ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberKui oled kiire aine vahetusega siis võib küll süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKõigepealt ürita selgusele jõuda, miks see nii on, kas äkki vasaku poole nõrkuse pärast ei ole liigutuse amplituut täielik või muutub tehnika valeks!Olen uurinud ja teinud puhtalt harjutusi. Ja ega vasak pool ei tundugi nõrgem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega ei saagi aru aga minu meelest oli juba enne trenni algust vasak pool väiksem.
ristokru
MemberKas keegi oskaks mind siis aidata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberkui tihti sa seda teed … suht intensiivne … sul tuleb lihase kohta 22 seeriat per trenn … see palju …. ja kas ul on kirjas näiteks et 4×10 on seeriad ja siis 10, 8 ,7 on raskused või ??? ….. tee näiteks nii et teed suuremate raskustega kuid vähem harjutusi … kui sa suudad teha praeguste raskustega 22 seeriat biizale siis suurenda raskuseid nii et kokku tuleb 12-15 seeriat ? …. näiteks …Ühesõnaga 4 harjutust biitsepile palju, edaspidi teen 3 harjutust aga seeriad ja kordused jätan samaks?
Biitsepit teen kas 1 või 2 korda nädalas.
ristokru
Membersa võiks oma näitajad siia kirja panna, vanus jne. teiseks 2 minutit on liiga pikk paus, trenn peab intensiivsem olema. Kõhnema keha ehitusega treeniatel soovitatakse teha vähem kordusi. Enda kogemustest ei oska seda öelda. Massi ajal jah peaks kõige rohkem kasvama. Õige puhkus all mõtlen, et mitte ületreenida, magada piisavalt, lasta lihasel taastuda trennist. Aga ikkagi mine kuhugi jõusaali, kus on treener ja küsi nõu ( eriti oleks vajalik, et ta näitaks harjutuste õiget sooritust, enda poolt lisaks, et jälgi oma harjutuse soorituse kiirust, kui kaua kestab üks seeria, kui teed 8 kordust siis võiks see olla üle 30-40 vähemalt, arvatavasti pead langetama kangi raskust ka ), veel pane endal toitumine paika, uuri netist infot selle kohta.Ma panen nt. biitsepi kava:
Seistes kangiga 4×10, 10, 8,7
Seistes kangiga kitsas haare 3×6,6,6
Biitseps istudes hantlitega 4×20
biitseps hantliga 4×12,10,10,10
käevars alt 3×15
Käevars pealt 4×15
Vanus 23 ,183cm, 78 kg varem enne teeningu alustamist 73kg
Harjutusi olen sooritanud vaikselt ja võimalikult puhtalt.
ristokru
Memberarvatavasti on pigem viga toitumises, samuti peab treening olema korralik, kindlad pausid ( massi ajal 1min reljeef 30 seki ja jõud siis rohkem et tunned 2min~), õigu puhkus on ka väga tähtis. Harjutusi soorita ka aeglaselt ja tehnikaga. Kõige parem kui sa räägikisid nt saalis treeneriga.endal on biitseps arenenud 4cm mai kuust, aga ise leian ka tihtipeale vigu oma trennist. Üks samm korraga ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi rohkem, kuidas sul see õnnestus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma üritan aga eriti midagi. Toitumisega niimoodi et üritan süüa nii palju kui võimalik aga rohkem ei jõua ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas massi tegemisel on kasvavad lihased kõige kiiremini?Ma olen igal juhul teinud massi u. 2 või rohkem min. pausidega?
Mida sa mõtled õige puhkuse all?
ristokru
MemberMiks sa teed 9 kuud enne kui nõu küsid?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike : rinda, jalga ,selga ,kätt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberartiklel on ka selle kohta, kus kirjeldab kolme eri tüüpi. Sa oled nüüd 9 kuud massi teinud. Kui rasva % väike siis võid jõudu teha. nt 3 nädalat jõud siis 3 mass ja 3 reljeefJaa, peaks proovima aga see 9 kuud massi tegemist on toonud nt. biitsepi ümbermõõtu ainult 2cm.
Jube jonnakas keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberkui sul on selline kehatüüp, siis peaksid jah need massiseeria kordustel suht palju pingutama, et arengut näha. Kõhna kehatüübiga inimeste lihased vajavad just sellist tugevat mõjutamisT!Ei saanud hästi aru, äkki selgitad rohkem?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas peaks mingite muude kordustega tegema? Või on õige sellise keha ehitusega just massi teha?
ristokru
MemberSaan nii aru et kui panen valgu kulbiga 1 portsu valku siis sama kulbiga 2 täit süsivesikuid
Magusaks ei lähe?
Äkki keegi oskab sellele vastata
Member“Lisaks peaks trennile järgnev sheiksisaldama süsivesikuid, soovitatavalt glükoosi (poodides Trauben Zucker nime all)
suhtega 1:2 (valk:süsivesik)”
Saan nii aru et kui panen valgu kulbiga 1 portsu valku siis sama kulbiga 2 täit süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Magusaks ei lähe?
Memberise kasutasin ka WGS’i, sai just paar päeva tagasi otsa see suur tünnitäis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vahet ju pole millega seda sisse juua. Joo erinevaid, mahlaga, piimaga, veega…vaata ise millega rohkem meeldib. Vastavalt vedeliku tüübile pane ssiis ka süsivesike sisse, mahlale pole ehk vajagi panna, veele ja piimale võid lisada, kuigi ma ise pole eriti piimaga joond. See on kõik see, mis puudutab maitset. Kui tulemusi ka tahad, siis söö treeningväliselt korralikult. Mina joon sheiki ainult pärast trenni ja seda sellepärast, et ma nagu ei viitsi mingit kohupiimasid ja muud staffi trenni vedada – tülikas, vedelikuga mugavam jännata
Jaa, aga kas keegi oskab õelda palju peaks siis panema dexstot????????
ristokru
Membereelnevalt võtsin veega, täna proovisin jogurtiga, homme ja edaspidi võtan piimaga, mul on 100%WGS cookies n cream- väga hea!Sa võiksid rääkida mitu korda päevas ja mitu mõõtulusika täit võttad?
Ja kas sa kasutad ka süsivesikuid?
ristokru
MemberJa selline küsimus et ei loe välja kuidagi palju võib või kuidas võtta 100%WGS-i? Äkki saab keegi ruttu aidata!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas keegi teist seda võttab?ristokru
Memberjah soovitaks dextrot!Siis oleks veel selline küsimus et kui palju seda panna valgu sisse? Nt. teelusikaga?
Ja kas seda 100%WGS võib võtta mitu korda päevas?
-
AutorPostitused