Robert Nool
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Robert Nool
Member9 kohta veel saadaval. Täitub.
Robert Nool
MemberHomme on üritus. Hetkel 11 kohta veel saadaval. Keda rasvapõletuse teadus huvitab, liituge. Info on kick-ass!
Rob
märts 4, 2012 at 3:16 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #183142Robert Nool
MemberTee näiteks küsitlus või kontroll-attendlist. Ehk on soovijaid Tartus nii palju, et paneb sind kiiremini siia tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli kusjuures kaks inimest Tartust, kes bussiga spets selle jaoks siia tulid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kus nõudlust, sinna peab ka minema.
märts 3, 2012 at 4:00 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #170104Robert Nool
MemberLäheb pisut aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna rääkisin paar tundi MMA klubis 3D treening. Mõnus kuulajaskond oli, küsimusi palju. Usun, et jäädi rahule.
Homme uue hooga, pikemalt ja põhjalikumalt.
märts 3, 2012 at 8:09 e.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #160898Robert Nool
MemberJuba homme toimub seminar teemal “tervislik toitumine”. Ettevalmistus on sujunud imeliselt ning info, mille materjalile selleks korraks lisasin, on vinge! Kel huvi on, tulge homme kuulama. Usun, et keegi ei kahetse seda otsust, sest need teadmised on iga senti väärt.
Veel kord link infole: https://www.facebook…13629912019569/
Hetkel on järgi 12 kohta, seega, kel huvi, tegutsege kärmelt. Registreeruda saab ülekande tegemisega.
Robert Nool
MemberMa ainult toitumiskavasid ei koosta. Pakun efektiivsemat täiemahulist teenust, kus saad asjad selgeks – mida ja miks, ning teeme fikseeritud aja jooksul koostööd, kus abistan sind kõigis neis küsimustes ja vajaduse korral muudan asju, kui näeme, et rasvaprotsent suureneb või lihasmassi kasv piisavalt kiire pole.
Ütlen koha ära, et mu seminari on kordades odavam kuulama tulla ning saab kogu selle info. Mida ei saa, on personaalne lähenemine pikema aja jooksul.
Htilga, saatsin teenuse kirjelduse koos hinnaga postkasti.
Robert Nool
MemberSaatsin sõnumi.
Robert Nool
MemberViimane oli Rainile.
Robert Nool
MemberPõnev põhjendus – ainuke teravili, mis E-vitamiini sisaldab? Kui ma ainult teraviljasid sööksin, siis loetaksin ja sööksin pruuni riisi, ka.
Miks sul nii on, et midagi positiivset kunagi sulest ei tule? Kui valida, kas olla vakka või öelda midagi absurdset, siis valid pigem viimase, et mingitki moodi vähemalt enda silmis peale jääda? Minule on see täiesti arusaamatu.
Robert Nool
MemberTahtsin just eelmisele postitajale vastata, et ei ole korrektne väita, et valge riis väga vitamiini-, mineraalivaene on. Tõsi, seal on enamusi neist vähem, kuid nad on olemas. Mina lähenen aga selle külje alt, et valgest riisist saan ma need asjad kätte, kuid pruunis riisis olevad antitoitained seovad need mineraalid endaga ning väljuvad organismist üheskoos. Seega, oluline ei ole, palju neid algselt on, vaid see, kui palju sa neist omastad.
Robert Nool
MemberMida sa “igati tervislikum” all silmas pead? Palun too mõned põhjused, miks on.
Üldjuhul räägitakse inimestele, et pruun riis on parem kui valge, sest sel on madalam glükeemiline indeks.
Ma ei ole seda väidet süvitsi uurinud, sest ma pole varem palju riisi söönud, kuid kord kui vilksamisi uurisin, oli GI umbes sama.
Põhjus, miks mina valget pruunile eelistan, on pruunis riisis olevad antitoitained, ning olen tihti liiga laisk, et seda leotada.
Robert Nool
MemberOn tekkinud küsimusi toitumise kohta. Postitasin pisut infot koos piltide ning tänase vormipildiga.
http://www.nutritiopedia.com/2012/03/a-delicious-nutritious-meal-is-all-you-need/
Robert Nool
Member2mm kümne nahavoldi peale on “rasvamassi korralik tõus”?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Interesting…Kuidas sa seda nimetaksid, kui järgmiseks nädalaks vähendan summat 4mm võrra?
Või veel olulisem, kuidas sa seda fenomeni nimetaksid, kui rasvaprotsent langeb, kuid kehakaal tõuseb? See pidi ju võimatu olema? Saame näha.
Enda kalorihüpoteesiga eeldad sa jälle, et tead, mida teen. Vana hea calories in, calories out? Ma ei jälgi kaloreid, vaid toitaineid. Söön täpselt õigeid asju õigetel aegadel, õigetes kogustes. See kõik on võimalik ja tehtav. Räägin sellest viimse detailini enda seminaril (https://www.facebook.com/events/261608133919205/). Keda huvitab, jätke üks valgupakk ostmata ning tulge saage teadmised, mille abil pikaajaline strateegia paika panna ning kuiva lihasmassi kasvatama asuda.
veebruar 29, 2012 at 4:53 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #188411Robert Nool
MemberHei. Ütlen lihtsalt kommentaariks, ja üldse mitte halvustavalt, et tegelikult on väga hea tahtmise ja huvi korral see info kõigile kättesaadav, minu jaoks seal midagi kosmiliselt uut polnud, faktike siit-teine sealt, aga spetsialiste alahindad sa küll (ka siinseid).
Kui juba mina nendest asjadest teadlik olin, siis miks mitte Rotter?
Rääkimata sellest, et küsisin üle ja tegelikult on värsked arstid ka nende teooriatega kursis, mis sa seal esitasid. Ma nimetaks neid ikkagi teooriateks, mitte vankumatuteks tõdedeks. Et ei tasu end nii kõrgele pjedestaalile ka seada, valus on kukkuda sealt.
Aga noh, kuulaks just huvi pärast ka sinu teisi loenguid ja ehk saab tulevikus ka jõud ühendada ühel või teisel viisil.
Parimat
Hea tahtmise korral suudaksime tekitada ka olukorra, kus ükski inimene maailmas ei nälgi, sest toitu toodetakse piisavalt. Paraku ei ole see, nagu suur osa teisi asju siin maailmas teatud huvigruppidele majanduslikult kasulik, mistõttu pool maakera populatsioonist endiselt nälgib.
Rääkides toitumisteadusest, siis kõigil meil on igas päevas 24h, millest enamus 7-8h magavad, 8h on tööl ning ülejäänud aja lahutavad meelt, harivad end huvivaldkonnas või teevad kolmandat, neljandat, viiendat asja. Toitumine on keeruline teema ning et sellest hästi aru saada, peab sellega pikaajaliselt tegelema, et piisavalt palju materjali läbi jõuaks töötada ning faktide vahelistele seostele mõelda, et rämps asjalikust eraldada. Enamus inimesi ei huvitu sellest teemast niivõrd – nad tahavad lihtsalt õigeid valikuid teha, olla tervislikud ning heas füüsilises vormis. Siinkohal aitangi mina, sest ma olen see, keda see niivõrd huvitab, kes on sellega kaua tegelenud ning kes paneb suure osa enda vabast ajast selle uurimisele ja teiste abistamisele.
Loengul, mida sa kuulamas käisid, ei olnud minu arvates teooriatega palju pistmist. Rääkisin konkreetsetest teemadest: piimatooted, teraviljad, rasvad jne, mille kohta esitasin faktilist infot – mis nendega hästi, mis halvasti on. Neid fakte võib igaüks peale loengut kontollida.
Kes arvavad, et nad piisavalt palju teavad, ärge tulge. Neid, kes tõesti väga palju õiget infot omavad, on aga vähe. Georg, Rain, Holger jt, olete tublid, kui nende hulka kuulute. Tõsiselt.
Minu eesmärk on pakkuda detailset kontrollitud infot ning olla kindel, et iga kuulaja midagi uut saaks, pisut uues suunas mõtlema hakkaks ning kokkuvõttes rahule jääks.
Olge terved.
Robert Nool
MemberKäisin eile mõõtmas ning panin tulemused uude postitusse üles. Lisasin mõned mõtted, kuidas arvan, et harrastajal, kes hea välja tahab näha, oleks õige viis lihasmassi kasvatada.
Uus postitus – http://www.nutritiopedia.com/2012/02/mbc-how-long-is-rapid-muscle-growth-sustainable-for/
-
AutorPostitused