rms
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rms
Member…trapets loe ikka ka seljaks ,kuna see ikka ülaselg,ning kui teha,siis tee õlg ja trapets koos,neid harjutusi palju ,mis treenivad nii õlga kui trapetsit koos,õlaringid hantlitega,kangiga kuklataant surumine jms
rms
MemberEndal sünnist saati tohutult ülisuured nad,isegi spetsialistide juures käinud ja ka nemad kohe ahhetanud ja ohhetanud,et nii suured…
aastas üle 3 x olen angiinis ja neid mäda tükke jms tuleb ja tekib ka …
6 aastaselt peale sporti teinud…
Kuid kogu selle 12 aasta jooksul sport on mul arvatavasti südamele ka hakanud tänu mandlitele,ise olen mitu x käinud selle kurgu arsti juures…
algus meremeeste haiglas aastaid tagasi võeti proove ja asju ei tahetud ära võtta…
teist korda käisin siis öeldi,pole ka vaja,ehk lähevad ise üle jne jne jama…
kolmas kord sattusin õige arsti tädi juurde ja ütles,et kui patsient tahab ära lõigata ,siis seda ka tehakse ja imestas miks mul esimesel korral ei lõigatud…
nii siis homme ongi mul kell 9 ida keskhaiglas vestlusele jälle minek ja lõikuse aeg kirja pannakse..kuid,kui see aeg on mingi aasta -kaks siis lasen kindlasti kiiremas korras oma raha eest maha lõigata erahaiglas,kui tõesti on 2000-4000 mitte 12 000
rms
MemberLihasmass on üks sõna, aga ärme norime me kõik oleme vigased omal moel.1.päev . Rind . Tritseps . kõht.
2.päev . Selg . Bitseps . Käsivars.
3.päev . Jalg . Säär . Alaselg .
Selline jaotus ehk on parem, ühel päeval ära treeni 2 suurt lihasgruppi, eks! Seeriad jäägu 4 juurde Kordused 8 kanti .
Söö päevas korraliku toitu 3 x ja valgujooki joo 2 x päevas. Peale trenni ja enne magama minekut. Tee 6 nädalat massi ja 4 nädalat jõudu.
Põhiline, et saaksid valku kehakaalu kohta 1,5g .
Valk muutub amonhappeks ( vabandust, kui eksin ) seda on vaja lihaste ehituseks.
Mul on selline systema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.päev . rind,triitseps,käsivarred
2.päev . ülaselg,alaselg,õlg
3.päev .jalg ning biits
Ning 3 seeriat kõike ja 7-8 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning valku 2 kuni 2,5 g kg kohta pigem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rms
MemberKas võistlustest pilte ka on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rms
MemberKas siis poksis,kickpoksis ei õpetata lööma?

rms
MemberOngi, äkki on teisel haridustki rohkem kui sinul riorijkaard?Ega jah. Vend tuli poksi juurde alles ülikoolis, kui kergejõustikust ja korvpallist villand.
Kui peale ülikooli,siis juba kindlasti teisel rohkem haridust kui tal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
rms
MemberPlahvatuslikku jõudu ja neid hüpetega kükke kasutavad enamasti poksijad,sprinterid jms…
veebruar 24, 2008 at 7:15 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #142393veebruar 24, 2008 at 7:09 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #142392rms
MemberVäheke vale pealkiri ja delfis ka valesti.
Sa ütlesid maailma tugevaim kooli poiss,kuid seal selgelt öeldud kuni 100 kiloste…
100 kilosed kooli poisid tõstsid suuremaid raskusi isegi kui 225 kg,kas nad pole siis tugevamad koolipoisid mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alles oli mingi teema ka,kus teine 18 aastane tsehhi tüüp surus 300 kg…
detsember 30, 2007 at 1:17 e.l. in reply to: “Tegijate treening” e. UFC All Access WANDERLEI SILVA #135717rms
MemberGenka oleks pidanud paar sellist treeningut tegema,siis oleks 20 kilo asemel vast 30 kilo kukkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise hoian pöialt silvale,ta on seda väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rms
MemberNeid on igas suuruses ja raskuses…
Vanemad kotid on osad päris rasked ja tugevad…Isegi pea 60-100 kiloseid ….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rms
MemberBarbell Shrug

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2el kohal oleks kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
rms
Memberno endal 4-5 x nädalas 3 h…ei nurise suure koormuse üle
rms
MemberAlkohooliga sobib ka kasutada,st pealejoogiks!?

N viinale,aramisele…proovitud,parem kui coca-cola või mingisugune mahl

Aga kas need 2 asja omavahel kahjulikud pole vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
rms
MemberAga palun, liha, muna, kodujuust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> anna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no neid tooteid ma põhiliselt sõõngi ja väga suurtes kogustes,sp ma küsisingi,on mul siis mõtet valgupulbrit ka tarbida või mitte:D
AutorPostitused