Ristov
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ristov
MemberKusagile soovitaks jõutõmbe kindlasti sisse panna. Väga hea kogukeha harjutus.
Ristov
MemberAvalehelt võta tööriistade alt harjutuste pank , seal kliki õla peale . Seal ju suur ports õla harjutusi.
Ristov
Membervaata seda teemat.
Ristov
MemberVaadates seda videot , tundub , et mõjub pärist hästi.
Ristov
MemberEks ta vähene võhm on . Oli endalgi samamoodi, kuid peale seda kui hakkasin 2x nädalas regulaarselt ujumas käima kadus see kohese väsimuse probleem ära.
Edu sulle ujumises siis
Ristov
MemberHingata proovi nii kuidas endal kõige lihtsam , efektiivsem ja ninna ei läheks ning kindlasti ei pea hingama peale kahte tõmmet. Sprintidel tihti hingatakse vaid mõned korrad otsa peale , niisama ujudes on tavalisteks hingamis sagedusteks siiski kas peale kaht , kolme või nelja tõmmet, vali mis sobib.
Ristov
MemberTulevik võiks olla ehk midagi sellist http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=23 ? Ise olen aru saanud , et kui jõudu teha , siis tuleks kordused madalad hoida. Kui ise olen teinud jõudu , siis tavaliselt 2-6 kordust seerias.
Ristov
MemberÜletreeningusse võib nii sattuda küll. Endalgi kogemus , septembrist oktoobri lõpuni tegin samuti 5 trenni nädalas, 2 jalgpalli + 3 jõutreeni. Alguses polnud viga , aga poolest oktoobrist tuli selline väsimus sisse, trennis midagi teha ei jõudnud , samuti koolis ega peale kooli. Nii , et ma soovitaks alguses vähe lõdvemalt võtta , samas iga inimese vastupidavus sellisele treeningule on erinev..
Ristov
MemberHea ülevaade küll , aga….. Ma ei leidnud ühtegi küsimust sellest jutust , et mille üle me lahkama peaks hakkama?
Ristov
Memberaga kus ma tean et mis sobiv kava on äkki sa abistaksEsialgu oleks soovitatav kasutada algajate kava, vähemalt mõned kuud , enne kui tõisisemalt lammutama hakkad.
Ristov
Membertoitumise teema peaks ikka olema PIGEM lapsevanemate kohustus ja ülesanne kõigepealt endale selgeks teha ja siis läbi selle suunata juba lapsi. Kool võiks muidugi siin abistada, mitte aga kandma peamist rolli. Laps saab ju toiduraha enamasti vanematelt ning toidumenüü kodus on ka peamiselt vanemate vastutada. Süüakse ju seda, mida vanemad ostavad või valmistavad.Kuskilt peavad vanemad ka ju selle tarkuse saama , mis on tervislik süüa ja mis mitte. Loogiline oleks , et nemadki need teadmised , vähemalt alg teadmised , toitumise kohta kunagi koolist saanud oleks.
Ristov
MemberJogurti , müsli ja muu sellisega.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)