RixRaxPox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RixRaxPox
MemberKasuta epilleerimismasinat vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RixRaxPox
MemberVarem käisin Flexeri jõusaalis, nüüd Tallinna Spordihallis. Mõlemas lastakse sama jura. Star FM, Eeva vms. Igatahes liiga rahulik ja sobimatu. Uniseks ajab :S Kõige hullem kogemus on mul sprindivõistlustel jõulumuusikaga … sõber kuulis siis üldse luulusid ja terve võistlus läks ***** – esikohapretendent jõi viimaseks
RixRaxPox
MemberKus see Fasti leht on? Ise ei leidnud.
RixRaxPox
MemberMakaveli kust sa iPodi ostsid? Eestist saab kuskilt või netist tellida?
RixRaxPox
MemberInimestel on mingi väärarusaam, et proteiin on mingi imerohi või maagiline kasvataja, et kuuaega ja oled suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tuleb kõik lihtsalt järjepidevuse ja õige toitumise – treeninguga!Seda ma pole arvanud. Küsimus tekkis sellepärast, et mul on päris palju tuttavaid noorsportlasi teistelt aladelt ja nad söövad proteiine minu teada ainult laagrites, või intensiivsemal perioodil.
RixRaxPox
MemberMis aega joosta tahad?
RixRaxPox
MemberKas seda peaks kuurina võtma, kui pikalt võtta ja vahet teha?
RixRaxPox
Member1-2 inimest võiks veel vastata
RixRaxPox
MemberLugesin just artiklit. Mind häiris, et inimesed ei kontrolli mida kirjutavad – http://www.amazone.ee oli portaali aadressiks märgitud.
RixRaxPox
MemberNetis on küll palju materjali, kuid ma ei ole leidnud konkreetset vastust, kui pikalt ja millistes kogustes peaks sportlased vitamiinipreparaate manustama.
Sportlastel peaks 2-3 korda rohkem vitamiine, eriti vesilahustuvaid, vaja olema, kui tavainimestel. Toidust seda nagunii kätte ei saa, eriti seetõttu, et mu lõunasöök on väga kehv ja ebakvaliteetne koolilõuna. Hommikuti söön ma putru, et kõht kauem täis oleks. Pudrust vist väga palju vitamiine ei saa. Õhtul eelistan rohkem lihatooteid süüa, sest muul ajal seda lihtsalt hästi ei saa (koolis on väga väiksed tükid, kui üldse on).
Eelmine õppeaasta võtsin 80% ajast Centrumi, milles on ~30 vitamiini ja mineraali normaalse inimese päevanorm. Isegi nagu tundsin, et see andis mulle energiat ja jaksu juurde, eriti kevadel. See aasta, septembri algusest, olen hommikuti joonud vitamiinijooki Aditiva. Selles on ~10 vitamiini 200% ja ~5 mineraali 15% normaalse inimese päevanormist. Kas ma peaksin millalgi vahe sisse tegema või võin jätkata selle võtmisega?
RixRaxPox
MemberEks ma ise arvasin ka nii, kuid keegi vaidles vastu.
Mul on biitseps oluliselt tugevam. Kas oleks mõtet, biitsepsi treeningut tagaplaanile lükata ja suurt rõhku triitsepsile panna?
RixRaxPox
MemberKas soojendusseeriaid on siis mõtet arvestada ka kuu kokkuvõttes (tõstetud tonnid) ?
RixRaxPox
MemberOlen 17-aastane, kaal ~65kg. Jõutõmmet tegin kevadel 90kg’ga 8-seid seeriaid, poolkükke 90kg’ga 12-seid seeriaid. Ma ei tegelt otseselt jõutõstmise ega kulturismiga vaid kergejõustikuga – sprindialadega.
RixRaxPox
MemberSoovitan muid selja harjutusi teha ja jõutõmbe natukeseks ajaks rahule jätta. Kas sa tegid 110kg’ga täis- või poolkükke?
RixRaxPox
MemberMa ise arvan ka, et hommikul on parem teha, õhtuti olen ma põhitrennist ikkagi suht kapsas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegugi tunne, et jalad on piimhapet täis
Proovin siis hommikuti teha, ma ei tee seda ju lihase kasvatamise eesmärgil.AutorPostitused