ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberSee on ok kava, jaa praegu selle juurde, vaata et sul tehnika, seerjad ning kordused ok olex ja unusta need 6rnad rinna paevad tee seda kava 4-6 nädalat!!!!Kui saaksid oma eesmargi ka kirja panna, ningmitu seerjat sa suurtele ja mitu väikestele lihastele teed?
Minu eesmärgiks on saada juurde massi, kuna olen suht kleenuke
ristokru
MemberUUS KAVA
E.
Biitseps
Selg
Kõht
T. vaba
K.
Rind
Triitseps
Kõht
N. vaba
R.
Jalg
Õlg
Kõht
Loodan et nüüd korras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga oleks väga tänulik kui keegi ütleks kas nii on hea ja kas on midagi muuta et oleks veel efektiivsem?
Ja äkki saab ka keegi vastata mu eelmisele postitusele ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul tänud aitajatele!!
ristokru
MemberEsialgu ära tee, pärast tuleb nagunii harjutusi vahetada, et rutiini ei tekiks.Suured tänud abi eest!!!
ristokru
MemberTee järgmisi harjutusi:1)käsikute surumine lamades ja kaldpingil, harjutuse lõpus viid käed üles rinna kohal kokku. See harjutus tagab rinnalihaste suurema amplituudiga liigutuse. Nagu füsioloogiast teame, sõltub lihase poolt arendatav jõud lihase lähtepikkusest.
2)lendamine lamades ja kaldpingil – ära soorita suurte raskustega.
Neid eelmisi harjutusi siis enam ei tee?
ristokru
MemberAga kui tahaks suuremat rõhku panna rinnalihastele, kas siis oleks mõtet teha seda 2 korda nädalas?
Ma võiks teha ka teistel päevadel aga kas see annab paremaid tulemusi?
Ja palju see eelmine kava mu arengule mõjus? Kas sain õieti aru, et ainult selg oli valel päeval?
ristokru
MemberE – Rind, triitseps.T – Selg, biitseps ja k6ht
K – Puhkus
N – Taaskord rind kuid mitte eriti tugevalt, 6rn biitseps
R – Jalad ja k6ht
L,P – Puhkus
Hmm, loodan et sellise kavaga ennast 2ra ei koorma, hetkel ise teen niimodi ja mis oskan 8elda, t2itsa normaalne!
Edu!
Aga õlad? mis päevale need paneks ja kas rinda ja biitsepsit pole palju?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberMida see rinnapink endast kujutab, mis harjutusi seal teha saab?Täiesti tavaline rinna pink on, kallet saab muuta ainult.
ristokru
MemberKas saalis trossidega pinke on?Teen kodus trenni,mul kodus rinna pink ja hantlid jne. trossidega pinki pole
MemberMis harjutusi teed?E.
Rind pingil 4×10
Rind pingil tõstetud asemes(üla osa) 3×10
Rind pingil hantlitega (lennates?) 3×10
Triitseps pingil kangiga (kitsas haare) 3×3 max. raskus
Triitseps kangiga pea tagant 3×7
Kõht
Tänud!!
ristokru
Memberärge nüüd hirmutage inimest ära, küsis ju ikkagi viisakalt abi… mis sest et kehavsti tehtud kava.mina soovitaks teha E,K,R ja ühel päeval rind, selg ja jalg. neile juurde veel väiksemad lihased. kui saad teha ainult E,T,K siis tee E-rind,õlg,triits T-selg,trapets,biits K-jalad,säär. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3155 sealt saad vaadata ka häid valmiskavu, mida saad katsetada.
Tänan,leidub ka häid inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selline küsimus et vaatasin et rind ja triitseps on eri päevadel kas see on siis parem?
Ja ma saaks ka teha E,K,R trenni aga ka L;P saaks teha kui on suurt vahet?
ristokru
MemberMida sa hädaldad, keegi otseselt ei taha sind solvata, aga saa aru mees sa ise v6iksid ka uurida asja, loomulikult on kergem kysida, aga sarnaseid postitusi on viimasel ajal liiga palju!!!Su esimesest postitusest on juba aru saada et sa pole mitte muffigi uurinud!
Võiks siis parem aidata ja ma olen lugenud küll ja seega tahaksingi muuta kava kuna tean et see mäda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see pärast küsingi teadjatelt kuidas teha õieti???
MemberEi saa aru siin osadest, kas oletegi nii rumalad või mängite lolli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma põõrdusingi teie poole abivajamisega mitte mingite komentaaride pärast,neid solvanguid võite delfis kirjutada!Aga tänud ka neile kes ikkagi aitavad ja aitaks siis mul panna see kava paika.
Nii palju sain aru et suured lihas gruppid peaks vist jaotama ka teistele päevadel.
Kas oleks norm.kui selja paneks biitsepsi päevale? Äkki on siin keegi ka kes oskaks midagi soovitada?
ristokru
MemberKangi ja hantlitega saad teha ületõmbeid, tõmbeid kangiga ettekallutatult, tõmbed hantliga või hantlitega ettekallutatult ja kangi otsa tõmbeid. Kõik efektiivsed “suure selja” harjutused.Kui ainult oskaks neid harjutusi teha(saaks aru)
MemberErinevad lõuatõmbed.Võid vaadata ka erinevates harjutustepankadest:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
http://www.exrx.net/Lists/Directory.html
Uuri milliseid harjutusi sa teha saad.
Vaatasin aga neid harjutusi nii palju et ei tea milline neist oleks efektiivsemad?
ristokru
MemberTeen mis ma teen aga rind ei arene
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teinud u 10 kuud ja midagi, vaatasin jõusaali algul tehtud pilti ja see on sama mis praegugi. Ei tea milles asi. Sõber töö juures teeb ka aga areneb ja ta sööb ainult korra või kaks päevas aga mina söön iga 2 tunni tagant! Asi on ka äkki geenides?AutorPostitused