ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberVaata siia. Erinevad artiklid ja vastavalt sinu soovidele otsib sulle välja erinevaid variante kavadest, ehk saad mõtteainet mida edasi teha!Aga kas leiab ka kavasi ektomorfile kusagil?
ristokru
MemberNüüd on mu treenigutest möödunud umbes kaks ja pool kuud.Küsimus on siis selline, et kas oleks mõistlik hakata kreatiini kasutama?
Endale hakkas silma see toode: http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=306
Hind on ka mõistlik.
See pole just hea kreatiin aga ei ole veel õige aeg!Algul sa kasvad ka ilma selleta hästi ,kasuta siis kui hakkab areng vaiksemaks jääma,siis hea midagi abiks võtta.
ristokru
MemberKas keegi siit on proovinud seda kava ka? Ja mis targemad ütleks selle kava kohta?
Täna tegin selga ja tundsin et väheks jääb neist harjutustest,tegin niigi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seljale 2 harjutust ja nii vähe kordusi, imelik.Biitsepsile isegi rohkem.
ristokru
MemberSee tähendab, et kui jaksad 100kiloga teha 8-9 korda, siis treeningtsüklit alustad 87,5 kiloga, järgmine nädal 90kg, ülejärgmine 92,5 jne.Ma saan aru sellest aga artikli juttust saab aru et tee väiksema raskusega ja pumpa palju saad,et saada pump effekt.
kui 100 kiloga teen 8-9 korda siis 87,5 teha 5×5? See siis sulg kerge ju kehale. Norm selle raskusega oleks vist teha 15-17korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis kasu siis oleks trennist kui teen sellise raskusega 5×5? Sellega saab ainult soojaks aga baas peaks olema ikka raskem ju.
ristokru
MemberNii, praeguseks teinud kava 2 kuud ja peab kahjuks vist uue vaatama.
Aga tulemusi pole veel mõõtnud, kui mõõdetud siis võin ka siia kirjutada tulemustest.
Aga suureks miinuseks ,et käed ei suurenenud ja kaal jäi samaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Visuaalselt tundub triitseps nüüd küll massiivne aga mõõdud ikkagi räägivad oma eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plussiks et suurenes kõvasti kitsalt surumine(triitseps) jõu poolest.Ja ka muud näitajad aga need mitte palju.
ristokru
MemberKuna on kava vahetuse aeg siis prooviks 5×5 kava.See peaks ka massi hästi andma??
Aga kuna osad harjutused olid ka eelmises kavas siis äkki keegi oskab aidata teisi effektiivseid harjutusi pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märgin need küsimärgiga kavasse!
Kava:
Esmaspäev – Rind/triiteps/aeroobne
Surumine lamades 5×5
Surumine hantlitega kaldpingil 2×8-10
Hantlite lennutamine kaldpingil 2×8-10
Surumine lamades kitsa haardega 5×5 ???
Surumine rööbaspuudel (lisaraskusega) 2×8-10 ???
Tr. sirutamine hantliga istudes ühe käega 2×8-10
25 min aeroobne
Teisipäev – Selg/trapets/kõht
Jõutõmme 5×5
Lõuatõmbed v. allatõmbed plokil althaardega 2×8-10
Rowing istudes (lai pealthaare) 2×8-10 ??? Mis see on?
Õlgade tõsted 3×8-10
Jalgade tõsted 3×15-20 ??? Mis see on?
Istesse tõus 3×8-10 ??? Mis see on?Kõlab nagu kükk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Crunches kõhupõikilihastele 3×8-10
Neljapäev – Õlad/biitseps/aeroobne
Surumine kangiga istudes kaela tagant 5×5 ???See baasharjutus oli ka eelmises kavas
Hantlite tõstmine kõrvale seistes 3×8-10 ??? Samuti oli eelmises kavas
Hantlite tõstmine kõrvale ette kallutades 2×8-10
Biitsepstõste seistes kangiga 5×5 ???
Biitsepstõste hantlitega vahelduvalt istudes kaldpingil 2×8-10
Kontsentreeritud biitsepstõsted 2×8-10
25 min aeroobne
Reede – Jalad/kõht
Kükk 5×5
Surumine jalgadega 2×8-10
Sääre painutused 2×8-10
Jõutõmme sirgete jalgadega 2×8-10
Päkkadele tõus seistes 5×15
Istesse tõus 3×15-20
Crunches kõhu põikilihastele 3×15-20
Jalgade tõsted pingi äärel 3×15-20
Panen ka eelmise kava ka igaks juhuks: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3750
Ja veel millest aru ei saa,et kirjas 5×5 rinnalt siin seletab juba ma ei tea millest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tekst:
Oletame, et sa teed lamades surumist nt. 100 kg 8-9 kordust, siis on paras alustada nt. 87.5 kg-ga. Algul on see kindlasti kerge, kuid kui sooritus on puhas, seeriad kontrollitud ja mõõduka tempoga, saad hea “pump” efekti, tuleb hea treening ning treeningust tulenevat efekti ei pea kaua ootama.
Suured tänud abistajatele!!!!
ristokru
MemberIse võtan hommikul pudelist lonksu oliiviõli ja õhtul võtan pudelist lonksu kalaõli. Lusikatega ei viitsi jukerdada.Natuke offtopic, aga peale nende kahe õli tarbima hakkamist tegin millalgi huvitava avastuse – küünte lõikamiseks mõeldud klõpatsid ei suuda enam korralikult küüsi lõigata (kahtedega proovisin). Küüned on kuidagi eriti tugevaks läinud. Millegi muuga kui õlide tarbima hakkamisega muutust seostada ei oska.
Aga mille jaoks siis veel kala oli hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Motlesin ka ise kasutama hakata.
ristokru
MemberMida jõutreening ilma aeroobseta otseselt südamele teeb? Kas kahjustus on 100% jääv või aeroobse treeningu kasutuselevõtt parandab südame tervist? Ise sain ka alles hiljuti teada, et see mulle kahjulik. Tahtsin algul aeroobset vältida, kuna olen suht hardgainer. Peab vist selle plaani ära unustama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hardgainerid peavad ka aeroobset tegema, küll mitte nii palju kui teised tüübid!
ristokru
MemberEks suure tõenäosusega jääb valgukogus mis lihaste ja muude rakkude taastamiseks vaja läheb tõesti sinna 20-….. äkki mõnel ka 50g kanti. Ülejäänud ei lähe raisku juhul kui süsivesikuid eriti ei tarvita selle söögikorraga, ülejäänu lihtsalt töödeldakse ümber kui keha energiavajadus on enam-vähem vastavuses selle lihakoguse ja õlle energeetilise väärtusega. Eks see kuulub sellelsse valdkonda kus antiikmööbel ahju läheb. Isiklikult mulle see isegi sobib kuid päris antiikmööbliga ma siiski enda ahju ei küta, sinna läheb ka modernsemat toodangut.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui söön u.600g grillitud liha ja 1 õlle, kuidas siis organism omastab selle(Peale trenni ja kuidas mõjub see üldse ennem tehtud trennile)? Muidugi veel kartulisalat+toorsalat.
ristokru
MemberKui ma olin 15-16 aastane, oli meil ümberkaudsetelt tänavatelt kamp 15-20 poissi. Need, kes jõid 3 l õlut iga päev (enamus), nendest ei ole keegi elanud 50-aastaseks, need, kes jõid 0,5 l või üldse mitte, elavad siiamaani. Järeldused tehke ise.Ma jällegi tean inimesi kes ka joovad ja siiani elavad tervemalt kui mitte alk.tarbijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seega see oleneb ikkagi inimesest ka!ristokru
MemberSamas teemaalgataja vaevalt iga õhtu grillpidu korraldab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun , et u. nädalas korra või sinna kanti. Ja kalmuse 3l oli ka lihtsalt näite toomiseks ja ükski normaalne inimene ei joo IGA PÄEV 3l õlut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt!! Grillin tavaliselt korra nädalas ja see kilo liha, see ju ainult 4 varrast,see pole palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja tavaliselt joon pudeli õlut grillimisel.See 4-6tk oli mõeldud kui juba tulevad sõbrad ja nii se läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberOngi noh , vahest tuleb liiga palju teaduslikku “möla”. Viimane lõik paneb asja paika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka nõus bonsunaga! Mul peale kilo liha söömist ikka väga hea olla ja 3-5õlut ei tee ka midagi. Järgmine päev isegi tundub rohkem jõudu!
Lihtsalt tahstingi saada c´vastuseid kas see ka trenni luhta keerab ja palju suudab organism omastada sellest valgu kogusest.
Küsimus tekkis selle pärast et osad räägivad ,et korraga pole mõttet süüa üle 25-30g valgu, sest ülejäänd pidi tulema nõ. “välja”
MemberÕlut ei joo need , kellele see ei maitse (nagu näiteks mulle).Igatahes…ise olen arvamusel , et 6 õltsi on vb tibake palju. Aga kas ta nüüd otseselt selle trenni ära rikub…ei usu eriti. Ja see purakas kogus liha , see annab järgmiseks päevaks just paraja boost’i sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastus mida ma ootasingi(asjalik jutt)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks tavaliselt ikka 3-4 õlut läheb.ristokru
MemberToo jah vabanduseks see, et sa oled ektomorf. Loomulikult ei tee kilo liha ega paar liitrit õlut õhtul sulle midagi. Anna aga minna!Sinu jutust saab aru,et sa pole kunagi grillinud. Grillimisel alati enamuselt õlu ja liha ja pole küll kuulnud et see halba teeks.
Ausalt õeldes ega ma ei teagi eriti inimesi kes grillimisel õlut ei jooks(3-5tk).
Ma loodan algsetele küsimustele vastust saada
Membersealiha (1000 g):– 2610 Kcal, 210 g rasva, 170 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
õlu tume (3000 g):
– 2130 Kcal, 0 g rasva, 0 g valgud, 210 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 4740 Kcal
Rasva: 210 g.
Valke: 170 g.
Süsivesikuid: 210 g.
Kiudaineid: 0 g.
natsa karm värk, või mis
arvan, et trenn läheks sellisel juhul tõesti luhta
Mille põhjal sa seda arvad?
Ütleme et joon 4 õlut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas siis parem? Esiteks ma ektomorf ja rasvad, süs.ei tee mulle liiga, vähemalt mulle tundub nii ja valgud peale trenni ka ju tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused