ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberTavaliselt on selle põhjuseks see, et sööd liiga hilja ja palju! Hommikusöök peab kindlasti sisaldama süsivesikuid, ehk siis tumedaid liitsüsivesikuid! Samuti valgud ja rasvad!Palun seleta mis on need tumedad liitsüsivesikud?
ristokru
MemberÜhes munas 7g valku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,mina olen siiani kuulnud et u. 3g
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea retsept

ristokru
MemberSeega tundub et massi see küll juurde ei anna?
ristokru
MemberSee on küll võibolla loll küsimus aga miks kasutatakse või milleks see hea on(kalamaksa õli)?
??:”>ristokru
MemberKõik kardavadki seda, et kangil on naeruväärselt väikesed raskused ja harjutus tehakse ära “sillaga” ja siis imestatakse, et rinnalihas ei kasva. Ja pealegi ei pea sellist harjutuste järjekorda lõpmatuseni tegema. Ma lihtsalt juhtisin tähelepanu sellele, et õpitaks ära õige lihastunnetus.Kuulake OldMani,tänu temale saingi aru alles mis on õige lihase tunnetus
??:”>Ainult tänud talle!!
ristokru
MemberLoodame, et õigesti kukkumist ikkagi õppisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberTere, olen mõelnud hakkata nüüd tõsisemalt käima kuskil aga sellega ka nüüd küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus teil asub see klubi ja kas seal on ka mingi kindel parkla kus saaks hoida autot? Selline küsimus ka et käisin ka varem paar nädalat proovimas kickboxi aga sealt tulin ära kuna treener hakkas kohe sinuga võistlema ja enamus ajast olin matil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õppida eriti ei saanutki midagi 
ristokru
MemberSai nüüd tellitud uus valk Gain-Plex. Loodan et ka hea
ristokru
MemberPaljud on rääkinud kaseiinist enne magama minekut! Kas selle kasutamine on tähtis?
ristokru
Membervaata oma toitumine uuesti üle..hinda kriitilise pilguga oma tehnikat saalis ja maga rohkem…kreatiin on täiesti piisav juba.. 10 kuud on kökimöki,kannatust on vaja…
Olen kõike vaadanud juba aga magamise kohta ei tea küll midagi
Äkki keegi aitab mind selles või on siin kusagil äkki mõni artikel selle kohta? Ja ma ei tea kas see on normaalne kui 10 kuuga kasvab nt. biitseps 2 cm.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKumb sulle tähtsam on – kas õige lihasetunnetus või mingi nadi surumistulemus?Eks mõlemad aga lihasetunnetus eelkõige!
Teen siis u. kuu aega selle kavaga?
Tänud!
ristokru
MemberEsialgu ära tee, pärast tuleb nagunii harjutusi vahetada, et rutiini ei tekiks.Selline loll küsimus et kaua ma teen selle kavaga? 4 nädalat?
Kas see mu rinnalt surumise näitajatele ei mõju kui rinnalt surumine ära jätta?
ristokru
MemberÕlg on väike lihas, koosneb kolmest peast nagu triitsepski. Õlg saab väga palju koormust rinna ja selja treenimisel, stabiliseerijana veel väga paljudes harjutustes. Kulturistide eeskujul siiski paljud võtavad seda kui suurt lihast ja tapavad teda ka 15-20 seeriaga. Seda ei soovitaks, see on halb.Mass tuleb sõnast lihasmass. Kui sa teed 12 kordust, siis see on ka lihasmass, mitte mingi reljeef. Reljeefi mine toksi kuskile kivi sisse. Pealegi loeb time under tension mitte korduste arv. Enamus suruvad nt 2-3s, nii et 12 kordust = 24-36 sekundit, mis on 4-6 kordust, ehk pigem jõud (artiklites, mis seletavad massi ja nö reljeefi võetakse 1 korduse ajaks 6 sekundit). Need korduste arvud on väga ekslikud.
+Sinu eelis on see, et oled vähe treeninud, pole sul vaja vaevata nii palju pead kavadega. Algajana on tähtsam osa söömisel ja puhkusel (vt viimast artiklit “Kumb on tähtsam – toitumine või treening?”). Kuskil postis kirjutasid, et töötad vist ehitajana. Parem võta mahult kergemalt ja saada need faking kulturistid oma kavadega pikalt, kus pead kõikidele lihastele 20 seeriat tegema. Sul endal on muidu taastumisega probleeme ja see võib ka olla põhjus, miks sa ei arene.
Ma ei oska õelda kas on taastumisega probleeme? Äkki räägid taastumisest lähemalt et siis ma oskan midagi ka vastata. Aga selles sul küll õigus et arenguga on probleeme!
Kas ma sain ka aru et võin ka teha siis harjutusi u. 4×12
ristokru
MemberKui hakkad lihast kasvatama siis : Suured 12-15 seerjat 3-5 harjutust ja 6-12 kordustVaiksed 6-9 seerjat 3-4 harjutust ja 6-12 kordust
ja treeni k6iki lihaseid kord nadalas ja korralikult labi! L,P v6id teha cardiot(aeroobne), kui t6esti midagi teha tahad, aga peamiselt peaxid soomisele keskenduma ja pakun et su toitumises ja puhkamises on probleem!
igajuhuks küsin kas nii õige arusaam:
Suured lihased:jalg,rind,selg
Väikesed lihased: biitseps,triitseps,
aga mis on õlg? Väike lihas?
Kas nii paljude seeriate ja kordustega teeb massi või reljeefi juba?
ristokru
MemberKui hakkad lihast kasvatama siis : Suured 12-15 seerjat 3-5 harjutust ja 6-12 kordustVaiksed 6-9 seerjat 3-4 harjutust ja 6-12 kordust
ja treeni k6iki lihaseid kord nadalas ja korralikult labi! L,P v6id teha cardiot(aeroobne), kui t6esti midagi teha tahad, aga peamiselt peaxid soomisele keskenduma ja pakun et su toitumises ja puhkamises on probleem!
Mul läks meelest ennem mainida et olen trenni teinud u.10 kuud aga tulemust eriti pole.
Söön u. iga 2 tunni tagant aga mis loeb puhkusesse siis siin oleks küll abi vaja! Ma ei tea kas see loeb aga ma käin tööl kus olen 8 tundi ainult jalgadel ja saab tõstetud kogu aeg raskeid pakette, aknaid?
AutorPostitused