Robert Nool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Robert Nool
MemberKui see ainult midagi sellist ei ole, et lihahaamriga tuleb enne biitseps pehmeks peksta ja siis kangiga kiirelt peale teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritan ekstreemsetest meetoditest hoiduda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või siiski…Robert Nool
MemberMinu jaoks kõlab juba see kummaliselt kui keegi väidab ,et ta on jõudnud ülima tõeni….
Enda jaoks. Olen oma üle 10-aastase staaži jooksul seinast seina lähenemisi proovinud ning parimatest meetoditest selle ülima välja töötanud. Kas see ka teistele samasuguseid tulemusi annab, kuulan tulevikus huviga, kui minu katse tehtud on ning teised proovima saavad hakata.
Robert Nool
MemberAlgümbermõõte ei leidnud.
Ümbermõõdud võtan täna, sest postituse kirjutamise ajal oli aeg hiline ning ei olnud abikäsi võtta. Tahan sellest protsessist samuti fotomaterjali, et kõik musvalgelt selge oleks.
Kas see ylim t6de on kavas testi kaigus detailselt avalikustada v6i niimoodi ylevaatlikult lihtsalt? Teisel juhul ei viitsi jalgida , ootan lihtsalt millal osta saab
“>Ma usun, et suurema osa kirjutan tõepoolest lahti. Siiski, siin tulevad väikesed eripärad mängu, sest mu treeningrežiim on pisut teistsugune kui tõenäoliselt kellelgi teisel siin foorumis. Kirjutan sellest täna.
Robert Nool
MemberSel juhul poleks kuigi põnev. Ma panustan ikkagi rohkema peale. Nagu ütlesin, kirjutan toitumisest ja treeningutest lähiajal täpsemini. Treeningrežiimist ilmselt juba täna. Siiski, panustan massiivselt toitumise peale, sest ma usun, et olen jõudnud selles osas ülima tõeni, mis on tõesti väga, väga efektiivne ja lihasmassi kasvu soodustav. Panustan, et see 2-3kg tuleb esimese nädalaga, kuid saame näha. Etteruttavalt ütlen ära, et kui tõepoolest tulevad sellised tulemused nagu arvan ning kui kellelgi tekib meetodite aususe osas kahtlus, siis olen igal ajal nõus dopinguproovi andma.
veebruar 11, 2012 at 1:01 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #217837Robert Nool
MemberVeel üks põnev ning maitsev hommikusöögiidee samalt teadlaselt neile, kes kehakaalu kaotada soovitavad – http://www.telegraph…ose-weight.html
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2012 at 12:56 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #217858Robert Nool
MemberNeid ikka tuleb, alles hiljuti kuulsin oma teooriale ka teadlaste poolset kinnitust, et grupp inimesi kellele anti magusat hommikusöögiks, saavutasid rasvakaotamisel paremaid tulemusi ja suutsid ka peale dissedi lõppu tulemust paremini hoida kui need kes magusat hommikul ei söönud. Eks ma olen praktikas kogu aeg nii toiminud ja see on töödanud, vähemalt minu puhul.
Süsikaid on seal ca 130 gr, mis ei ole päeva ratsiooni silmas pidades minu jaoks teab mis palju, kuid pärast tuleb juba vähem igas toidukorras, hommikul on mul kogu aeg olnudki kõige kaloririkkam toidukord.
Kus sellist juttu kuulsid?
Toodud uuringu kokkuvõte ning mõned mõtisklused uuringu ja tulemuste tõlgendamise puudujääkidest – http://www.proteinpower.com/drmike/lipid-hypothesis/big-breakfast-bunkum/
Robert Nool
MemberAitäh kõigile heade sõnade eest. Päris pikk protsess oli ning leidsin lõpp-produktist paar asja, mida järgmisel korral kindlasti paremini teen. Iga uus kord õpetab midagi. Kokkuvõttes jäin aga teosega rahule. Mulle meeldib dokfilme vaadata ja võimalusel valmistada, sest need emotsioonid ja inimestevahelised sünergiad on tihti väga ehedad ning emotsioonid tõesed. Kui täpselt see õige koht videolindile jääb, siis on ikka pagana hea tunne.
Suured tänud eelkõige Ottile ja Arnoldile, kelle abi ja toetuseta filmi valmimine võimalik poleks olnud. Ühtlasi kõigile osalistele, kes sellega, mida nad hästi teevad, lisasid värve ja põnevust.
Robert Nool
MemberUus artikkel olulisel teemal, eriti ekvaatorist kaugel elavate eestlaste jaoks – vitamiin D.
Kellel “talvemasendus” peal, siis põhjust ei tule kaugemalt otsida:
http://www.nutritiopedia.com/2011/11/youre-low-on-vitamin-d-and-you-dont-even-know-it/
Robert Nool
MemberMaksas on üldse ühte-koma-teist, mida ei tahaks nagu teadlikult sisse süüa.
Robert Nool
MemberLinkTahtsin just omale ühe pudeli kalamaksaõli osta,komistasin kogematta selle artikli kohta, aga see artikkel paneb mind küll kaks korda selle üle mõtlema.
Üks osa sealt tekstist
Mida ütlevad selle peale foorumitargad nagu Rotter ja Alanbastard? Kas tõesti lugu nii hull või on see BS?
Kalamaksaõli puhul on oluline veenduda, et õli toodetakse külmpressimise meetodil. Muidugi, see, mida tootja väidab ja tegelikult teeb, on vahel kaks erinevat asja. Oksüdeerumine saab toimuda kokkupuutel hapniku, valguse ja kuumusega. Ainuke viis, kuidas kalamaksaõli rääsuda saab, on tootmisprotsessis kokkupuutel kuumusega.
Oluline on siinkohal välja tuua, et kuigi tavapärane kalamaksaõli on üsna D-vitamiini vaene, on see A- ja E-vitamiini rikas, mis on kaks suurima antioksüdantse toimega rasvlahustuvat vitamiini. Need hoiavad õli hapniku ja valguse eest kaitstuna. Tuletan meelde, et kalaõlis on neid vitamiine vähe, kalaMAKSAõlis aga piisavalt palju.
september 27, 2011 at 12:40 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314823Robert Nool
MemberVäga hea vorm, Ott. Oled ajastusega kenasti joonel. Eriti muljetavaldav on hamstringi kuivus. Tubli.
Robert Nool
MemberGluteeniteemale jätkuks – väga informatiivne videointervjuu gluteeniekspert Dr Thomas O’Brian’iga. Räägib, kuidas gluteenitalumatus ei ole üksnes kõhuõõne haigus ning millistes teistes vormides see avaldub. Väidab, et seitse inimest kümnest kannatavad antud konditsiooni käes. Lühike ning informatiivne intervjuu.
Lõpus on sangpommitreening, kust võib-olla samuti mõne huvitava tükikese infot saate.
Edit: okei, embedimine siin foorumis ei tööta. Videot näete siit: http://www.healthypowertv.com/shows/underground-wellness
Robert Nool
MemberAile, miks sa enda sõnavõttudes niivõrd isiklikuks ja mürgiseks lähed? Aastaid tagasi, kui koos pizzat söömas käisime, jätsid meeldiva inimese mulje ning saime kenasti läbi.
Ma austan su arvamust, seetõttu ei ole ma seda arutelu sõnasõjaks üritanud pöörata. Austa palun ka minu oma ning elame rahus edasi. Kui kogu see värk sul harja tumepunaseks ajab, siis ära lihtsalt kommenteeri. Sinu teravad sõnavõtud jätavad mulje, et sul on liiga palju vaba aega ning negatiivseid emotsioone kogunenud. Arvan sinust endiselt hästi ning loodetavasti jääb see nii.
Kuna me silmast silma kohtunud oleme, võid mind edaspidi Robertiks kutsuda. Kui see sinu jaoks liialt familiaarne on, sobib ka Robert Nool või härra Nool. “Nooleks” olid mind priviligeeritud kutsuma üksnes kõrgemal auastmel või ametikohal olevad indiviidid kaitseväes, perioodil, mil kohustuslikku ajateenistust läbisin. Seega, sinule need privileegid ei laiene.
Robert Nool
MemberMangaan näiteks. (Ära nüüd ütle, et sa iga päev molluskeid sööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Mangaani on piisavalt rasvastes piimatoodetes (või, juustud, koor).
Robert Nool
MemberMulle tundub, et hetkel on sinu modernses tarkuses loogikaviga.Me v6ime ju kiudainete hulga ja nende vajalikkuse diskussioonist hetkel v2lja lylitada, kuid mikroelemendid…? Kui sa n2itad, et k6ik vajalik tuleb sellest, mis sa s88d (ilma nn toidulisanditeta)…?
Ma usun, et kui sa hetkel kasutad Fredi nime, siis v6iksid ka t2psustada, mis on see teid mitteyhendav osa. Vastasel juhul ei ole see Fredi suhtes aus.
Palun too välja eluks vajalikud mikroelemendid, mis juurviljades on, kuid loomsetes toodetes ei ole.
Fredi juurviljatarbimise tiheduse ning koguste kohta mul tõepoolest täpset informatsiooni ei ole.
Fred on hetkel leheküljele ühe artikli kirjutanud. Ma ei ole ühegi enda oma juures väitnud, et need tõekspidamised kattuvad 100% Fredi omadega. Kirjutasin üksnes enda esimeses postituses antud foorumiteemas, et meie tõekspidamised kattuvad üldiselt. Seda väitsin selle põhjal, millest aastate jooksul vestelnud oleme. Kui aus olla, siis oleme vestlusteemadel 100% juhtudest ühel nõul olnud. Vestlesime korra ka juurviljadest, sest täheldasin, et kui koos hommikusöögiga juurvilju söön ning trenni selle söögi peal teen, siis olen loid ning uimane. Ilma juurviljadeta seda ei olnud. Rohkem süvitsi me antud teemasse ei läinud.
Tulevikuks, Aile, sinule disclaimer: The opinions and facts presented in this article have in no way been confirmed with Fred Antson, in fact he might completely disagree with my views. All authors on our page have creative freedom, thus their views and opinions will not be restricted nor bended in any way.
AutorPostitused