ristokru
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2007 at 3:12 p.l. in reply to: 5000 bcaa ja 5-methyl 7-methoxy-isol. koos kasutamine? #110230
ristokru
MemberSuured tänud vastajatele!!!
ristokru
Membermis eesmärgil kordused nii kõrged on, miks mitte 8-12?Minu kavas mis sain oli rind ja triitseps eri päeval ehk siis e ja t , k. puhkus , n ja r sama mis e ja t. aga kerge päev. Seega rinda ja triitsepsit 2 korda nädalas ja eri päevadel!!
Kas selline kava siis on tehtud vale????
ristokru
MemberMa ei saa üldse aru miks seda x-plode vaja võtta on
Hakkasin huvi tundma kuna sõber rääkis et jõuab teha rohkem trennis ja jõudu annab ka kõvasti juurde. Mõtlesin ka siis proovida

Aga kui tahan lihast kasvatada siis kummast rohkem kasu, kas valgust või x-plodest???
ristokru
Membervõta üks trenn üht ja teine teist. lihtne??? Ei saand hästi aru??
ristokru
Memberega väga hullu ei ole kui seda toruga tehaaga kõige parem on teha käepidemetega, mis on keti otsas
Mul ongi toru ketti otsas
ristokru
MemberKas peale trenni valkude võtmisel on ka mingi kindel kaalu ja valgu suhe?. Kui on siis kas keegi saaks teada anda kui palju nagu peaks võtma. tänx.Mina kasutan massilisajat ,seal kõik mis vaja olemas
ristokru
MemberNooo siis võime järeldada seda, et täiskõhuga sa trenni ei tee. Siit tulenevalt võime oletada, et trennieelne söök oleks nt 1-2 tundi enne trenni (kuidas kellegil). Ja ehk siis see olekski valgusheik. Ja siis enne treeningut võtad seda x-plodet. Ehk siis suht segane jutt minu poolt, aga loogilsed järeldused saab ju igaüks ise ka teha.Ma söön u. 2 tundi enne trenni ja valgu sheigi olen võtnud pool tundi ennem!
X-plode purgile oli kirjutatud et oleks soovitav võtta u. 40 minutit ennem trenni
ristokru
MemberKui tahad aretada rinnalt surumist siis võtta K. Leesmanni kava!!!! Seal kõik kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
Memberpmst on see harjutus lõuatõmbe imiteeriv. ehk kui lõuga oskad tõmmata, niiet toru läheb kukla taha, siis oskad seda masinat ka kasutada. kui see masin sellist amplituudi kasutada ei lase, siis on kehv masin.Kukla taha läheb ilusasti!! See eelmine pilt oli mõeldud kui palju ülesse läheb…
Kas see on piisav??
ristokru
Memberkirjutas ju et käsi läheb sirgu aga masin liiga lühike. et siis plokk-raskus on enne paika algaasendisse läind enne kui käsi sirgu saax minnaaga istu siis maha mitte masinapingile, siis saad käsi sirutada
Vaata mure selles et tal on pink ühes tükkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui ei peagi käe sirgeks minema, tekkib küsimus kuidas siis käed peavad olema?? Mul lähevad käed, mismoodi nüüd õelda, eest vaadates _o_/

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga natuke ülesse poole, rõhk sõnal natuke.ristokru
MemberKäed ei peagi küünarnukkidest üleval asendis sirgeks minema, vastasel juhul hakkab allatõmmates kõige pealt tööle biitseps. Loe Marek Kalmuse selja treeningu artikklit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3132Proovi järgi ja tunned, et selg saab nii palju suurema koormuse!
Siis äkki tuleb see isegi kasuks et masina töö käik lühem
ristokru
MemberKui 6laliigese liikumisulatus ei ole piisav siis kukla taha ei saa t6esti teha.K2te osas…peaks n2gema. Seljalihas ei kinnitu kyynarvarrele, st venituse ulatuses ei ole k2e sirutamine m22rav.
Midagi kindlat saan 8elda, kui tean t2psemalt.
Asi ei ole selles et mu käed ei paindu, painduvad ja isegi väga hästi
“>Palju see teeb halba massi kasvatamisel?
ristokru
MemberPõhimõtteliselt ka see variant on olemas. Aga ilmselt tuleb praegusel hetkel nii teha, et alguses siis kodus nii palju kui saab ja lõpuks külastan jõusaali mingi aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid ootaks siis kõigi nõuandeid, eriti oodatud oleks Kaido kommentaarid ning näpunäited
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee nii: Võta Kaidi Leesmanni rinnalt surumise kava ja tee see läbi!!!! Mul tehtud ja hea kava oli? Siis söö korralikult, liha,kala, muna jne.
Loodan et sul ka kodus hantlid, sest need protsendid mis tulevad surumisel, tegin mina nii et panin traadiga juurde rippuma hantli raskusi,et tuleks täpne protsent
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tee seda kava korralikult(ära rabista)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodus saab väga hästi tehtud, ise teen ka kodus. Hoiab raha korralikult kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ristokru
MemberKusjuures mul samuti, trenni teind kuskil 2 aasta ringis, vahelduvad eduga. Ja õlu ma ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üleüldse mingit alkot ei tarbi ega suitsu ei tee. Tiiu Kimber rääkis, et muud ei ole midagi, kui ei ole jälgind kõndides rühti. Et peaks harjutama kõndides kõhtu sisse tõmbama, siis aja jooksul läheb üle.
Peaks seda proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga teistele ma ütleks et gaase pole ja õlut joon harva, need peaks siis välja langema. Järelikult ikkagi millestki muust?!
ristokru
MemberMul kahel sõbral kes tegelevad jõusaaliga on tekkinud suur ehk punnis kõht,nagu jõuluvanal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd hakkasin vaatama et endal tekkib vaikselt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni teinud aasta.Millest see tekkib ja kuidas seda vältida?
AutorPostitused