ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ristokru
MemberMinu meelest täiesti ok tulemus.Pool cm kahe kuuga. Arvestades, et oled juba 10 kuud enne seda trenni teinud, siis täiesti normaalne. Iseasi on muidugi see, palju sellest nüüd puhas lihas on ja palju on suurus tingitud kaalu kasvust. Ehk kui oled 2 kuuga 5kg juurde võtnud millest enamus on rasv siis karta on, et enamus sellest poolest cm-st on ka rasv.
Igal juhul jätka samas vaimus ja loodan, et kõik sujub korralikult.
Kas see midagi muudab et ma pole võtnud selle 2 kuuga midagi juurde, isegi natuke alla??? Seda miks alla olen võtnud aru ei saa
ristokru
Memberkustkohast sa ümbermõõtu võtsid?kas küünarnukist altpoolt või ülalt?
ja kas ümbermõõtu oled võtnud peale trenni, kui lihas on verd täis või nö. normaalses olekus?
täpsusta
Ümbermõõdu võtsin ülevalt ehk siis nö.biitseps,triitseps.
Trennist möödas 3 päeva.
ristokru
MemberMiks peaks välja jätma? Midagi ei ole vaja välja jätta. Ja puhkuse võta nii, nagu ise tunned. Kui oled välja puhanud, siis hakka jälle käima. Minul piisaks nädalast täesti, sinu puhul ei oska keegi öelda peale sinu enda.Rinnalt surumist pole vaja siis vahelduseks välja jätta?teised harjutused lähevad igaljuhul vahetusse

Endale meeldibki rinnalt surumine

ristokru
MemberPuberteet.23 aastane olen

ristokru
MemberÄkki keegi oskab aidata?
ristokru
MemberTere,sain täna omale jõupingi, millel on peale kangi jalgade trenazöör vms ja kõrval rinna vms. tegemise värk. Hantli sain samuti. Ma vaatasin seda algajate treeningkava kodulehelt, aga kuna mul ei ole kõiki neid asju võimalik teha, siis äkki saaksin natukene soovitusi, millega neid asendada vms. Samuti tahaks teada mitu korda päevas alguses teha võiksin. Eesmärk pole mul mingiks jõumeheks või kulturistiks saada loomulikult, vaid oleks vaja massi ja jõudu juurde, et jalgpallis kehamängus väga alla ei jääks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas tahaks ka toitumise kohta teada. Ma olen oma pikkuse ja vanuse kohta väga kerge: sain täna 16, pikkust 175 ja kaalu kõigest 57-58 kg.Abi on teretulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee nt. 3korda nädalas. E,K,R

ristokru
MemberPallju Õnne igastahes!Ma vaatan et paljud jalgpallurid on siin käima hakkanud

Kodus nüüd küll erilist massi teha ei saa.
Parem proovi 3nädalas näiteks kooli jõusaalis käjja.
Täiesti loll jutt!!! Kodus saab teha väga hästi massi,ise treeninud ka kodus u. aasta. Minu pingil olid ka kõrval rinna lendamiseks mõeldud kõverikud aga need võtsin ära, seda sama harjutust saab teha paremini hantlitega,ehk siis hantlitega lendamist. Soovitan sul vaadata harjutuste pangast harjutusi ja need mis su kavas trenazööril, need vahetad välja millegi muu vastu.
ristokru
MemberKui palju valku kg kohta tarbid p2evas?Milliseid toidulisandeid tarvitad?
Kas tarvitad ka midagi…?? Mida ei tohiks.
Pole arvutanud palju tarbin.
Kasutan Dorian Y. massilisajat+bcaa 5000
Ei tarvita midagi mida ei tohiks

Hommikul võtan vitamiine aga äkki peaks võttma hoopis 2 tükki et oleks kasu neist? Jõusaalis käijatel jne. vajadus suurem
ristokru
MemberTänud kõigile abi eest!!
Kas tal on ka mingi käe harjutuse video?
ristokru
MemberKui sul on maitsetu valk ja sa ei suuda seda juua,kuidas sa siis sellega harjud huvitav?
ristokru
MemberJoo seda siis kas mingi viinamarjamahlaga ntx või lisa sinna juurde umbes 10g glükoosi
ristokru
MemberNii. Tegin järgmiselt: Lahtises anumas lahustasin koguse esmalt väikeses koguses kuumas vees ja seejärel lisasin külma vett.Tulemuseks sai väga ühtlane ent ometigi spetsiifilise maitsega jook, mida kaua juua ei jaksa. Kas keegi on proovinud omalt poolt maitset kuidagi meeldivamaks teha? On ka õnnestunud?
Kurat,ma ei tea ise kasutan seda ja väga hea on
ristokru
MemberKas osab keegi õelda millal tuleb juurde BSN Nitrix-t??
ristokru
MemberIse ütlesid, et “Minu jaoks see tundum võimatu, kui ei söö eriti ja ei kasuta peale trenni sheiki ka midagi!?”Vaevalt, et temaga koos elad, siis sa ei tea tema söömisest. Peale trenni ei kasuta sheiki, no wtf, ei peagi ju. Siin meil pooled tüübid ei kasuta, ikka kasvavad. Isegi tippkulturist M.Kalmus saab nii kasvada, et valku peale trenni ei lurista. Mis siin võimatut on?
Ma kirjutasin ennem valesti,tahtsin õelda et peale trenni võttab sheiki! Kui te räägite et toitumine on kõige alus siis kuidas saab ta kasvada nii jõudsalt kui sööb lõunal ja õhtul? Ise söön nt. iga 2-3 tunni tagant. Mul ei ole vaja tarkutusi vaid tahaks teada kuidas on see võimalik,kas geenidest?