Skip to main content

Ristov

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Enda tehtud kava #137747
    Ristov
    Member

Kusagile soovitaks jõutõmbe kindlasti sisse panna. Väga hea kogukeha harjutus.

in reply to: Õlalihased #135761
    Ristov
    Member

Avalehelt võta tööriistade alt harjutuste pank , seal kliki õla peale . Seal ju suur ports õla harjutusi.

in reply to: vajaks vähe abi. #134431
    Ristov
    Member
    in reply to: rosstraining #134359
    Ristov
    Member

Vaadates seda videot , tundub , et mõjub pärist hästi.

in reply to: ujumine siis jälle ??? #134357
    Ristov
    Member

Eks ta vähene võhm on . Oli endalgi samamoodi, kuid peale seda kui hakkasin 2x nädalas regulaarselt ujumas käima kadus see kohese väsimuse probleem ära.

Edu sulle ujumises siis

in reply to: Ujumine #133770
    Ristov
    Member

Hingata proovi nii kuidas endal kõige lihtsam , efektiivsem ja ninna ei läheks ning kindlasti ei pea hingama peale kahte tõmmet. Sprintidel tihti hingatakse vaid mõned korrad otsa peale , niisama ujudes on tavalisteks hingamis sagedusteks siiski kas peale kaht , kolme või nelja tõmmet, vali mis sobib.

in reply to: Kava, mis arendaks peamiselt jõudu! #131267
    Ristov
    Member

Tulevik võiks olla ehk midagi sellist http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=23 ? Ise olen aru saanud , et kui jõudu teha , siis tuleks kordused madalad hoida. Kui ise olen teinud jõudu , siis tavaliselt 2-6 kordust seerias.

in reply to: Hunnik küsimusi (loll nagu saabas)! #131058
    Ristov
    Member

Ületreeningusse võib nii sattuda küll. Endalgi kogemus , septembrist oktoobri lõpuni tegin samuti 5 trenni nädalas, 2 jalgpalli + 3 jõutreeni. Alguses polnud viga , aga poolest oktoobrist tuli selline väsimus sisse, trennis midagi teha ei jõudnud , samuti koolis ega peale kooli. Nii , et ma soovitaks alguses vähe lõdvemalt võtta , samas iga inimese vastupidavus sellisele treeningule on erinev..

in reply to: korralikult toituma.. #130066
    Ristov
    Member

Hea ülevaade küll , aga….. Ma ei leidnud ühtegi küsimust sellest jutust , et mille üle me lahkama peaks hakkama?

in reply to: tahan alustada spordiga #129721
    Ristov
    Member

aga kus ma tean et mis sobiv kava on äkki sa abistaks

Esialgu oleks soovitatav kasutada algajate kava, vähemalt mõned kuud , enne kui tõisisemalt lammutama hakkad.

in reply to: majoneesi joomisest #129473
    Ristov
    Member

toitumise teema peaks ikka olema PIGEM lapsevanemate kohustus ja ülesanne kõigepealt endale selgeks teha ja siis läbi selle suunata juba lapsi. Kool võiks muidugi siin abistada, mitte aga kandma peamist rolli. Laps saab ju toiduraha enamasti vanematelt ning toidumenüü kodus on ka peamiselt vanemate vastutada. Süüakse ju seda, mida vanemad ostavad või valmistavad.

Kuskilt peavad vanemad ka ju selle tarkuse saama , mis on tervislik süüa ja mis mitte. Loogiline oleks , et nemadki need teadmised , vähemalt alg teadmised , toitumise kohta kunagi koolist saanud oleks.

in reply to: Mida sööte kohupiimaga? #129042
    Ristov
    Member

Jogurti , müsli ja muu sellisega.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)