesin et mingi laseritega saab eemaldada mingil määral seda.Või sis tattoo,oskab keegi seda komenteerida ja pildidega olex super.Ja praegu lähevad ainult paremal käel biitsal edasi.Ja lõppu ei näi tulevat,arvate et kreemid võtavad kinni.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)