ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberTere, mul siis selline asi et ei suuda magama jääda ja see väga suureks probleemiks! Eile nt. läksin magama u.21.00 ja jäin kohe ka korraks magama aga u. 10 min. pärast üleval ja ei jäänud enam magama, vähklesin ja lõpuks läksin nii närvi ka veel kuna homiikul olivaja ärgata kell 5 hommikul aga ma jäin magama alles 00.30
See ei ole ju normaalne! Vähe sellest ma olin eelmine päev ka öösel ainult maganud 5 tundi ja selline uni aga voodis nagu hakkaks keha unele vastu võitlema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas on pakkuda ka mingeid lahjemaid une tablette?
ristokru
MemberEt olen käinud 3 kuud rekulaarselt 5 korda nädalas jõusaalis. Pikkust on 175 ja kaalun 70. Tahaks siis teada mis ainet sööma hakata, kas valku,massilisajat,kreatiini, või midagi muud?tavalist Valku on mõttekam tarbida siis kui suk aeglasem ainevahetus ja massikat tavaliselt siis kui kiire ainevahetus! Kreatiiniga oota veel, kõige parem on seda minumeelest siis hakata alles võtma kui tuleb trennist nõ. blokk ette
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberaga kuidas on varahommikuse trenniga kas on kasulik või mitteMa teen üle nädala hommikul ja plussiks hommiku poole on ,et peale trenni on saab veel mitmeid kordi süüa aga miinuseks pean mina vähemalt nõrgemat jõudu ja keskendumist! Õhtu poole nagu asi parem!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKindlasti on koormav ning kasulik! Kui sulle mass tähtis ei ole, siis jätka samas vaimus ja ajapikku muuda harjutused keerulisemaks ning raskemaks.Mismõttes mass tähtis pole?? Väidad et kodus ei kasvata lihast kui sul olemas kang(koos rinna pingiga) ja raskused+hantlid jne.?
ristokru
MemberSaada oma meiliaadress, ma saadan sulle kavad.ristokru@hot.ee Aga soovita siis kumba teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberTere,
Kas kellelgi leidub Kaido L. rinnalt surumise kava? Ja kumb oleks parem kas 3 või 4 päevane?
ristokru
Member100m on 2x50m, sellega ei saa isegi otsaesist higiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma ei tea mis stiili sa pead ujuma et kõhulihaseid treeniks, liblikat?
krool ja konnakas ei mõju kõhule mitte kuidagi
Mis jutt see on ,et ujumine ei mõju kõhulihastele?
Ikka mõjub! Peale ujumist annavad ka ikka tunda ,vähemalt minul!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga samas mul ka tulnud selle massikogumisega korralik polster kõhule ja enam ei paista midagi välja. Nüüd olen vähendanud ka süsikaid õhtuti aga ei lange enam ,ennem oli rasva %12 umbes ja nüüd kõigub üle päeva 17-19
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne magama minekut söön ainult kohupiima või kodujuustu+piim, see ei tohiks ju kõhtu kasvatada!? Kui ma ei söö enne magama minekut siis küll kaal näitab hommikul, et rasva põletanud aga kardan samas ,et teen rohkem kahju lihastele sellega.
detsember 11, 2008 at 11:31 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174564ristokru
MemberOktoobri numbri vahel oli sooduskupong toidulisandite ostmiseks, kindlasti tuleb erinevaid kuponge ja soodustusi veel.Selleks pole aga vaja muud, kui tellida ajakiri koju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mati
Kas on veel tulemas kampaaniaid aasta tellimuse puhul? Ja teemasi ektomorfi kohta võiks ka olla ja eriti nende treening kavasi!
Risto
ristokru
MemberPiimatooteid ei soovitata üldse ju koos teiste toidugruppidega koos süüa, kui siis ainult täiesti eraldi.Kohupiim peaks ju küll sobima piimaga!
ristokru
MemberSiis muna idee ei lähe läbi.Küsimus ongi nagu selles ,et kuidas saaks kõige odavamalt kätte päevas piisava valgukoguse. Rahaseisud pole kiita ja seega peab kokku hoidma ,kust vähegi võimalik. Samas täiesti ilma ei taha ka olla.
Kodujuust 100 g sisaldab keskmiselt 14 g valku. Kas tõesti peab ostma 4x 300 g ( 85.- ) päevas ,et saaks vajalikud kogused valku kätte ?
Ainult ühest asjast valku saada pole ka mõistlik!
ristokru
MemberSelline küsimus veel et ma söön iga hommik praktiliselt 3 muna ja 100g kodujuustu kuhu sisse on segatud hapukoort ,aga paljud räägivad et see rikub tervist..liialt kolesterooli.Andke nõu et mida muna asemel hommikul süüa?Mis loll jutt see veel on?
ristokru
MemberMinu soovitus oleks ,et söö hommikul 100g kodujuustu ja juurde nt. 2-3 muna ja veel hapukoort!
Ja kohupiim jätta enne magama minekut, kuna kohupiim sisaldab kaseiini.
ristokru
MemberOlen teadlik, et tallinnas juba tegelikult üks trenn on, aga leian et võiks veel lisaks olla kesklinna või pirita poole. Oleks kindlasti huvitatud.
ristokru
MemberMinul nt. jõutõmme ka ei teinud selga valusaks aga peale seda kui ma muutsin tehnikat siis hakkas ka selg saama vatti!
Nimelt algfaasis hoian natuke õlgu ees ja ülesse tõmmates tunnetan selja lihast ja õlad taha poole! Ei oskagi seletada täpselt aga nagu umbes tõmbed vastu kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKrt mul enamus sümptomeid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki siin seisabki põhjus miks kesine areng mul
“>AutorPostitused