ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberMul tekis väike dilemma siin. Räägitakse et hea oleks kui kavade vahetusel teeks nädala puhkust aga hetkel teen ektomorfi kava ja seal on näidatud hoopis selline kergem kava nädalaks kava vahetumisel. Harjutusi stiilis 2×10.Kumb siis on effektiivsem või targem siis?
Keegi??
ristokru
MemberSaun peale trenni pole negatiivne! Pole mõttet lihtsalt seal hakkata metsikult leili viskama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihastele on hea lõõgastuda ja seega parem lihaskasv ju.
ristokru
MemberRahustuseks võib öelda, et valetab küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellest rasvaprotsendi mõõtmisest siin ennegi juttu olnud, võimalikult täpse tulemuse saamiseks tuleb kasutada üsna keerulisi tehnikaid. Niiet ära lase kaalul end heidutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peace
Ütleme nii et rasva & näitab täpselt! Käisin ka mujal mõõtmas ja oli sama aga miks ikkagi näitab lihaste kadu? Eile tegin viimati trenni.
ristokru
MemberOn ka mõni ektomorf ka veel proovinud seda kava juba?
Tahaks teema pealkirja muuta aga ei saa kusagilt! Kui mõni moderaator loeb siis võiks kirjutada Kava Ektomorfile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberhuvitav, millal L-karnitiini ampullid tagasi poodi tulevad?Mine osta sportlabist siis!Ma ostsin aga pole veel aru saanud et mõikaks
MemberKüsimus iseenesest lihtne. Milline praegu Eestis müüa olev rasvapõletaja on kõige effektiivsem?Ja paluks kirjutada, mida peavad kasutajad effektiivseks, ehk siis kui palju näiteks rasvaprotsent langes ja mis aja vältel ja kui tugev oli trenn dieedi ajal jne.
Tean, et see vana teema, kuid viimasel ajal on uut kaupa peale tulnud ja uued kommentaarid oleks oodatud.
Ette tänades! Lev
Lipo6!! Seda saada sportlabist
ristokru
MemberTere,Mis arvate kavast ?
Mida tuleks kindlasti muuta/maha võtta ?
Ootan tarkade nõuandeid ja soovitusi.(mõni harjutus võib arusaamatu olla)
Kava:
Rinda nii palju???Hulluks läinud
“> Pärast kirjutan siis rohkem aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberMinu mõistus ütleb ikkagi ,et kui verevarustus suurem peenisesse siis peaks asi ka hoopis kasvama ju!?

ristokru
MemberKõigepealt tee endale selgeks mis keha tüübiga tegemist! Kui peaks olema ektomorf siis sellise kavaga mida näitasid läheb keha väga kiiresti stressi ja ei tee midagi head! Minumeelest üldse lollus teha metsikult seeriaid ja kordusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberSuured ,suured tänud sulle!!!!!
Ja kui kedagi peaks huvitama siis tegu on ektomorfi kavaga! Nii et, proovige ja andke tagasisidet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mida arvavad targemad sellest kavast?
ristokru
MemberEi viitsi eriti pooli siin valida, aga ütlen mismoodi ise teen.Kui on kavas jõutõmme siis on see esimene harjutus ja just sellepärast, et kuna ta koormab pea tervet keha, siis tahan ma seda harjutust teha maksimaalsete jõuvarudega.
Jah, ülejäänud trenn nn. “kannatab” selle all. Kuid ma ei näe põdemiseks põhjust, sest ükski teine harjutus mu seljapäeval pole niivõrd kasulik ja võimas, et vääriks sellist jõuvarude kasutamist nagu seda väärib jõutõmme.(sama kehtib küki ja rinnalt surumise kohta, alati esimene harjutus)
Vahest teen ma lõuatõmmet enne. Kuna tunnen, et see mõjutab mu jõutõmbe tulemusi minimaalselt, kuna põhirõhk on natuke teistes kohtades. Samuti ei väsita see nii jõhkralt tervet keha.
Aga jah, ei tahaks kellegi personaalseid kogemusi ja tulemusi maha teha.
Aga enamik professionaalseid jõusaali külastajaid – kas siis jõutõstjad või kulturistid – panustavad ikkagist väga baasharjutustele. Ning ma ei näe ühtegi head põhjust miks peaks neid niivõrd vajalikke harjutusi tegema väsinuna.
Vähe sellest, et tekib risk väsinuna valesti harjutust sooritada(kes ikka kangi alla jääda tahab, või alaselja lihast rebestada), on baasharjuste raskused väga suured ning väsinuna suudad sa vaevalt vajalikku raskust peale panna, et harjutus tõesti terve keha läbi võtaks…
Muide, kui keegi tahab kogeda mida need baasharjutused tegelikult endast kujutavad siis tehke samal päeval jõutõmmet ja kükki.
Alustage korraliku jõutõmbe treeninguga ning siirduga küki juurde. Ma olen näinud kuidas kaks tuttavad pm pildi tasku pärast viskavad. Ja seda peale kõigest kahe erineva harjutuse sooritamist. Need kaks harjutust on niivõrd võimsad.
Peab ikka kõvasti pingutama, et ühegi teise harjutusega end nii rihmaks tõmmata…
Kusjuures tahtsin ka mainida just ,et ka mina teen kükki ja jõutõmmet koos hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovige! Teen seda jalapäeval siis aga mina alustan kükist siis paar teist jala harjutust ja siis jõutõmme!ristokru
MemberMulle mõjub ZMA hästi. Seda võtan enne magama minekut ja hommikul (kuigi olen 9-10 tundi maganud) ei taha ikka üles tulla. Selline sügav hea uni ja 8 korral 10nest näen ka ünenägu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga super.Mõtlesin ZMA peale aga nii palju räägitud ,et see tekitab õudus unenägusi?

ristokru
MemberTeine v6imalus oleks luua selline range rytm ymber oma t88graafiku, mis hakkaks soodustama kindlal ajal 7-8 tunni pikkust und, see eeldaks ka v2hemalt kahe tunni pikkust uinumiseks ettevalmistust.St tuleb leida v2hemalt 10 tundi 88p2evas, kus keskenduda ainult magamisele.
Ma olen niimoodi valmistunud aga lihtsald ei jää magama enne 12, ükstas puha kui väsinud olen
MemberTsau,
Täna siis sain magada 6 tundi
Aga trenni pole ka teinud enam 3 päeva tänu unele aga täna lähen saab mis saab aga nii kaua eemal olla ka jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga voodis üritan jah ennast välja lülitada ja mõelda häid mõtteid aga ei midagi! Enne 12 magama ei jää lihtsalt, olgu kasvõi surmav uni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ennem kui tegelen millegagi siis selline uni peal ja niikui voodisse saab siis püsin üleval.Jah ,mul on töö vahetustega! Üks nädal pean ärkama kell 6 , teine kell 9 umbes.
aga mis une tilkadest te rääkisite? Ja kas need ei riku midagi ära? Mõtlen just et äkki keha harjub ära ja pärast ilma nendeta ei jäägi enam magama?
ristokru
MemberMul on ka vahest nii. Mul aitab , kui ma jahutan toa täiesti jahedaks , nii et on külm olla ja lähen magama ning mõne aja pärast magan nagu lapsuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ka aitab jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga no vot ei aita ka see enam igakord 
Rotter räägi siis põhjusest? Ma olen enda poolt nagu kõik teinud aga no vot uni kadunud voodis! Lugesin ,et korras inimene peaks voodis suht kiirelt uinuma mitte vähklema seal 3 tundi ennem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused