ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberTervist.Pakkun sellist teemat et m66dax oma keha ja panex siia kirja:1.Vanus
2.Pikkus
3.Kaal
4.Jalg(cm)
5.S22r
6.Biitseps
7.K6ht
8.Rind
Olex ilusti naha kui suured poisid need on kes kogu aega soovitavad siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Häbi panna aga:
1. 25a
2. 182cm
3. 84kg
4. ei tea
5. 38cm
6. 37cm
7. pole mõõtnud
8. pingutades 114cm
Aga väikseks vabanduseks ,et tegu ektomorfiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Membermassilisajast soovitan “seious massi”, fasti tooteid võid loomadele anda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahtsin just sama soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasin ise ka u.aasta mass2-te aga oleks nagu ma ei tea mida alla lasknud kuna ei aidanud see midagi! Nüüd olen ostnud Serious mass-i ja olen kuuga juurde võtnud u.2kgristokru
MemberSa ei saa suuri käsi mui sa ei tee kükki ja jõutõmmet!!!Ainult biitsepsi treenimine ei anna suuri käsi ,kuna arvatavasti tegu ektomorfiga siis vaja kindlasti baas harjutusi ,et tõsta massi!
Muretse korralik trenni kava ja osta Serios mass(minu puhul töötab kõige paremini), serios mass mõjub arvatavasti hästi sulle kuna toitumine niikui nii jääb sul jänni
ristokru
MemberKõik mõtted ja kommentaarid oodatud: Kuidas mõjutab õlu peale trenni taastumist? Kas pigem positiivselt või negatiivseltAga kindel on see, et peale trenni mõjub alkohol 2x rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küsimus mind alati huvitanud aga pole konkreetset vastust leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ise joon ka tavaliselt ühe õlle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Membereks bodybuilding.com sponsoreerib ka teda kuidagi sellise reklaami eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Membera miks süüa 5 korda päevas? mul on sama eesmärk, et rasva vähendada ja olen söönud ca 7 kuud 2 – 3 korda päevas ja pekiprose ca 19 pealt miski 11 peal ja grammigi lihast pole kaduma läinud. istuv tööTihedamini süües ainevahetus läheb kiiremaks.
ristokru
MemberHea oleks kui sa annaks oma päeva söögi kava!
ristokru
Memberkas kõhulihased võivad liiga punni pinna selles mõttes et ma olen kõvasti treeninud kõhulihaseid ja tundub et hakkab kõht ette tekkima nendest:DMitmel inimesel tean seda viga aga kas see on ainult kõhulihastega seotud,ei tea. Six pack nagu polnud kellelgi võimas aga kõht nagu jõuluvanal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Membernimelt siis kas kui jalad tõsta pingli peale erinevalt siis neid lihtsalt tavalises asendis hoides on ebakorrekte surumine või läheb ka selline arvesse ?Ma olen ka proovinud viimased korrad nii suruda, minumeelest tunnetab niimoodi rohkem rinda aga jah nii ei suru rekordeid.
ristokru
MemberIse teeks ka Õla ennem , aga samas on inimesi , kes teevad triitsa ennem. Kui ma ei eksi siis Bull tegi ka triitsa ennem.Parem oleks teha seda mis oleks tähtsam,nõ. nõrgim lüli!
ristokru
MemberOlen nõus,. Kui võtta õhtul pool liitrit viru valget,on hommikul räme peavalu. AGa võtta sama palju russki razmeri või nemiroffi,on olemine isegi väga hea.Pean nõustuma, viru valge ikka täielik ……, järgmine päev selline tunne ,et surm lähedal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberArvan et sa peaks pigem rahul olema, et üldse 25% alla saad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just ei saa ju! Rääkides neist kahest!
ristokru
MemberEt tahaks teada,kuidas tuleks joosta?Mitu korda nädalas?Ja ,mis kellast oleks parim aeg jooksmas käia?Kui ajal üldse vahet on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma hakkasin jooksmas käima nüüd enne trenni,soojendus ka sellega siis tehtud.
ristokru
MemberEi tea , mina võtan peale trenni kulbitäie ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel ka enne trenni.Aga ma hakkasin alla võtma selle tootega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Süsivesikute puudus vist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberSeda saad kõige paremini teada, kui lähed verekeskusesse kohapeale. Ütled et oled söönud seda ja seda (oleks võibolla tore, kui teaks asjade sisaldust täpsemalt), siis targad tädid ütlevad kas tohib.Muidugi võib ka otse verekeskusesse helsitada ja sealt järgi küsida.
Aga kui annan verd siis ka kaovad need ained verest?Praegu kuur pooleli
AutorPostitused